Παπαγιάννης:Tα τουρκικά σήριαλ είναι 25 χρόνια πίσω!

Χρηστος Γ
7
Πως σχολίασε τη 'λαίλαπα' στην Ελληνική tv? Τσαντίζομαι με τη μόδα με τα τουρκικά σίριαλ. Αισθητικά είναι 25 χρόνια πίσω. Μπορεί ένα δύο να είναι πιο προηγμένα, όμως στην πλειονότητά τους, η επιτυχία τους έχει να κάνει με τη μόδα και όχι επειδή είναι καλό», σχολίασε.

Ο Μάνος Παπαγιάννης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο κυπριακό σίριαλ που προβάλλεται και στην ελληνική τηλεόραση «Βαλς με 12 Θεούς», τόνισε επίσης ότι διαφωνεί με τις κριτικές που έχει υποστεί το εν λόγω σίριαλ για τη γλώσσα. «Δε συμφωνώ με τα αρνητικά σχόλια για τη γλώσσα στο σίριαλ», υποστήριξε.
(Oι αρνητικές κριτικές δεν αφορούν,κυρίως,τη διάλεκτο,αλλά την αισθητική του σήριαλ Μάνο.) 

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ?
    25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΣ ΜΗ ΣΧΟΛΙΑΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Egw tha elega oti oi antilipseis twn Tourkwn gia ti zoi einai 25 xronia pisw kai oxi genikws h paragogi aytwn twn seirwn...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθε αλλο παρα σαδιστρια δεν ειμαι αλλα η ελληνικη τηλεοραση μονη της ευθυνεται για τα χαλια της.Και χαλια απο την αποψη πως δεν υπαρχουν ελληνικες παραγωγες αλλα τηλεσκουπιδια.Γουσταρω τα τουρκικα ωστοσο θα θελα και ελληνικες ΚΑΛΕΣ σειρες.Καλα να παθουνε λοιπον ο τηλεθεατης γυρναει στα τουρκικα γιατι θελει κατι το καλο.Και για να αρεσει σε τοσο κοσμο παει να πει πως μονο 25 χρονια πισω δεν ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eμεις που ειμαστε τοσο μπροστα απο τους Τουρκους το χαλι μας το ειδαμε; Eπειδη προσπαθουμε να το παιξουμε δυτικοι δεν σημαινει οτι ειμαστε κιολας. Παιρνουμε μονο τα κακα αυτων και καθε καλο τους το αγνοουμε επειδη πολυ απλα δεν μπορουμε να το ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΜΕ η δεν το κανουμε σωστα αυτο με αποτελεσμα να τα κανουμε μπαχαλο. Τα τουρκικα μας θυμιζουν ορισμενες αξιες που θυσιασαμε προκειμενου να το παιξουμε προοδευτικοι , αξιες που μας χαρακτηριζαν σαν λαο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν προβάλλεις σε ενα σήριαλ τον βιασμό μιας κοπέλας και μετά την αντιμετωπίζουν σα πόρνη δεν θα το έλεγες και προοδευτική αντιμετώπιση.
    Γενικώς παρατηρώ σε αυτή τη σελίδα μια προκατάληψη κατά των ελλήνικών παραγωγών και ηθοποιών.
    Προσωπικά δεν θα τολμούσα να συγκρίνω αυτά τα κακέκτυπα άρλεκιν με σειρές όπως Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή, Παρα Πέντε, Δύο Ξένοι και άλλες πολλές.
    Επίσης κόψτε μερικοί την υποκρισία πια περι προοδευτικότητας των τούρκικων σειρών. Δεν διαφέρουν και πολύ απο τις παραγωγές του Μανουσάκη και άλλων σκηνοθετών που σκυλιάζατε να τα βλέπετε.
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10:13
    Η Φατμαγκιουλ φιλε μου ειναι σηριαλ ΥΠΕΡ των γυναικων που δεχονται ταπεινωσεις.την πραγματικοτητα προβαλλουν και θεωρουνται προοδευτικα γιατι κανουν μια προσπαθεια να βοηθησουν τις κοπελες.Επισης εχουμε μπολικη ιστορια.Γιατι να μη καναμε και εμεις ενα ιστορικο σηριαλ;Ουρλιαζουμε ολοι για τα τουρκικα αλλα να τους μοιασουμε λιγο ειναι ονειρο ζωης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Φατ Μαρμάγκα είναι ενα άθλιο μισογυνίστικο άρλεκιν. Επίσης, έχουμε γυρίσει υπέροχα σήριαλ, όπως είναι η Πρόβα Νυφικού, Τα Ματωμένα Χώματα και το Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά με μπόλικα ιστορικά γεγονότα.
    Ε΄πίσης είναι γεγονός οτι τα τούρκικα δεν διαφέρουν σε τίποτα απο αυτά τα ελληνικά που βλέπαμε παλιά και τώρα βιαζόμαστε να τα αφορίσουμε.
    Η υποκρισία και οπαπαγαλισμός υπέρ ενος άθλιου τηλ. προιόντος στην Ελλάδα είναι τόσο πρωτοφανείς όσο και γελοία.
    Μηνάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !