Συνεχίζει με πρωτιές ο ΑΝΤ1 NEWS

14
Με σαρωτικά νούμερα τηλεθέασης συνεχίζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 . Το δελτίο του ΑΝΤ1 πήρε την πρωτιά στο νεανικό κοινό με 26,6 αφήνοντας του MEGA  στον 11,6 και το STAR με μονοψήφια νούμερα,9,6.
Και στο σύνολο του κοινού οι τηλεθεατές επέλεξαν τον ΑΝΤ1  με ποσοστό 22,1 αφήνοντας το MEGA στο 19,7 και στο STAR με 11,5.
Απανωτά τα χτυπήματα, πέρα από το ψυχαγωγικό κομμάτι και στο ενημερωτικό...

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιατί δε βγήκε στον αέρα η "Νόστιμη γη"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως στο facebook στη σελίδα του ALPHA, υπάρχουν έντονες αντιδράσεις!Η εκπομπή διαφημιζόταν πριν λίγες ώρες και τελικά δε βγήκε στον αέρα!Στη σελίδα του καναλιού στο facebook και στο site αναφέρει κανονικά για τη Νόστιμη γη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.Η ΧΟΥΚΛΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤ1, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ MEGA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mi to les, kai aytoi tou MEGA einai arketa xronia sto xoro tou reportaz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ιατι δεν βγηκε η Νοστιμη γη του Καλιδη??Ας μαςε ενημερωσει καποιος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέτυχα χθες στο ζάπινγκ την εκπομπή "Απαγορευμένη ζώνη" στο EXTRA 3 THESSALONIKI!Η ίδια εκπομπή, παίζει και στο ΈΨΙΛΟΝ!Ποιανού καναλιού είναι η εκπομπή με τον Τράγκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τί γίνεται με τη Νόστιμη Γη? Να αρχίσουμε να ανησυχούμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή το lead in δεν έπαιξε κανένα ρόλο?Τόσα χρόνια το mega με δυνατό lead in έκανε καλά νούμερα.Τώρα ήρθε η σειρά του Αντεννα...Και τέλος πάντων πότε οι άξιοι και καλοί σ αυτήν την χώρα ξεχώρισαν για να ξεχωρίσουν τώρα...Και δεν το λέω αυτό για την κ.Χούκλη και την ομάδα της απλώς λέω πως αν ήταν θέμα άξιων θα είχαν ξεχωρίσει και πρωτευσει χρονια πριν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤ1ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ LEAD IN. ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ. ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντικειμενικότητα σε δελτίο ειδήσεων τηλεόρασης και κυρίως Ελληνικής τηλεόρασης....Ωραίο ανέκδοτο και ξέρω και ένα με τον Τοτο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αναφερεστε στη χουκλη. μαλλον κανεις απο΄σας δε βλεπει το δελτιο του αντ1. ουτε καν ο γιωργος δε το ανεφερε. η ριτσα μπιζογλη παρουσιαζε χθες. δεν εχει να κανει με την ενημερωση. επειδη βλεπω πια το συγκεκριμενο δελτιο, εχει παρα πολυ ωρα εξωτερικο δελτιο και καθε μερα πικαντικα -σε επιπεδο αντ1 κι οχι σταρ- ρεπορταζ. χθες ειχε ριανα την ωρα που το mega αναφεροταν σε μεγαρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 9:06
    Αντικειμενικοτητα?? σημερα το δελτιο του αντ1 εδειξε τις εκδηλωσεις διαμαρτυριας της χρυσης αυγης για τους φυλακισμενους βουλευτες και τον αρχηγο του κομματος και απο κατω το καρτελακι εγραφε "Με ανοικτη συγκεντρωση η χρυση αυγη προσπαθει να δειξει οτι λειτουργει ως πολιτικο κομμα" αυτο ειναι αντικειμενικοτητα η προπαγανδα ενος κομματος η μιας οργανωσις (οπως θελετε πειτε το)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τι ωραιο που ειναι το στουντιο του ΑΝΤ1 στην εικονα... για μισο! Εγω το εφτιαξα! :3 :3 :3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @peristeri

    εχει πικαντικα οπως λες ο αντ1 αλλα σε σοβαρη περιγραφη...και το μεγκα δειχνει μεγαρο διοτι ειναι μετοχος ουσιαστικα μεσω του ψυχαρη και ακολουθει παντα ολες τις εκδηλωσεις που παρευρισκεται η μουμια-μαριαννα βαρδινογιαννη... αρα δεν νομιζω πας επιλεγει το μεγαρο με τα σωστα κριτηρια...

    επισης αντικειμενικοτητα δεν υπαρχει πουθενα...απλα καποπια καναλια ειναι λιγοτερο υποκειμενικα...οπως ο αντ1 σε συγκριση με το μεγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !