Οριστικό τέλος για το "Κάτι ψήνεται";

Καρακασίδης Γιάννης
7
Μία από τις πιο έξυπνες τηλεοπτικές κινήσεις αποδείχθηκε η απόφαση του Alpha να φέρει πριν τρία χρόνια στα... καθ' ημάς το αγγλικό project "Come dine with me", "βαφτίζοντάς" το "Κάτι ψήνεται" και να το τοποθετήσει στην καυτή ζώνη των ειδήσεων, 20:00-21:00.

Χρόνο με το χρόνο, το "Κάτι ψήνεται" απέκτησε όλο και περισσότερο κοινό και κατάφερε να κερδίσει την πρωτοκαθεδρία στα νεανικά κοινά, ενώ βρισκόταν συνεχώς δεύτερο-τρίτο στο γενικό σύνολο. Ωστόσο, αυτή η επιτυχημένη παραγωγή φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της.

Από πέρσι παρακολουθούσαμε επαναλήψεις της εν λόγω εκπομπής ακόμη και μεσούσης της χρονιάς, πράγμα που αποδείκνυε τη στενή οικονομική κατάσταση του σταθμού. Οι τελευταίες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως οι ιθύνοντες της Παλλήνης δεν προσανατολίζονται να ανανεώσουν τη μετάδοση της εκπομπής και το project κλείνει οριστικά τον κύκλο του στην ελληνική τηλεόραση.

Όμως, άξιο απορίας αποτελεί το τι σκοπεύει να προβάλλει ο Alpha στη δύσκολη ζώνη 20:00-21:00, την ώρα μάλιστα που το "Κάτι ψήνεται" τον έβγαζε ασπροπρόσωπο σε καθημερινή βάση...

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ο αλφα αυτοκτονει!Τεραστια βλακεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλλον στη θεση του Κατι ψηνεται,θα βαλουν την σειρα Μην αρχιζεις τη μουρμουρα...η οποια αν δεν κανω λαθος θα ειναι καθημερινη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το "Avenida Brazil" έχει πολλά επεισόδια ακόμη!Άρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ανοίξετε την τηλεόρασή σας στον ALPHA μεταξύ 20:00 και 21:00 θα δείτε ότι δεν δείχνει μαύρο, αλλά έχει πρόγραμμα! Συγκεκριμένα προβάλλει την σειρά Avenida Brasil η οποία έχει τόσα πολλά επεισόδια ακόμα, ώστε θα έχουμε προλάβει να πούμε και "καλή χρονιά"! Μην την απαξιώνετε έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7:19 μ.μ. σιγα μην το συνεχισουν...με τετοια τραγικα ποσοστα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πρεπει να ειναι τρελος καποιος για να πεταξει ετσι αβιαστα τα 25αρια στο 15-44.Ο alpha απ οτι φαινεται ειναι!!Απορω με την λογικη τους...μια παμφθηνη παραγωγη που οχι μονο εσκιζε αλλα τα εφερνε κιολας με το παραπανω κοβεται για να μπει στην θεση του τι?Οτι κ αν μπει η τυχη του ειναι αβεβαια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην εκπλαγείτε αν δείτε την εκπομπή με νέο όνομα σε άλλο κανάλι.
    Το συμβόλαιο με την εταιρία διανομής έχει λήξει και ο Alpha απλά δεν ανανέωσε. Γι' αυτό λέγεται δεν παίζουν ούτε επανάληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !