"Μελέτησέ το" :πολύ βαβούρα για το τίποτα...

7
Πρεμιέρα σήμερα για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη "Μελέτησέ το".Με ιδια θεματολογία  και με ενα ανανεωμένο Studio να κάνει την διάφορα σε σχέση με την περασμένη χρονιά
Η Ελεονώρα Μελέτη μας ξενάγησε στο νέο studio αλλα και στα νέα χαζά σηματάκια που θα μπαίνουν ανάλογα το θέμα. Δυστυχώς για αρχή έγινε πολύ βαβούρα για το τίποτα...Ένα μ αλί δεν κάνει την διαφορά.
Επίσης λέμε και καμία πηγή ρε παιδιά, όπως αυτή του Γρήγορη σαν υποψήφιο παρουσιαστή στο DWTS..
Οχι τίποτα άλλο,απλός όλα δείχνουν ότι  δεν θα είναι σίγουρα άντρα...

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. nomizo oti apo tin premiera den mporeis na deis polla. Sta 8etika, i poly pio grigori ekpompi. Sta arnitika, oti den eidame neanika 8emata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θέλεις να σου γράψω για τα θέματα όπως αυτο με τον Τόμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. I ekpompi neaniki den einai. Kalos einai grigori alla allaxe o manolios kai evale to vraki tou allios ...tipote allo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν ανιαρή και αδιάφορη η εκπομπή εξ ολοκλήρου. Δεν υπήρχε κάτι που δεν είχαμε δει τις προηγούμενες σαιζόν. Μάλλον μια παραπομπή στον ορισμό της έννοιας "ανανέωση" δε θα έβλαπτε. Είναι κρίμα, διότι σίγουρα όλοι οι συντελεστές της εκπομπής προσπαθούν για ένα καλό αποτέλεσμα, ωστόσο όσο παραβλέπουν την δεινή κατάσταση που επικρατεί και την ανάγκη του τηλεθεατή (ανεξαρτήτως ηλικιακής ομάδας) για ουσία και ποιότητα, η επιτυχία θα αποτελεί όνειρο άπιαστο για όλες τις εκπομπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο τρέιλερ έλεγε για "Restart", το σκηνικό έλεγε "Restart", το σήμα της εκπομπής θύμιζε "Restart"! Για ποιο λόγο αλλάξανε τον τίτλο τελευταία στιγμή και δεν άλλαξαν όλα αυτά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα μόνα καλά είναι το studio και το μαλλί της Ελεονώρας.Από εκεί και πέρα άλλα μας υποσχέθηκε το Star και άλλα είδαμε,διότι εγώ δεν είδα νεανικά θέματα.Επίσης κακή δουλειά γίνεται στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ.Εκτός ότι μετά από ένα τόσο μεγάλο καυτό τηλεοπτικά καλοκαίρι περιορίστηκαν μόνο στο Dwts 4,οι πληροφορίες μόνο φρέσκιες και έγκυρες δεν ήταν.Εκτός και αν απευθύνονται σε κοινό που δεν έχει internet.Επίσης το θέμα με τη βάφτιση ήταν ότι πιο άκυρο,αφού το το συγκεκριμένο θέμα δεν ενδιαφέρει κανέναν πλην των παρευρισκόμενων του.Τέλος χάθηκε από την εκπομπή το γέλιο και το παρείστικο κλίμα.

    Ελπίζω να βελτιωθεί το όλο πράγμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν ειχε καθολου αστυνομικο και κοινονικο ρεπορταζ οπως ελεγαν οτι θα ασχοληθουν περισσοτερο με αυτα....κα τα τα αλλα σχετικα καλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !