Αποκλειστικό:Αναλυτικά οι επαναλήψεις που θα μας σερβίρει το Mega τον Σεπτέμβριο!

7
Μπορεί στα γραφεία του Mega να επικρατεί ο πλήρης εκνευρισμός,αφού το αντίπαλο κανάλι έχει
δυνατά όπλα τόσο σε πρόσωπα όσο και προγράμματα,όμως το κανάλι των Μεσογείων έχει κάνει το κουμάντο του με τις επαναλήψεις του μέχρι τον Οκτώβρη.Εμείς σας παρουσιάζουμε τι ακριβώς έχει αποφασίσει να μας σερβίρει και σε ποιες ώρες για τους επόμενους 2 μήνες.

Αρχικά στις 30 Αυγούστου ρίχνουν αυλαία τα best of του Πρωινό Μου και το κανάλι αποφάσισε αυτές τις 2 ώρες να προβάλλει τον Όμορφο κόσμο του Γρηγόρη Αρναούτογλου και την ελληνική σειρά ¨7 θανάσιμες πεθερές¨.Έτσι από την πρώτη Κυριακή του Σεπτεμβρίου φεύγουν οι ¨Πεθερές¨ και έρχονται ξένες ταινίες στην Prime time.

Στις 13.10 το μεσημέρι φεύγουν οι ¨Μικρομεσαίοι¨ και έρχεται το ¨ΧΑΙ ΡΟΚ¨,μια σειρά που το Mega έχει να τη δείξει πάρα πολύ καιρό.Παράλληλα τελειώνει και το ¨Οι άνδρες δεν υπάρχουν πια¨ και ξεκινά η θρυλική σειρά ¨ΡΕΤΙΡΕ¨.

Το τούρκικο σήριαλ του Mega ρίχνει αυλαία τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου,ωστόσο το Mega δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα προβάλλει.

Οι ¨Αυθαίρετοι¨ αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου,ωστόσο δεν θα τους αντικαταστήσει καμία σειρά.Αυτό θα γίνει διότι θα μεγαλώσει σε διάρκεια το ¨Ρετιρέ¨ και η ¨Θανάσιμη Ομορφιά¨ κατά 20 λεπτά.

Από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 18.00 το απόγευμα θα ξεκινήσει και το ¨Πίσω στο σπίτι¨.Θα δούμε και τους 2 κύκλους,ενώ το ¨Ένα αστέρι γεννιέται¨ συνεχίζει κανονικότατα.

Η ¨Κλινική Περίπτωση¨ του Γιάννη Μπέζου τελειώνει στις 5 Σεπτεμβρίου και στις 9 του μηνός επιστρέφει ο γνωστός ηθοποιός με τον δεύτερο κύκλο του ¨Ευτυχισμένοι Μαζί¨,όπως πρώτο σας αποκάλυψε πριν καιρό το tvnea.

Το Κάψε το σενάριο στις 16 Αυγούστου τελειώνει και έρχεται μία νέα ξένη σειρά στις 1 τα ξημερώματα με τίτλο ¨ANTHONY BOURDAIN: NO RESERVATIONS¨

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Για να ξεθάψει τόσο παλιές σειρές όπως το ΧΑΙ ΡΟΚ και το ΡΕΤΙΡΕ, θα υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Den afinoun tis epanalipseis leo ego kai na doun na vgaloun kanena oraio programma giati tha koitane ton ant1 me ta kialia se ligo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οντως είναι παραξενο που το μέγα προβάλει πολυ παλιές σειρές.πρώτα μικρομεσαίοι.τώρα ρετιρέ και χάι ροκ.Μήπως αργίσει και φέτος να ξεκινήσει το νέο του πρόγραμμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε νομίζω να έχει σχέση με το πότε θα αρχίσει το νέο πρόγραμμα του σταθμού. Απλώς στο mega υπάρχει κενό στη ζώνη 13:00-14:00 και 15:00-16:00 και πρέπει με κάτι να καλυφθεί. Άλλωστε, το ρετιρέ έχει να προβληθεί σε απανάληψη πέντε ολόκληρα χρόνια και στο mega φαίνεται ότι το θεωρούν δυνατό χαρτί. Γι' αυτό και δεν ήθελαν να το "κάψουν" μέσα στο καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατ' αρχάς, οι "Ανδρες δεν υπάρχουν πια" θα τελειώσουν στις 5/9 με 28 επεισόδια, καθώς το 24ο επεισόδιο θα προβληθεί στις 30/8. Το "Ρετιρέ" θα ξεκινήσει λογικά 6/9 ή 9/9, ενώ το πρόγραμμα δεν γράφει αριθμό επεισοδίου, άρα δεν είναι σίγουρο ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολυ χαλια καλοκαιρινο προγραμμα φετος το μεγκα !!
    θα επρεπε να ηταν ως εξης

    10.00 Μπουκια & συχωριο
    11.00 περι ανεμων και υδατων
    12.00 βερα στο δεξι (2πεισοδια)
    14.00 ειδησεις
    15.00 Οι απαραδεκτοι
    15.40 Μαρια η ασχημη
    16.20 τουρκικο
    17.55 ειδησεις
    18.10 η νταντα
    18.45 Η πολυκατοικια
    20.00 ειδησεις
    21.30 50-50/ευτυχισμενοι μαζι
    22.40 ξενη σειρα σε α προβολη (drop dead diva)η Μαυρα μεσανυχτα
    23.40 Damages (με την απιστευτη γκλεν κλοουζ)
    24.45 ειδησεις
    01.00 Τα μυστικα της εδεμ (2 επεισοδια)
    02.50 ο τριτοσ νομοσ/ιχνη
    03.50 με το σημαδι του σκορπιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το πισω στο σπιτι ηταν πολυ φρεσκο προγραμμα, εξαιρετικη σειρα για τα τελευταια δεδομενα της ελληνικης τηλεορασης για υτο και θα επρεπε να το κρατησουν για τον οκτωμβρη & τον νοεμβρη! εξαλλου τελος νοεμβρη παλι θα βαλουν οτικαινουργιο βγαλουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !