Στη μάχη της τηλεθέασης από σήμερα Μενεγάκη, Μουτσινάς, "Οικογενειακές Ιστορίες" και "Κάτι Ψήνεται"!

Λευτέρης Προβιάς
0
Σήμερα ξεκινά η εβδομάδα πρεμιέρας του Alpha κατά την οποία επιστρέφουν τα περισσότερα προγράμματά του.

Πρώτη πρεμιέρα της ημέρας είναι αυτή της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, "Ελένη", που επιστρέφει για μία ακόμα χρονιά στις 13:00 για να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, να
φροντίζει για την ψυχαγωγία μας! Τηρώντας την παροιμία "ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις", η παρουσιάστρια επιστρέφει με την ίδια ακριβώς θεματολογία και το ίδιο πάνελ να την  πλαισιώνει με μόνη εξαίρεση τον Άλεξ Κάβδα. Μοναδική-αναγκαία πλέον- αλλαγή στην εκπομπή θα είναι το νέο πλατό που δεν θα θυμίζει σε τίποτα το προηγούμενο.

Την σκυτάλη στις 16:00 παίρνουν ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαρία Ηλιάκη, η Κατερίνα Καινούριο και ο Γιώργος Δάσκαλος με το "Δέστε τους" που επιστρέφει για πέμπτη χρονιά και τελευταία, τουλάχιστον για τον Νίκο Μουτσινά, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει. Βασικές και αγαπημένες από το κοινό ενότητες θα παραμείνουν στην εκπομπή ενώ παράλληλα θα προστεθούν και καινούριες. Η εκπομπή πλέον θα διαρκεί μόλις μία ώρα και 25 λεπτά.

Με διάλειμμα 5 λεπτών, για ένα σύντομο δελτίο ειδήσεων, ξεκινάνε τα νέα επεισόδιο του καθημερινού ριάλιτι του Alpha, "Οικογενειακές Ιστορίες", που ενώ από πολλούς κατηγορείται για τη χαμηλή του ποιότητα, σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Καθημερινές ιστορίες μέσα στην οικογένεια διαδραματίζονται στην οθόνη μας καθημερινά, στις 17:30.

Τελευταία πρεμιέρα της ημέρας για τον Alpha θα την κάνει το αγαπημένο "Κάτι Ψήνεται" όπου για μία ακόμα σεζόν θα αποτελεί την διέξοδο των τηλεθεατών έναντι των δελτίων ειδήσεων.

Η εκπομπή της Ελένης προβλέπεται να δημιουργήσει αναστάτωση στο στρατόπεδο της Μελέτη και της Λαμπίρη οι οποίες προβλέπεται να πολεμήσουν έντονα για να μην καταλήξουν στα μονοψήφια νούμερα! Μουτσινάς & Ηλιάκη vs Σεργουλόπουλος & Μπακοδήμου, μια μάχη που θα συζητηθεί, ειδικά δεδομένου ότι η αλλαγή της ώρα προβολής φαίνεται να έχει ευνοήσει αρκετά το δίδυμο του Star! Τέλος, το "Κάτι Ψήνεται" αναμένεται να "επιτεθεί" στα νεανικά κοινά και να διεκδικήσει την πρωτιά από το νέο δελτίο του Star.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !