Ικανοποίηση στο Mega λίγο πριν τις πρεμιέρες.

Χρηστος Γ
4
Megάλη η επόμενη εβδομάδα για το κανάλι της Μεσογείων,μιας και 3 νέα προγράμματα κάνουν πρεμιέρα,ενώ αγωνία επικρατεί για την τοποθέτηση των 'Κλεμμένων Ονείρων' στις 21.15. Μέχρι τότε,οι ιθύνοντες είδαν το κανάλι να επιστρέφει ολοκληρωτικά στην κορυφή,την εβδομάδα 4-10/03. Τι εννοούμε?
Το Μεγάλο Κανάλι διατήρησε την πολυετή πρωτιά στο σύνολο της εβδομάδας, επιστρέφοντας και στην κορυφή των νεανικών κοινών (εκεί που για 3 εβδομάδες ήταν μπροστά ο Ant1).Επιπλέον,κέρδισε την πρωτιά του slot 21.00-24.00 και στο σύνολο,έχοντας εδώ και αρκετούς μήνες λιγότερα προγράμματα! (μιας και στο 15-44 το κανάλι διατηρείται άνετα πρώτο).
Θα καταφέρουν τα σήριαλ & ο Ομορφος Κόσμος να σημειώσουν μεγαλύτερα νούμερα από το MC? Πόσο (και αν) θα ανεβάσουν τα 'Ονειρα' τα ποσοστά της Fatmagul?
Darwin

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ε καλα το πισω στο σπιτι εχει περασει επιτυχως τις εξετασεις...τωρα υποθετω κι λογω προσωπων οτι κι η νεα σειρα θα παει εξισου καλα...κι προβλεπω οτι κι δυο σειρες σιγουρα θα αποδωσουν καλυτερα απο το μαστερ σεφ ο ομορφος κοσμος στα ιδια 20 στο συνολο με 30 στο νεανικο δεν εκανε κι περισυ;:ρτα κλεμμενα ονειρα θα φερουν 25αρι αλλα δεν θεωρω οτι θα προηγηθουν τουλαχιστον βραχυπροθεσμα,επισης κι εκπομπη του λουκακο θα εχει καλες επιδοσεις(η μαγειρικη αλλωστε ειναι ισχυρο χαρτι)...μονο το καψε το σεναριο ειναι επισφαλες σε τι ποσοστα θα κινηθει...καλα νεανικο με αντιπαλο το σον...ανετα το 30αρι αλλα συνολο ειναι δυσκολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O λουκακος ομως θα εχει απεναντι τον παπαδακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είδαμε το "ρουά", λογικά ακολουθεί το "ματ". Η μάχη Αντ1-Alpha αποκτά νέο ενδιαφέρον στο τηλεοπτικό τοπίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απεναντι στην υπερπαραγωγη ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ, τα ΟΝΕΙΡΑ μοιαζουν με φτωχο συγγενη απο τα Κιουρκα..Γυρισμενα σε ενα στενο στουντιακι, με τετριμενες ατακες που κανουν για απογευματινη σαπουνοπερα και οχι για prime time..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !