Δείτε την πρεμιέρα της ΕΛΕΩΝΟΡΑΣ ΜΕΛΕΤΗ (Video)

Χρηστος Γ
16
Πρεμιέρα σήμερα για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη "Μελέτησέ το".
"Έχω πολύ άγχος, γι' αυτό και μιλάω πολύ" σχολίασε η παρουσίαστρια.Με το Θέμη Μάλλη & την Κατερίνα Σουλιώτη στο πάνελ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

 http://www.youtube.com/watch?v=5JSCZPXdQNE

Δημοσίευση σχολίου

16Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Congratulations star 👏👏👏👏. Mpravo polu wraia douleia. Sugxarithria Kai Gia to neo ident an Kai prepei Na paiksoun perissotero me to praising Kai kitrino. Epishs Na belies pun ligo tis templetes stis mexri twra ekpompes ligo Na to kaluterepsoun!!!! Kata ta alla anamenoume Na doume Kai alla apo to star. !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ, ΤΟ ΣΤΑΡ ΤΟ ΧΕΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ? ΠΡΟΣΠΕΡΝΩ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αλλαξε ο μανωλιος κ εβαλε τα ρουχα του αλλιως!Που ειναι οι αλλαγες??Η ιδια βαρετη θεματολογια οι ιδιοι καλεσμενοι.Στα μεγαλα πλην οτι ο Μαλης μπηκε στο πανελ.Γενικα τζαμπα τοση διαφιμηση για αλλαγες που ποτε δεν ηρθαν...
    Η Νονορα θα εχει μεγαλο προβλημα μεσα στην σεζον.Δεν μακραινεις μαλλι αλλαζεις τιτλο εκπομπης και το ονομαζεις αυτο 'αλλαγη'.Κριμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Pio mia apo ta idia pethaineis... Diladi, to STAR mas douleuei kanonika...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Koita exei ananew8ei den gain etsi Na einai auto to koutsoumpolio. Kai Gia to provlhmata na mh ksexnas oti exei ena apo ta kalutera lead in me THn tsapanidou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kai den milaga mono Gia Thn meleth ennoousa Kai tsapanidou !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η εκπομπή είναι μια από τα ίδια!Ούτε 5 λεπτά δεν άντεξα την παρουσία της εκπομπής!Απλά τραγική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. foul oti ksanarxisane me th 8ematologia me thn opoia kleisane to kalokairi thn ekpomph.nees idees paidia.afhste ta palia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. λέγανε λέγανε όλο το καλοκαίρι και τελικά δεν είδα τίποτα καινούριο.Δεν μ' άρεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βαρετο και γελοια περιπλοκο.Η Μελετη παει απο το γραφειακι στο σταντ και μετα στην καρεκλα.Ταχα μου για να εχει..κινηση η εκπομπη.Πιο βαρετο πεθαινεις.Αντικατεστησαν και τη Τζωρτζελα με τη Σουλιωτη που ειναι ακομα πιο τρατζικ.Και απο θεματα οτι χειροτερο.Το υπολοιπο πανελ απλα αδιαφορο δεν εχει κανεις τους ρολο που ειναι απαραιτητος σε τετοιου εδους εκπομπες η οποιες εχουν τελειωσει εδω και χρονια και το star επιμενει να της στηριζει προκλητικα και χωρις λογο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. emfanisiaka ths paie poly to makry mali.ekane egklhma po to eixe konto.apo th stigmh poy 8a exei perissoters synenteykseis prepi na veltiw8ei se ayton ton tomea.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Xalia ekpompi ta idia kai i alles fotis kai maria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. h tatiana pws sas fabhke???oso gia th meleth h arxh den htan h anamenomenh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Περσινά ξινά σταφύλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πραγματικα αυτο που ειδα σημερα ηταν χειροτερο ακομα και απο τη "Μεσημεριανη Μελετη"!Αν ειναι δυνατο πρωτο θεμα εκπομπης ο Τομας Πρωτοπαπας.Ουτε νεκρο δεν το αφηνουν να ησυχασει το παλικαρι,ενω και η υπολοιπη εκπομπη αδιαφορη με τη Σουλιωτη να τρεχει το Ρουβα στο αεροδρομιο και να μας δειχνουν τι φορεσε η καθε "επωνυμη" στη βαφτιση της κορης της Λοτσαρη!Οι υπολοιποι πανελιστες που ταχα θα ψαχνουν την ειδηση την ωρα της εκπομπης παρουσιασαν οτι διαβασαμε στα sites το Σαββατοκυριακο.Αν αυτο λεγεται ανανεωση,τοτε η εκπομπη θα εχει μεγαλο προβλημα φετος και με την εισοδο Μενεγακη-Λαμπιρη τα μονοψηφια δεν θα αργησουν να ερθουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !