Σιωμόπουλος-Ρογκάκος ροκάνισαν τους βασικούς παρουσιαστές του MEGA...

6
Απίστευτο κι όμως τηλεοπτικό. Ακόμα και με το καλοκαιρινό ενημερωτικό προγραμμα του ΑΝΤ1, οι βασικοί παρουσιαστές του Κοινωνία Ώρα MEGA με τους Γιώργο Οικονομέα και  Δημήτρη Καμπουράκη δεν μπορούν να κρατήσουν την πρωτιά. Συγκεκριμένα χθες ο ΑΝΤ1 με τον Ντινο Σιωμόπουλο και τον Νίκο Ρογκάκο κατάφεραν να πάρουν άνετα την πρωτιά στη συγκεκριμένη ζώνη με ποσοστό 28,4% στο σύνολο ενώ στο νεανικό κοινό με 27,3%.Το Κοινωνία Ώρα MEGA αρκέστηκε στο 22,4% στο σύνολο  ενώ στο νεανικό κοινό με  16%. Ο ΣΚΑΙ ήταν στο 18,8% στο σύνολο  ενώ στο νεανικό κοινό με  15,1%.
Που και να έρθει και ο Παπαδάκης.

Τα επίσημα νούμερα είναι
ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1 ( 7 με 11 )27,8 26,5
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA 23,3 16,7
ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 22,7 20,1
ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4,8 1,5

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν κάνει τέτοια νούμερα το καλοκαιρινό ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1 απέναντι από την επίσημη πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA, μπορεί να δώσει έμπνευση στους Ιθύνοντες του ΑΝΤ1 να κάνουν ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1 σαββατοκύριακο με Ρογκάκο & Σιωμόπουλο στο 7-10 & ίσως να χωρέσει και η Σταματίνα στο 10-12, καθώς δεν θα ήθελα να την δω εκτός ΑΝΤ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να μπει το δίδυμο ΣΚ,θα πρέπει πρώτα το κανάλι να ασχοληθεί με την ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με αυτη την λογική darwin και ο Παπαδάκης δεν κανει ενημερωση κάνει το Ραδιο Αρβυλα, ενω η Χουκλη το DWTS και η Κατερίνα Αντωνοπουλος το YFSF AAAAXAXAXA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. na kanei enhmerwsh alla se mia zwnh kai mia ekpomph pou tha a3izei ta lefta ths kai oxi se mia nekrh zwnh pou kai ta kanalia pou thn exoun prospathoun na thn katarghsoun alla den ta afhnei o antagwnismos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @12:19
    Από πότε η ζώνη 7-10 του ΣΚ είναι νεκρή; Αν οι τηλεθεατές δε γούσταραν την ενημέρωση, δε θα έβλεπες τις εκπομπές που παίζουν εκείνη την ώρα να χτυπάνε 30αρια.
    Ο ΑΝΤ1 πρέπει να χτυπήσει και στην πρωινή ζώνη του ΣΚ με αυτά τα πρόσωπα (Σιωμόπουλος/Ρογκάκος + Κουτροκόη). Η ενημερωτική εκπομπή των Χασοπόπουλου/Αναγνωστάκη είναι μία σκέτη αηδία και ο Αυτιάς μόνο για ενημέρωση δεν κάνει.
    Τα 3 πρόσωπα του ΑΝΤ1 και φρέσκα είναι και έχουν και τις γνώσεις που χρειάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oi duo apo tous treis idi stin ekpompi tou Papadaki, ara an bgei proino SK o Rogakos tha prepei na exei allous sunergates...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !