Κατάρρευση για "Δέστε τους": Zoυμπουλία και Ντάλια ρίχνουν 20 μονάδες σε Μουτσινά και Ηλιάκη..

3
Ούτε που να το φανταζόντουσαν οι παρουσιαστές της επιτυχημένης μέχρι πρότινος εκπομπής του Alpha ότι μέσα σε μια εβδομάδα θα έχαναν σχεδόν το 1/3 του νεανικού κοινού τους μετά τη κίνηση-ματ του Mega. Η θρυλική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη " Στο παρά πέντε" παρόλο που προβάλλεται σε επανάληψη σαρώνει με 40άρια στα νεανικά, ενώ την ίδια ώρα η εκπομπή "Δέστε τους" μετά βίας πιάνει το 15% (όταν τα δύο προγράμματα παίζουν απέναντι). Στο σύνολο τα ποσοστά για την εκπομπή είναι ακόμα χαμηλότερα. Πάντως, μέχρι στιγμής αντίδραση από το κανάλι της Κάντζας δεν υπάρχει, αφού όπως αρκετοί λένε η τηλεθέαση της ψυχαγωγικής εκπομπής παραμένει και τώρα ικανοποιητική. Από την άλλη το Mega μόνο δικαιωμένο μπορεί να αισθάνεται από τη κίνηση-ματ που έκανε, αφού κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη.
_tyler durden

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν θέλουν να συνεχίσουν και για 5η χρόνια,θα πρέπει να κάνουν τα πάντα για να ξανακερδίσουν τον κόσμο(καινούριες ιδέες,πρωτότυπες ενότητες)! Αν συνεχίσουν με την ίδια ρουτίνα (Ρούχα-Άσε μας κουκλίτσα μου-Χρυσή Τηλεόραση-Καταγγελία Σοκ-Το original- Άσε μας Κουκλίτσα μου-Η ώρα του παιδιού)τότε πολύ φοβάμαι ότι ο κόσμος θα σταματήσει να τους βλέπει πια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι είναι Γιάννη. Έχουν την ευκαιρία να βελτιωθούν με νέες ιδέες. Ίσως, τελικά τους κάνει και καλό αυτός ο ανταγωνισμός. Απλά, είναι κρίσιμη η χρονική στιγμή που συμβαίνει αυτή η πτώση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε...εντάξει δεν θεωρώ ότι είναι κ τόσο κρίσιμη η περίοδος,γιατί φτάνουν προς το τέλος της season-άντε να χουν ακόμη 1 μήνα.Για φέτος δηλαδή ο Μ.Ο θα κυμαίνεται-πιστεύω-γύρω στο 15%!Και με τα νούμερα που κάνουν αυτή τη στιγμή,δηλαδή ( 13 % στο σύνολο κ 18% στα νεανικα,ειναι 1 χαρά πιστεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !