Πρωινά MEGA-ANT1:Ταυτόχρονη πρεμιέρα?

Χρηστος Γ
4
Πλησιάζει ο καιρός της μεγάλης μονομαχίας Κωστόπουλου-Σκορδολιαγκαίων. Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τα 2 πρωινάδικα να ξεκινούν την ίδια ημέρα, άλλοι για λόγους εντυπώσεων,άλλοι
συμπτωματικά.
Για το Πρωινό Αnt1 όλα είναι σχεδόν έτοιμα από άποψη ομάδας-ύφους κτλ. Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία στησίματος του σκηνικού. φωτισμού κτλ.Οι υπεύθυνοι θέλουν να είναι όλα έτοιμα στις 7 Οκτωβρίου, ώστε να υπάρξει καλή προώθηση των DWTS-Μπρούσκο.
Στο Mega εκκρεμούν πολλά σε επίπεδο έμψυχου δυναμικού.Πρέπει να 'δέσει' το γλυκό & να προβαριστεί το ύφος.Το 'Πρωινό mou' δεν θα κατέβει στην αρένα με copy paste συνταγή Σκορδολιαγκαίων.Επιπλέον, το κανάλι δεν έχει προγράμματα να προμοτάρει μέχρι το τέλος Οκτώβρη...Το σκηνικό της εκπομπής παρ' όλα αυτά, είναι έτοιμο.Κάποιες μικροαλλαγές θα γίνουν στο πλατό.

Το πολύ μέχρι τις 14.10,το πρωινό του Ant1 θα είναι στον 'αέρα'. Στις 7 Οκτωβρίου είναι ΣΧΕΔΟΝ αδύνατο να έχουμε ταυτόχρονη πρεμιέρα.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πάντως το πρωινό του ant1 παιδιά θα κάνει πρεμιέρα στις 7/10. Κρατήστε το αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντως απο δευτέρα το FTHISTV θα ξεκινα στις 10:00! Μπορει ο Παπαδακης να μην ηθελε αυξομειωσεις στην διαρκεια ενω εχει ξεκινησει η σεζον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευτυχως που δεν θα υπαρχει ταυτοχρονη πρεμιερα για μας τους τηελεθεατες.φωτια θα επαιρνε το τηλεκοντρολ.παντως σωστη σκεψη στον αντ1 να ξεκινησουν στις 7/10 οχι μονο απο αποψη προμοταρισματος των υπολοιπων προγραμματων αλλα και για να μπορεσει ο κοσμος να τους συνηθησει σε αλλο καναλι και να μεταφερουν και ενα ποσοστο του κοινου τους οσο θα παιζουν μονοι τους.για το μεγκα πιο πιθανη ημερομηνια ειναι στις 21/10 αλιως μετα στις 4/11.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με το Downton Abbey season 4 τι θα γίνει; Θα το προβάλει η ΔΤ και πότε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !