Γοητευτική & αγχωμένη η Τσαπανίδου στην πρεμιέρα της! ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Χρηστος Γ
9
Καλημέρα σε όλους σας! Καλημέρα κυρίες και κύριοι! Καλημέρα από ένα καινούργιο πλατό, για μένα και ένα καινούργιο κανάλι. Μια καινούργια ενημερωτική ζώνη ξεκινάει σήμερα στο STAR και περιμένουμε κι εσάς να είστε εκεί παρέα μας να περνάμε μαζί αυτές τις τρεις ώρες της ημέρας. Σήμερα είναι Δευτέρα, Μεγάλη Δευτέρα για μας και ξεκινάμε... Ελπίζουμε τις όποιες ασυνεννοησίες, τα όποια μικρολάθη -φυσικό είναι στο ξεκίνημα- να μας τα συγχωρήσετε και να μας μεταδίδετε την καλή σας ενέργεια και κυρίως τις ειδήσεις που βλέπετε να εξελίσσονται δίπλα σας, για να τις μεταφέρουμε κι εμείς στους τηλεθεατές μέσω της τεχνολογίας".
Με αυτά τα λόγια καλωσόρισε τους τηλεθεατές η αγχωμένη, χαμογελαστή και λαμπερή Πόπη Τσαπανίδου, για πρώτη φορά μέσα από τη συχνότητα του STAR...


Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΟΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΡΙΣΒΑ- ΣΑΚΑΛΗ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η Ποπη που ολοι αγαπησαμε!
    Το μονο θεματακι, ειναι οτι θα περιμενε κανεις κατι πιο μοντερνο απο το STAR, μετα απο ολο αυτο το ντορο. Γιατι βλεπουμε μια προσπαθεια αντιγραφης αυτου που εκανε τα τελευταια χρονια στο ΣΚΑΙ.
    ΟΚ, ειχε κανει αισθηση αυτο το setup 4 χρόνια πριν οταν πηγε απο την ΕΡΤ στο ΣΚΑΙ, αλλα σημερα θα περιμενε κανεις κατι αντιστοιχα καινουργιο ή προχωρημενο...
    Anyway, καλη αρχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. san mayrh xhra htan ntymenh.perimena na foresei ena pio zwntano kai axaroymeno xrwma kai oxi ayto to moynto kai psixoplakwtiko.xreiazomaste xrwma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σαν να έβλεπες την εκπομπή του Σκάι ήταν απλώς αντί για Σκάι έγραφε Star.Ούτε εμένα μου άρεσε το χρώμα και το ρούχο για πρώτη εκπομπή.Καλή επιτυχία πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προφανως ηθελαν να αντισταθμισουν το υπερβολικο λευκο του σκηνικου, για αυτο φορεσε το μαυρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το STAR προσπαθει να μασκαρευτεί σε κάτι άλλο από αυτό που ήταν τόσα χρόνια. Θα χρειαστεί χρόνο, γιατί ο μηχανισμός του δεν έχει μάθει σε τέτοιου είδους εκπομπές.
    Το STAR χρειάζεται επειγόντως νέες ιδέες (και ανθρώπους?) αν θέλει να πάρει τα πρωτεία και την αίγλη του MEGA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί τραγική η σκηνοθεσία Νίκο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !