Τηλεοπτική βόμβα:Βανδή και Βίσση στην επιτροπή του ¨The Voice¨!

15
Η αλήθεια πάντως είναι ότι η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή… αποφεύγουν η μία την άλλη, συντηρώντας την «κόντρα» που φαίνεται ότι έχουν. Όπως φαίνεται όμως, ήρθε η στιγμή να συνεργαστούν!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του ΑΝΤ1 θέλουν τις δύο δημοφιλείς τραγουδίστριες να καθίσουν μαζί δίπλα δίπλα στην κριτική επιτροπή του «Voice». Και επειδή σε κάποιους μπορεί αυτό να φαντάζει ως σενάριο… μυθοπλασίας, να διευκρινίσω ότι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου έχει γίνει ήδη πρόταση και στην Άννα και στη Δέσποινα να είναι στο καινούργιο talent show που ετοιμάζουν στο κανάλι του Αμαρουσίου. 

Να αναφέρω μάλιστα ότι στην πρόταση και οι δύο ανταποκρίθηκαν αρχικά θετικά και έτσι το επόμενο βήμα είναι να πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις τους με τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο. Πάντως είναι ολοφάνερο ότι τη φετινή σεζόν τα στελέχη του ΑΝΤ1 θέλουν να στρέψουν όλη την προσοχή στο Μαρούσι και σίγουρα το να έχουν στις δύο από τις τέσσερις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του «Voice» την  Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή θα κάνει τα μηχανάκια τηλεθέασης να πάρουν κυριολεκτικά φωτιά.

ΠΗΓΗ:Γρηγόρης Μελάς-newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. PW RE BOMBA, KAI META MOU SXOLIAZETE GIA KWSTOPOULO ELEOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσει τρελά αυτη η ιδέα. ΜΑΚΑΡΙ. Θα σκισει το show.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά έτσι και πραγματοποιηθεί αυτό θα γίνει πάταγος με το show!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. nomizw pws to na einai h mia apo tis 2 einai polu pithano. o latsios exei dei3ei oti mporei na peisei ton opoiodhpwte. to na einai omws kai oi 2 fantazei apithano.den tha to dextoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ δυσκολο να πουν ναι αν μαθουν οτι θα ειναι και οι 2 στο σοου, αν και κακα τα ψεμματα θα κανει καλο στη καριερα τους και τους χρειαζεται. Μακαρι να συμβει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποοο μακάρι μακάρι μακάρι..χρόνια ονριρευόμαστε κάτι τέτοιο..Βέβαια αγαπώ Άννα...αλλά αν έχουν και τις 2 μαζί θα είναι τέλεια...Θα μου αρεζε στην επιτροπή να δω Άννα-Δέσποινα και 2 άντρες...στην παρουσίαση όμως όχι Ρουβά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. POOOO TO XA GRAPSEI SE SXOLIO STA TELI AUGOUSTOU OTI THA TAN POLI ORAIA IDEA KAI NA POU ISOS GINEI! Trelane mas latsiee!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σοβαρά τώρα το πιστέψατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χμ..έτσι έλεγαν και όταν ετοιμαζόταν το x factor το 2008 και τελικά δεν είδαμε κανέναν από αυτούς στην κριτική επιτροπή. Βέβαια τώρα θα μου πεις είναι 2013 σε άλλο είδος show και με καριέρες όχι σαν και αυτές που ήταν το 2008.΄Λίγη διαφήμιση δεν θα βλάψει νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι διαφορές έχουν οι δύο κυρίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚαλΑ θα μας τρελάνει φέτος το ΑΝΤΕΝΝΑ με όσα έχει κάνει αν καταφέρουν και αυτό το ΜΕΓΚΑ θα είναι παρελθόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. den to pisteyw!!!!!!! prin liges meres eixa grapsei se sxetiki anartisi oti tha ithela na dw stin epitropi anna vissi kai despina-thea-vandi. makari na ginei pragmatika. tha einai teleia. tairiazoun se ena toso megalo soou. oso gia tin kontra pote den ypirxe apo merous tous. to eixe dilosei kai i anna sta mad 2009 kai eixan synantithei kiolas. makari na tis doume mazi!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα εχεi οντισιόν kai μετα τα live οπως το χ factor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κορομηλα για παρουσιαστρια...Μαζι με Βισση Βανδη το ιδανικο...η επιστροφη της Ρουλας στον ΑΝΤ1 με σοου μετα απο ολεσ αυτεσ τισ διακστικες διαμαχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !