Κινητικότητα στο πρόγραμμα του Mega

Χρηστος Γ
4
«Το ότι δεν υπάρχουν διαρροές στα Μέσα, δεν σημαίνει ότι δεν ετοιμάζονται κάποια προγράμματα», με αυτά τα λόγια σχολίασε στέλεχος του Mega τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ακινησία σχετικά με την προετοιμασία της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Πράγματι αυτό τον καιρό – όπως μαθαίνουμε, πραγματοποιούνται αρκετά ραντεβού με σεναριογράφους και παραγωγούς, με στόχο την επόμενη σεζόν να έχουν δύο νέες ελληνικές σειρές, μαζί με τα «Παντελόνια κάτω» και τα «Κλεμμένα όνειρα» που θα συνεχιστούν. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια καλοκαιρινή έκπληξη στο πρόγραμμα του καναλιού, αν συνεχιστεί η μικρή βελτίωση που παρατηρείται στη διαφημιστική κίνηση!
Για την ώρα όμως, το Mega ανακοίνωσε την πρεμιέρα της πολύ καλής αμερικανικής σειράς «Justified» την Τρίτη 4 Ιουνίου στις 23.40 το βράδυ.(enimerosi24)

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Με το Revenge τι θα γίνει; darwin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Poly megalous stoxous exei ayto to kanali kai amfibalw an tha kanei kati apo auto...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H καλοκαιρινη εκπληξη που αναφερεις darwin να υποθεσω οτι προκειται για νεο τουρκικο;Αν υπαρχει οντως κατι τετοιο ευχομαι να βαλουν το adini feriha koydum!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2 νεες ελληνικες σειρες,μακαρι μια απο αυτες να ειναι και η σειρα του Αμαραντιδη -Σ' αγαπάω... πάρκαρε- που καποτε ειχε παιξει στο διαδικτυο...Και αναρωτιεμαι γιατι ακομα δεν εχει μεταφερθει στην tv απο καποιο καναλι;(ελπιζω το mega ή το alpha να με ακουσουν και ενα απ'τα δυο να την ενταξουν στο προγραμμα τους την νεα σεζον).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !