Απο Πρωινό mou σε Μεσημεριανό mou;

5
Μία μεγάλη ανατροπή σχεδιάζουν οι υπεύθυνοι του Mega σε ό,τι έχει να κάνει με ένα από τα καλύτερα τηλεοπτικά το προϊόντα, το «Πρωινό mou».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι σκοπεύει την ερχόμενη σεζόν να μετακινήσει την εκπομπή το απόγευμα και ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι εκείνη την ώρα τα διαφημιστικά έσοδα είναι μεγαλύτερα.

Πάντως, σε ό,τι αφορά τη σύνθεση των συντελεστών και των παρουσιαστών κατά πρώτο λόγο, δεν πρόκειται να αλλάξει απολύτως τίποτα καθώς τους αρέσει η επιτυχημένη συνταγή σύμφωνα με το star.

Λέγεται δε πως οι ιθύνοντες του καναλιού προς το παρόν διαψεύδουν τα σενάρια αλλά οι καλά γνωρίζοντες του τηλεοπτικού παρασκηνίου ισχυρίζονται πως έχουν ληφθεί ήδη οι αποφάσεις.

 Πηγή:gossip-tv

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αλλος ενας που θα τρωει σκονη απο τη γκαρσονα Β και τον ουδεποποτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Krataw tis epifylaxeis mou gia tin epityxia tou Proinou Mou to mesimeri... Xaraktiristika paradeigmata h Mesimeriani meleti pou kanei poly metria noumera kai to Mes Stin Kali Xara pou oses fores exei paiksei mesimeri ekane xamilotera noumera... Kai to Fthis poy epaize to apogeyma kanontas 13% tora poy einai proi kanei sxedon 20%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το πρωινο μου εχει δυναμικη "μενεγακη". απλως θαχουμε νεα μαχη χωρις νικητες. δε συμφωνω με την κινηση αυτη. δηλαδη τι; δημιουργουμε νεα εποχη μεσημεριαναδικων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πολύ νωρίς,για να μπορεί να πει ο καθένας τι θα γίνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.Απλά αυτό το σενάριο αλλαγής ζώνης,προκύπτει από το φαινόμενο ότι θα ήταν καλύτερο μια τόσο πετυχημένη εκπομπή να βρίσκεται σε μια πολύ πιο εμπορική ζώνη.Μην ξεχνάτε πως πριν ένα μήνα βγήκαν σενάρια,που υποστήριζαν ότι η Φαίη θα μείνει μόνη της το πρωί,αλλάζοντας θεματολογία και κάνοντας μια άκρως γυναικεία εκπομπή και ότι ο Λιάγκας μετακομίζει το βράδυ,με τον Αρναούτογλου.Μέχρι το Σεπτέμβριο θα ακούσουμε πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !