Ναταλία Γερμανού:Η φωτογραφία που ανέβασε επιβεβαίωσε τις τηλεοπτικές φήμες!

4
Ο λόγος φυσικά για την εκπομπή της, το βραδινό εβδομαδιαίο show που ετοιμάζει εδώ και αρκετό καιρό για λογαριασμό του ΑΝΤ1.
Οι φήμες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό, έλεγαν πως επιθυμία της Ναταλίας Γερμανού, ήταν να μοιάζει σε πολλά με εκείνη του παρουσίαζε πριν πολλά χρόνια ο πατέρα της. Και όπως φαίνεται από την φωτογραφία που πριν λίγο πόσταρε στη σελίδα της στο internet, βγήκαν αληθινές.
Ο μπαμπάς της, Φρέντυ Γερμανός, αραχτός και χαμογελαστός, ποζάρει ξαπλωμένος σε πολλά μαξιλάρια πάνω σε ένα καράβι. Η ίδια τη συνόδευσε με τη φράση «Daddy… cool. Υπέροχος».
peoplegreece

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. asxeto alla giati to e channel allaxe logotypo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 6:15 μ.μ.
    Και εγώ τν ίδια απορία έχω!Χθες μάλιστα, μέσα από το TV NEA, είχα γράψει πως το logo άλλαξε!Από ορθογώνιο σε τετράγωνο & από τετράγωνο σε κύκλο!Τραγικό logo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αθλιο! Βεβαια, σημερα το απογευμα ειχε εξαιρετικη ταινια. Ας το κανουν λιγο πιο μικρο το logo τους κ πιο διακριτικο! Αυτο σε λιγο θα καλυπτει ολη την οθονη! Ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλαξε μάλλον για να μην κάνει τόσο ξεκάθαρη αναφορά στο πασίγνωστο E! Entertainment. Αυτό που αναρωτήθηκα εγώ, είναι γιατί να ονομάσουν τον σταθμό Etv. Τόσα ονόματα υπάρχουν, γιατί προσπαθούν να κάνουν απομίμηση ενός ξένου σταθμού; Όλα τα logo μέχρι τώρα ήταν σαν να έγιναν με τη ζωγραφική των Windows. Το ίδιο ερασιτεχνικά και τα σήματα του σταθμού. Ένα σύγχρονο logo πρέπει να τηρεί 4 προϋποθέσεις: 1) Διάφανο, 2) μικρό σε διαστάσεις, 3) πρωτότυπο αλλά και 4) απλό. Αυτό είναι σαν μια σφραγίδα στην οθόνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !