Πως το δέχθηκες ρε Πόπη;

9

Τα διαφημιστικά της Ελεονώρας Μελέτη και της Πόπης Τσαπανίδου βγήκαν στον αέρα – δυστυχώς θα λέγαμε. Ο ερασιτεχνισμός είναι έκδηλος και συναντά το κακό κιτς της δεκαετίας του ενενήντα. Δικαίως οι τηλεθεατές απορούν: Σατιρικά είναι ή πλάκα μας κάνουν;  

Θεωρητικά αν η Πόπη Τσαπανίδου αποφάσιζε να παρουσιάζει το «Κυριακή στο Χωριό», το «Ταξιδεύοντας με την Μάγια Τσόκλη» ή εκπομπή παραδοσιακής μουσικής περιφερειακού σταθμού της Θεσπρωτίας, αδιαμφισβήτητα το ίδιο trailer θα γύριζε.

Στα πρώτα πλάνα η Ακρόπολη, ο Λευκός Πύργος και η Σαντορίνη. Σκόρπια κείμενα έρχονται για να γεμίσουν το πλάνο: «ο τόπος μας», «οι ομορφιές του», «οι άνθρωποι του». Δεν κάνουμε λάθος, δεν είναι προεκλογικό σποτ, τσεκαρισμένο.

 Στο έβδομο δευτερόλεπτο να σου και η πρωταγωνίστρια, η Πόπη Τσαπανίδου. «Οι αγωνίες μας, η ζωή μας. Εμείς μαζί», λέει. Το μαλλί στην τρίχα, όπως πάντα. Μαυροντυμένη σαν χήρα. Ο φωτισμός έντονος και κάκιστος - σαν Αγιογραφία. Ακάθεκτη η Τσαπανίδου συνεχίζει: «Μαζί στην κοινή μας πορεία. Εσύ κι εγώ». (Με βήμα αργό;)  Λίγες ελιές θρούμπες να γεμίζουν τα δευτερόλεπτα και στο τέλος «Live U». Ακρόπολη, Σαντορίνη, ελιές και λαβ γιου, φ_ _ γιου, λάιφ γιου – ερασιτεχνική καρακιτσαρία.  

 «Στάσου Μελέτη, μύγδαλα»

Κι ενώ η Τσαπανίδου μιλά, η Ελεονώρα Μελέτη ξαμολιέται στο γήπεδο για άθληση. Πέρσι γδύθηκε, φέτος τρέχει – δήθεν κινηματογραφικά. Κανείς δεν γνωρίζει για ποιον λόγο όλος αυτός ο πανικός. Σίγουρο πάντως είναι πως για ένα καλό «Restart» τηλεοπτικά, θες κόνσπετ, αλληλουχία, έμπνευση. Κι αυτά δεν υπάρχουν, τουλάχιστον στο διαφημιστικό.


Οι τηλεθεατές απορούν: Μήπως θέλει να είναι σε φόρμα για να προβάλει τις περιλήψεις των εκπομπών, σειρών και συνεντεύξεων των άλλων καναλιών, όπως συνήθιζε όλα αυτά τα χρόνια - με μέτρια πάντα επιτυχία; Μήπως απλά τρέχει, έτσι γιατί γουστάρει;

Την απάντηση θα την λάβουμε (ή όχι) το αργότερο, όταν θα προβάλλουν τα παρασκήνια από τα γυρίσματα με μπόλικο λιβάνι για το άρτιο σώμα και τις εξαιρετικές στυλιστικές επιλογές της παρουσιάστριας. Στην ουσία αυτό ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

Δείτε εδώ τα trailer

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ποσο δικιο εχεις mister sandman!!!Το star δημιουργησε αναμονη κοινου και με τις μεταγραφες αλλα και με τις φωτος που εστειλε πριν βγουν τα τρειλερ,το τελικο αποτελεσμα?Μαπα το καρπουζι!Το ιδιο υσχιει και για το κεντρικο δελτιο ειδησεων.Δεν γινετε να κανεις αλλαγη προφιλ με το μεγαλο come back του πιο εγκυρου δημοσιογραφου στην Ελλαδα(Χατζηνικολοαυ) με τρομερη απηχηση στους τηλεθεατες καθε ηλικιας και να ετοιμαζεις ενα τοσο φτηνιαρκο τρειλερ το οποιο θυμιζει τοπικο καναλι.Σκετη απογοητευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. simfono apolita. Entometaxi to deltio tipou periegrafe kapoio allo trailer tis meleti to opoio den eidame pote....oute ti kanoun de xeroun....kala,to trailer tis tsapanidou einai les kai tha kanei to kiriaki sto xorio....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2:59 μ.μ σωστα για το τρειλερ της Μελετη ελεγαν και για 3 κοριτσακια κλπ κλπ,καμια σχεση τελικα..επισης το δελτιο τυπου που εστειλε το star για Φωτη-Μαρια επισης ελεγε για κατι αλλο(Οτι θα κανουν βολτα με ενα βαν και θα ανεβαινουν οι συνεργατες τους) και στην πορια και παλι το αλλαξαν και θα διακωμοδουν την διαφιμηση απο την εξυπνη σιτα!Οτι να ναι...!!Ο sandman εχει απολυτο δικιο σε ΟΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. STIS MELETHS KAI TOU F M LIVE DEN EXOUN BGEI OLOKLHRA TA TREILER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ερασιτεχνικά κ κακής αισθητικής τα τρέιλερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οουτε το τρειλερ γιαα τις ειδησεις ειναι ωραιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γενικά το τμήμα των τρέιλερ δν είναι καθόλου καλό!Δν έχουν ούτε ιδέες αλλά ούτε κ έμπνευση κάτι που χρειάζεται να κατέχεις για ένα τρέιλερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και τι ονομα! live u!!! για γελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το χειρότερο με το ονομα Live U ειναι οτι ειναι ονομα εταιρειας τηλεοπτικων link (περιπου) που προφανως θα χρησιμοποιει στην εκπομπη της η Ποπη για πλανα απο δρομους κλπ.
    Παλι καλα που δεν ονομασαν την εκπομπή... Panasonic!!!
    To STAR κακα τα ψεμματα ειναι ενα γερασμενο καναλι πια (ασχετα με τα νουμερα που κανει στο νεανικο κοινο). Η συνολικη του αισθητικη εχει μεινει στη δεκαετια του '90.
    Κατι πρεπει να κανουν γι' αυτο αν θελουν να μπουν σε πιο ενημερωτικη και σπιντατη λογικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !