Η απόλυτη ισοφάριση λίγο πριν την αλλαγή δεδομένων

6
Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του STAR με το νέο κεντρικό του δελτίο, ήρθε η μεγάλη ανατροπή. Η Μαρία Χουκλη με το ΑΝΤ1 NEWS κατάφερε παρα το χαμηλό lead in που παίρνει αυτη την στιγμή, να φτάσει την Όλγα Τρέμη του MEGA στο σύνολο και να κάνει διπλάσια νούμερα στο νεανικό κοινό.
Χθες λοιπόν και λίγο πριν αλλάξουν τα δεδομένα στον τηλεοπτικό χάρτη το δελτίο ΑΝΤ1 NEWS έκανε μέσο όρο 23,4% με νεανικό κοινό 24,8%. Την  ίδια ώρα και το  δελτίο Mega Γεγονότα έκανε κι αυτό 23,4% με νεανικό κοινό μόλις 12,2%.Την ίδια ώρα το STAR ήταν στο 8,9% στο σύνολο και 13,4% στο νεανικό κοινό.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ο ΑΝΤ1 πρέπει να μην αφήσει τις ευκαιρίες που του δίνονται, έτσι ώστε να βγάλει πρωτιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den uparxei metro sugkrisis...anwteri apo olous i kuria xoukli!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xoris lead in, kai s ena deltio pou tha mporouse na einai kalitero, auto pou kanei i xoukli apodikniei poso anoteri einai! me to lead in tha ta paei akoma kalitera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρκετές φορές έχει γίνει ισοφάριση, ακόμα και προσπέρασμα, μεμονωμένα πάντα... Γιατί είναι μεγάλο ζήτημα τα καλά νούμερα ενός δελτίου, του καναλιού που διεκδικεί πρωτιά 22 χρόνια, και φέτος είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί....? Με αυτή τη λογική κάθε πρωί θα πρέπει να μνηνονεύουμε την πρωτιά του Παπαδάκη, του Αυτιά,την πολυετή πρωτιά της Τρέμη κτλ.
    Οσο για τα νεανικά κοινά? Μάλλον είναι πιο σημαντικά στη ζώνη 20.00- 21.00 (που είναι ελάχιστα) και όχι στη ζώνη 21.00-24.00 που ο Ant1 μένει 20 μονάδες πίσω καθημερινά...
    Φυσικά,η Χούκλη, με τη σοβαρότητα & την εμπειρία που τη διακρίνει, ουδέποτε σχολίασε πως κάνει 'καλά νεανικά νούμερα'...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και γιατι αυτη η ένσταση DARWIN;; Μια ανατοπή ηταν με lead in για τον ΑΝΤ1 επανάληψη. Εδω εγινε αναρτηση για την ξενη σειρά DROP DEAD DIVA.
    Αλλωστε νομιζω πως ηδη θα εχουμε το μεγα θεμα αυτες τις ημερες. Αν με την Χουκλη μονο δεν μπορει το MEGA να περασει μπροστα με το STAR θα κλαψει.. Αλλωστε παρόμοιο δελτιο θα γινει κι εκει. Η πίτα θα μοιραστεί ξανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !