Πως θα κατανεμηθούν οι βραδινές εκπομπές του Ant1?

3
Πολλά γερά ονόματα και προγράμματα θα φιλοξενήσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο δίωρο 11 με 1 το βράδυ ο Ant1!Ο Γιάννης Λάτσιος έχει κάνει έναν πρώτο προγραμματισμό,για το πως σκέφτεται να κάνει διανομή στους παρουσιαστές.

Αρχικά,οι Ράδιο Αρβύλα δεν επιθυμούν να αλλάξουν μέρα,για αυτό θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τριτη στις 23.00 το βράδυ.Στόχος του Ant1 είναι η εκπομπή να βγαίνει σχετικά νωρίς,χωρίς καθυστέρηση και να τελειώνει στην ώρα της,ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με το ¨Όλα 14¨.

Έτσι λοιπόν ο Θέμος,ο Βαγγέλης και μια κοπέλα η οποία θα προστεθεί στην παρέα θα βγαίνουν στις 24.00 ακριβώς,αλλά 3 φορές την εβδομάδα(Δευτέρα,Τρίτη,Τετάρτη)Η εκπομπή θα διαρκεί μόνο μία ώρα και θα προστεθούν νέες στήλες.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη στις 23.00 θα βγαίνει το νέο project του Γρηγόρη Αρναούτογλου,το οποίο δεν θα είναι τηλεπαιχνίδι,αλλά και το talk show του Γιώργου Λιάγκα.Την Παρασκευή θα συνεχίζει μέχρι τις 24.00 να παίζει το ¨The Voice¨

Την Πέμπτη και τη Παρασκευή στις 24.00 θα υπάρχουν  το ¨Βράδυ¨ του Πέτρου Κωστόπουλου και η νέα εκπομπή με πικάντικες ερωτήσεις της Ναταλίας Γερμανού.

Όλα αυτά βέβαια είναι σκέψεις...

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ναταλια κάτι για Κυριακή λέγεται... Ακόμα είναι ολα ρευστά βέβαια ο Αντ1 πήρε μεγάλα ονόματα κ δ ξέρει που κ πως ν τ αξιοποίηση.

    Η γνώμη μου οπως κ μ τ αξιοποίηση ΠΡΟΣΟΧΉ στον πρόγραμματισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με τοσα προσωπα που εχουν μαζεψει εχουν μπερδεψει τα μπουτια τους.το ολα κανονικα θα επρεπε να προβαλλεται 2 φορες την εβδομαδα.το βραδυ καλο θα ηταν να προβαλλεται μια φορα την εβδομαδα αλλα απο μιαμιση ωρα διαρκεια.και ας ελπιζουμε και το concept της εκπομπης της γερμανου να μην ειναι παρομοιο μ'αυτο του κωστοπουλου.και ηθελα να ρωτησω αν ειναι σιγουρο οτι το ραδιο αρβυλα θα συνεχιστει.γιατι αν δεν συνεχιστει ανακατευεται η τραπουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχουν μπερδέψει τίποτα θα τα πούμε αλλά την επομένη εβδομάδα που θα οριστικοποιηθούν τα πάντα.

    Οι Ράδιο Αρβύλα θα είναι κανονικά. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !