ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Πως διαμορφώνει ο Ant1 τη ζώνη 17.00-20.00 το φθινόπωρο?

Χρηστος Γ
9
Πυρετωδώς εργάζονται οι άνθρωποι του Ant1 για τη νέα σεζόν,προσπαθώντας να... ζορίσουν κι άλλο το Mega στη μάχη της πρωτιάς.Μετά από πολλές αποτυχημένες σεζόν και άστοχες επιλογές,ο προγραμματισμός της ζώνης 17.00-20.00 γίνεται οργανωμένα.
Ετσι,πριν το 'Μπρούσκο' που θα αποτελέσει το νέο lead-in για το δελτίο (19.00), θα τοποθετηθούν-πιθανότατα-2 σήριαλ που ΗΔΗ γνωρίζει ο κόσμος, κίνηση ορθότατη για το...πουσάρισμα του lead-in.
Στις 18.00,τα νέα επεισόδια του 'Βαλς με 12 θεούς',με την ελπίδα πως δε θα επαναληφθεί η φετινή κακή σεζόν.
Στις 17.00,ο νέος κύκλος του 'Karadayi',που ανέβηκε αισθητά στην απογευματινή ζώνη,με ποσοστά άνω του 23%,και νέο τούρκικο σήριαλ,από αυτά που έχει αγοράσει το κανάλι.
Οι υπεύθυνοι συνειδητοποιούν την εμπορική σημασία της ζώνης 17.00-20.00, εξ'αιτίας της οποίας-εν πολλοίς-χάθηκε η πρωτιά για τον Ant1,για ακόμα μια χρονιά.
Θα είναι ένα..θερμό φθινόπωρο.
Darwin

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. to karadayi den einai evdomadiaio stin tourkia? pes tha ginei edw kathimerino mias kai den einai pisw se epeisodia stin ellada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύο Ελληνικά σήριαλ Back to Back στην απογευματινή ζώνη του ANT1. Αυτό έχει να γίνει από τότε που παίζανε η Καλημέρα Ζωή και η Λάμψη (Σειρές που σαρώνανε τότε στην κυριολεξία με 40άρια και βάλε...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πιστεύω ότι φέτος θα γίνει η ανατροπή στην ζώνη 19:00 με 20:00 συγκεκριμένα. Από το 2004 το MEGA έχει την πρωτιά στην συγκεκριμένη ζώνη. Αρχικά με την Βέρα στο Δεξί με την Μαρία την Άσχημη, με τα Μυστικά της Εδέμ που κυριολεκτικά έσκιζαν σε κάθε επεισόδιο με τηλεθεάσεις μεγάλες αλλά και πέρσι με τα ''Κλεμμένα Όνειρα'' και με την ''Fatmaqiul'' στη συνέχεια. Φέτος πιστεύω ότι ο ΑΝΤ1 θα τα πάει καλά. Επενδύει πάλι σε Ελληνική σειρά όπου θα βγει καθημερινά και όχι με λάθος προγραμματισμό όπως θυμάστε με το Κάρμα. Ξεκίνησε για καθημερινό μετά βγήκε η τηλεταινία Τετάρτη μετά πήγε Σ/Κ και μετά από 3- 4 μήνες καθημερινά.

    Φέτος επενδύει στο πρόγραμμά του. Βγάζει το ''Μπρούσκο'' που θεωρώ ότι θα είναι κάτι καλό και κάτι καινούργιο γιατί αποτελείτε από εξαίρετους ηθοποιούς Κύπριους και Έλληνες και γιατί ''ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ'' είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ σενάριο. Ελπίζω και εύχομαι να πάει καλά και να μην του γυρίσουν την πλάτη οι τηλεθεατές. Όπως επίσης εύχομαι να βγει η σειρά των Ρήγα - Αποστόλου που από ότι διάβασα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε εσάς θα παίζετε 2-3 φορές την εβδομάδα. Μακάρι παιδιά να ακούσουμε και λίγο Ελληνικές φωνές και όχι Τούρκικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξερω ποια σεζον χαθηκε για ΑΝΤ1, αυτο που ξερω ειναι πως το πρωτο εξαμηνο 2013 κλειενει με κερδη προ φορων 6 εκατομρ για ΑΝΤ1 ενω το mega τρεχει και δεν φτανει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο φίλος-η που έχει ενθουσιαστεί με τα κέρδη προ φόρων,και τα ποστάρει συνεχώς από χθες,να του υπενθυμίσουμε πως γιαυτό τα 'κέρδη λέγονται προ φόρων'.Επίσης,στα διαφημιστικά έσοδα των καναλιών ο Ant1 παραμένει 2ος,αν και έριξε ΠΟΛΛΑ περισσότερα προγράμματα στην prime.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το mega εχει ζημιες πολλων εκατομυριων προ φορων κια ς ειναι πρωτο στα εσοδα..Τα εξοδα του ειναι πολυ περισσοτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. darwin αν μιλησουμε με στοιχεια και αριθμους για τα οικονομικα του mega θα κλαις με μαυρο δακρυ..Ο ΑΝΤ1 εναι ο μονος υγιης οικονομικα σταθμος και ρωτα οποιον θες απο τους γνωστες της αγορας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν γράφτηκε πουθενά πως το οικονομικά του Mega δεν είναι τραγικά, τουναντίων,προσωπικά έχω αναρτήσει πολλά σχετικά θέματα. Απλως, ώς ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ blog το κριτήριο (και όχι επιλεκτικά όπως παλεύουν κάποιοι συνάδελφοι) για την κατάταξη ενός καναλιού είναι η διαφημιστική πίτα και η τηλεθέαση. Τα έξοδα ενός μαγαζιού δεν αφορούν εμάς,όταν ειδικά η 'τσέπη' του ενός μαγαζάτορα έχει άλλη δυναμική από ενός άλλου.
    Οι 'αγνωστοι' φίλοι που αγωνιούν αν έχω άγνοια ή θα κλάψω με μαύρο δάκρυ, ελπίζω να έχουν παρόμοια ευαισθησία και γνώση για σοβαρά θέματα,κάτι που δυστυχώς δεν φαίνεται από το ύφος και τον τρόπο γραφής των σχολίων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Gia mena to pio sosto tha itan to Bals na paei stis 17:00 kai stis 18:00 to Karadayi h opoio allo tourkiko balei (giati to kovw xlomo oli ti sezon na ti bgalei me to Karadayi logw arithmoy epeisodiwn)... To Bals einai dokimasmeno stin zoni 16:50-17:50 me 20aria, enw tha dinei mia kali pasa kai sto 18:00-19:00 opoy to Karadayi tha xtypa 20aria (mporei kai parapanw), to opoio me ti seira tou tha odeuei pros to Mprousko... Xairomai poy o ANT1 skeftesai ena modelo apogeumatinis zonis san ayti poy tosa xronia exei to MEGA kai euxomai na tou bgei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !