Τι λέει στέλεχος του Ant1 για την ένταξη της Συνατσάκη στον Θέμο?

4

Δημοσιευματα των τελευταιων ημερών θέλουν την Μαίρη Συνατσάκη να είναι το νέο πρόσωπο στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή «ΟΛΑ».

«Πρόκειται κυρίως για σκέψεις των υπευθύνων καθώς κάποια συζήτηση με την ίδια δεν εχει γίνει ακόμα» δηλώνει στο Yupiii στέλεχος του ΑΝΤ1, προσθέτοντας πως η αναζήτηση για το νέο κορίτσι του Θέμου «ειναι ακόμα σε αρχικό σταδιο».

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Μαίρη Συνατσάκη θα βρεθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι του Αμαρουσίου, το οποίο φέτος έχει μπει πολύ δυναμικά στον «χορό» των μεταγραφών, κάνοντας βέβαια τη μεγάλη έκπληξη με την ανακοίνωση της ένταξης στο δυναμικό του του διδύμου Λιάγκα- Σκορδά.

yupiii.gr

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το σιγουρο ειναι οτι δεν μπορει να ειναι και στα παρασκηνια του dwts και στο ολα και στο πρωινο μου.Πρεπει να της δωσουν ενα απ'ολα.Εγω νομιζω πως θα της ταιριαζε καλυτερα το ολα μαζι με μια συμμετοχη ως παικτρια στο dwts4.Ειναι νομιζω πιο κοντα στο στυλ της και τα αλλα δυο τα εχει ξανακανει.Δεν χρειαζεται να κανει πισωγυρισματα.Για backstage του dwts4 προτεινω τη ναργες παραλληλα με τη μεταφορα του cityhopping στην tv και για το πανελ του πρωινου προτεινω την καρποντινη.Η νομικου θα ηταν καλη επιλογη για παικτρια επισης sto dwts4.Αυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο Πρωινο μου σιγουρα δεν θα ειναι. Θα ειναι στο Πρωινο ΑΝΤ1...

    Νομιζω θα ειναι καλη επιλογη για αυτα τα 2 και για backstage του dwts4 και για πάνελ του Πρωινο ΑΝΤ1 για να μεταφέρει και το παρασκήνιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. h mairh pera apo to prwino ant1 parea tha prepei na einai sigoura sto dancing san xoreutria...kai epeidh xoruei kala kai einai kai proswpo tou ant1 thn vlepw sigoura sth telikh pentada(vlepe laoura,manwlidou,soulh,hliadh, mpoule)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το backstage διαφωνώ κάθετα γιατί το έχει ξανακάνει και θα θεωρηθεί πισωγύρισμα. Σαν παίκτρια θα είναι χίλιες φορές καλύτερα. Στο πρωινό χρειάζεται 100%, δίνει έναν νεανικό αέρα στην εκπομπή.
    Γιώργο επειδή δεν έχω καταλάβει, τι λέει το ρεπορτάζ αναφορικά με το backstage στο dancing?Καταρχάς, άντρας ή γυναίκα? Και γενικότερα δεν υπάρχουν νεότερα αναφορικά με το dancing?(παίκτες, επιτροπή, παρουσιαστής κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !