Τηλεκαρφώματα "29" : Ο Αλέξανδρος Ρήγας ξενιτεύεται? - Τα καρφιά της Ντέπυ Γκολεμά - εβδομάδα μόδας στην Αθήνα - Ο κύριος... Γιάννης στη Βουλγαρία!

1
Για άλλη μια Παρασκευή είμαστε συντονισμένοι εδώ στο Tv Nea και στα Τηλεκαρφώματα!

Η άνοιξη έχει μπει πλέον για τα καλά, αλλά οι πρεμιέρες στην ελληνική τηλεόραση συνεχίζονται ακάθεκτες. Σειρά έχει το νέο talent show του ΑΝΤ1 «Your face sounds familiar» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 14 Απριλίου στις 21:00. Ένας από τους κριτές του σόου θα είναι ο Αλέξανδρος Ρήγας που μετά το κόψιμο της σειράς «Το αμάρτημα της μητρός μου», φαίνεται πως ο ΑΝΤ1 βρήκε τρόπο να τον αξιοποιήσει. Ο ίδιος βέβαια εκτός από το ρόλο του κριτή, αλλά και το θέατρο, σκέφτεται σύντομα να ξενιτευτεί στη γειτονική  μας χώρα Τουρκία, και να ασχοληθεί εκεί με την τηλεόραση αφού εκεί οι συνθήκες είναι καλύτερες, όπως υποστηρίζει. Εγώ τι να πω; Καλές δουλειές…

Απ’ την άλλη θα μου πείτε και τι να κάνουν εδώ οι σεναριογράφοι, αφού εκτός ότι δεν υπάρχουν χρήματα και τηλεοπτικές παραγωγές, σε περίπτωση που καταφέρουν να βγάλουν μια σειρά στον αέρα πέφτουμε να τους φάμε. Ο λόγος για τη συνέχεια του σίριαλ «Πίσω στο σπίτι» στο Mega, που δεν πρόλαβε να ξεκινήσει και τα αρνητικά σχόλια της τηλεκριτικού Ντέπυ Γκολεμά δεν άργησαν να έρθουν. Συγκεκριμένα είπε πως δεν υπάρχει έμπνευση και πως το παίξιμο είναι για κλάματα. Ας ηρεμήσουμε λίγο…Δεν είπε κανείς ότι γυρίζουν Σαίξπηρ, όμως σε σχέση με αυτά που προβάλλονται αυτή τη στιγμή μια χαρά είναι!

Σημαντικό event της εβδομάδας που μας πέρασε ήταν η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας και τα ματάκια μας είδαν πολλά! Όπως ήταν αναμενόμενο κυριάρχησε η υπερβολή, τα έντονα χρώματα, τα σκισμένα ρούχα, τα περίεργα χτενίσματα, αλλά δεν έλειψαν και οι extreme εμφανίσεις όσων βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις μόδας. Στο τοπ της 4ήμερης εκδήλωσης θα βάζαμε την παρουσίαση της νέας συλλογής της ελληνικής καταγωγής Πατρίτσια Φιλντς, αλλά και την θεαματική τούμπα κατά την εμφάνιση της ηθοποιού Πέμυς Ζούνη.

Μετά την επιτυχημένη πορεία του ως κριτής στο Dancing With the Stars στην Ελλάδα ο Γιάννης Λάτσιος , είπε να ακολουθήσει και διεθνή καριέρα. Έτσι εμφανίστηκε ως guest στο πλευρό της Γκαλένα Βελίκοβα στο αντίστοιχο τηλεοπτικό σόου στη Βουλγαρία και για ακόμη μια φορά η βαθμολογία του ήταν αυστηρή. Έτσι για να μην αλλάζουμε και συνήθειες…

Καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνετε και μείνετε συντονισμένοι πάντα στο Tv Nea!


effiek33@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !