Αποκλειστικό: Ποιά σειρά πήρε πράσινο φώς στον ΑΝΤ1; Όλο το ρεπορτάζ στο TvNea

4
Σας έχουμε ενημερώσει και από το TvNea,για τη νέα σειρά,που ψήνεται αυτή την περίοδο στον Ant1.Έτσι λοιπόν, οι Ρήγας-Αποστόλου «μαγειρεύουν»ένα νέο πολύ φιλόδοξο τηλεοπτικό «χτύπημα» με πρωταγωνιστές τους Τζιόβα, Ανδρίτσου, Κοντογιαννίδη, Ζαφειροπούλου, Δημητρίου,Παπαχαραλάμπους κλπ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TvNea η σειρά με τίτλο "ΤΡΙΧΕΣ"¨πήρε το πράσινο φως για τη νεα τηλεοπτική χρονιά στο καναλι του ΑΝΤ1. Ήδη η συζητήσεις ειναι σε προχωρημένο στάδιο κι αναμένεται σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα. Η σειρά θα παίζει στο Prime Time, όχι όμως μια φορά την εβδομάδα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TvNea γίνεται προγραμματισμός για 3 φορές την εβδομάδα...
Όσο για τη σειρά του Ρώμα ακόμα δεν υπάρχει νεότερο...

Παρακαλούμε πολύ σε τυχόν αναδημοσίευση περιληπτική ή αυτούσια, σε αναφορά του TvNea.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Για κάποιο λόγο μου φαίνεται ότι ο ΑΝΤ1 θα πάει πολύ καλά του χρόνου. Τρεις φορές την εβδομάδα με την συγκεκριμένη σειρά που νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά λόγω Ρήγα - Αποστόλου αλλά έχει και γερό καστ αλλά επίσης πιστεύω ότι θα πάει καλά και η καθημερινή σειρά που θα κάνει ''Μπρούσκο'' της Βάνας Δημητρίου. Ο ΑΝΤ1 επενδύει πάλι σε καθημερινή σειρά σε ελληνικό σενάριο και πιστεύω ότι θα του βγει. Είναι καλό σε μια περίοδο που υπάρχουν ΜΟΝΟ Τούρκικα να υπάρξουν και ελληνικές παραγωγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΝΤ1 και πάλι επενδύει σε ελληνικές σειρές μετά από αρκετό καιρό, όμως σε περίπτωση που δεν κάνουν τα επιθυμητά νούμερα, τότε το κανάλι δικαιολογημένα να βάζει μόνο τουρκικα, αφού εμείς πλέον κοιτάμε μόνο ανατολή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΗΓΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΥΡΙΖΟΜΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΑΤΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχομαι να μην γινει καμια στραβη και μακαρι να το δουμε του χρονου,μπραβο ομως στο ΑΝΤ1 αρχισε να ξυπναει σιγα-σιγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !