Με ελληνική πολεμική ταινία σήμερα στις 21:15 ο Αντ1

3
Αλλαγή στον προγραμματισμό του έχει κάνει ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 προβάλλοντας την  ελληνική πολεμική ταινία 28η Οκτωβρίου ώρα 5:30 στη θέση του Σουλεΐμάν και απέναντι απο την πρεμιέρα απο την σειρά Κλεμμένα Όνειρα.
Υπόθεση:Μετά τον Ελληνοιταλικό πόλεμο, ο Κυριάκος Πλατανιάς (Γιάννης Κατράνης) ξαναγυρίζει στο χωριό του, τη Μικρή Λεύκα, με πολλά παράσημα αλλά και με ακρωτηριασμένα πόδια. Ο πατέρας του Τρύφωνας (Φερνάντο Σάντσο) που ήταν πάντα περήφανος για το γιο του δεν αντέχει αυτή την κατάσταση και καταφεύγει στο πιοτό. Σύντομα, η Μικρή Λεύκα καταλαμβάνεται από τους Γερμανούς με επικεφαλής τον Βίλι Κνουτ (Λάκης Κομνηνός), ο οποίος συμπεριφέρεται στους κατοίκους του χωριού σαν δούλους του. Όμως τη νέα κατάσταση δουλείας δεν ανέχεται ο Τρύφωνας και είναι αποφασισμένος, αφού ο γιος ο Κυριάκος δολοφονείται από τον Βίλι Κνουτ, να πάρει εκδίκηση και να εξεργεθεί μαζί με τους κατοίκους του χωριού εναντίον τον κατακτητών.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτό του έλειπε να παίξει Σουλεϊμάν τέτοια σημαντική ημέρα για τους Έλληνες!Τα κλεμέννα όνειρα απόψε χωρίς ανταγωνσιμό, θα σκίσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νίκο, μπερδεύεις τις γιορτές μου φαίνεται... Η 28η Οκτωβρίου δεν είναι το 21 που μάλλον νομίζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς Νίκο ο ο Σουλεϊμάν δεν είναι το πρόβλημα αλλά η fatmagul καΙ η προδοσία. Θα μου πεις η fatme έπαιξε 25η Μαρτίου δεν θα παίξει σήμερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !