ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ-ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ:Φαβορί για την καρέκλα δίπλα στο Πρωινό του MEGA με τον Κωστόπουλο?

Χρηστος Γ
10
To  Μega έχει ήδη κάνει ραντεβού με τη Ράνια Θρασκιά και την Σταματίνα Τσιμτσιλή και της έχει στο... περίμενε, ενώ τις τελευταίες ημέρες παίζει έντονα το όνομα της Ευγενίας Μανωλίδου. Η γνωστή μαέστρος έχει αφήσει στο Μεγάλο Κανάλι τις καλύτερες εντυπώσεις για τον επαγγελματισμό της  κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με το Master Chef και τη θεωρούν ιδανική για πρωινό πρόγραμμα. Μάλιστα φέτος, η Ευγενία Μανωλίδου είχε δεχτεί και είχε απορρίψει πρόταση του Alpha για τηλεπαιχνίδι καθώς ήθελε χρόνο για να αφοσιωθεί στη μουσική. Το σίγουρο πάντως είναι ότι το όνομά της «έπαιξε» πολύ δυνατά στις συσκέψεις των στελεχών του μεγάλου καναλιού και δεν αποκλείεται να τη δούμε στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου καθώς οι τρεις απανωτές αρνήσεις της Βίκυς Σταυροπούλου αναγκάζουν τους υπεύθυνους του Μεγάλου Καναλιού για γρήγορες πλέον κινήσεις.


Λέτε το δίδυμο Κωστόπουλος- Μανωλίδου να είναι αυτό που θα βρεθεί απέναντι στους Λιάγκα - Σκορδά? (tvshow)

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η γνωστή τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά σχολιάζοντας την μεταγραφή του Πέτρου Κωστόπουλου ανέφερε το όνομα της Ευγενίας Μανωλίδου ως συμπαρουσιάστρια του. Εγώ δεν το νομίζω γιατί το Mega ήταν δυσαρεστημένο που τους παράτησε και πήγε στο ''Ελλάδα έχεις ταλέντο''. Βέβαια αν δεχτεί θα έχει ενδιαφέρον γιατί όπως ξέρουμε δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις με το ζεύγος Λιάγκα - Σκορδά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ma kollaei tora h Stamatina h akoma kai h Thraskia me ton Kostopoulo? Afou psaxnoun pou psaxnoun partener as broun kapoia pou na einai sta metra tou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H Manolidou den uparxei periptosi na dextei... Toses fores o ANT1 den tis exei proteinei gia to proino tou kai arniotan?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6:30 μ.μ.
    Δεν ειναι αλήθεια. Μια φορα τις το πρότειναν το δεχτηκε και τελικα ο ΑΝΤ1 εβαλε τον Καραμερο Χαριτατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργος Π. ξέρουμε αν τελικά ο Σουλειμάν θα προβληθεί από τις 23/9?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργο και από ότι θυμάμαι εκείνη τη χρονιά ήταν όλα κανονισμένα ότι θα είναι η Μανωλίδου παρουσιάστρια του Πρωινού είχαν κάνει και τα δοκιμαστικά και η ίδια το είχε μάθει από το ραδιόφωνο ότι δεν θα το παρουσιάσει η ίδια το πρωινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Κωστόπουλος είναι παντελώς αδιάφορος. Με τη γυναίκα του θα ήταν πληκτικό, με τη Θρασκιά κρύο, με τη Μανωλίδου ιντριγκαδόρικο. Οπότε, εφόσον το πράγμα είναι μονόδρομος, ας πιέσουν λίγο περισσότερο τις παραστάσεις μηπως τελικα διεκδικησουν μια μεριδα του λεοντος που μεχρι και εχθες, φανταζε χαμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΕΝΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mε τη μανωλιδου θα ηταν ιντριγκαδορικο ομως δεν παιζει να δεχτει και δεν θα μου αρεσε να βλεπω τη γυναικα ενος ''υπουργου''(λεμε τωρα....)να κανει συζητησεις για gossip και να κανει την καθημερινη ελληνιδα(που σιγουρα δεν ειναι απο αποψη εισοδηματος).Με τη τσιμτσιλη μου φαινονται αταιριαστοι.Αυτη ειναι νεα,ωραια,λαμπερη,στην καλυτερη φαση της ζωης της και αυτος ενα 60αρης που επειδη επεσε εξω ως εκδοτης κανει τον παρουσιαστει για να εχει να φαει.Τη τσιμτσιλη τη θελω στον αντ1!Με τη θρασκια εντελως κρυο ζευγαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !