Τηλεκαρφώματα "25":Ο εκνευρισμός του Π. Μπουγιούρη - Ο υπερευέξαπτος Αγάθωνας - Οι επώνυμοι αλλάζουν δουλειά!

3
Ακόμη μία εβδομάδα πέρασε με πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά και απροσδόκητους καβγάδες. Μάλλον μας έπιασε η άνοιξη και ξυπνήσαμε από το λήθαργο που είχαμε πέσει. Καιρός ήταν..ή μήπως όχι…;

Εκεί που οι περισσότεροι ηθοποιοί απέφευγαν τις συνεντεύξεις στο «Πρωινό μου» λόγω της αδιακρισίας της Φαίης Σκορδά και της απότομης συμπεριφοράς του Γιώργου Λιάγκα για την προσωπική ζωή των επωνύμων, σειρά έχει τώρα και το «Μες στην καλή χαρά». Θύμα στενού μαρκαρίσματος στην εκπομπή έπεσε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, όχι όμως από τη Ναταλία Γερμανού, αλλά από τον Παύλο Σταματόπουλο που τον ρώτησε: «Τώρα που τράκαρε το κορίτσι σου, την πήρες τηλέφωνο να δεις αν είναι καλά;». Εκείνος αρκετά εκνευρισμένος απάντησε: «Άντε ρε σαχλαμάρα που μου κάνεις τέτοιες ερωτήσεις. Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση». Μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξουν συμπεριφορά οι παρουσιαστές, γιατί σε λίγο δε θα ’χουν καλεσμένους!

Οι κόντρες της Eurovision ξεκίνησαν, όπως κάθε χρόνο τέτοιο καιρό, και πώς να μην ξεκινήσουν αφού ο φετινός διαγωνιζόμενος μας βγήκε πολύ ευέξαπτος. Ο λόγος φυσικά για τον συμπαθέστατο κατά τα άλλα Αγάθωνα, που τη μία τα βάζει με τους συνδιαγωνιζόμενούς του, την άλλη με τον Ηλία Κασιδιάρη (όχι ότι εδώ είχε άδικο), μετά με τους θαμώνες του μαγαζιού που εμφανίζεται, τόλμησαν να τον ειρωνευτούν, με το Λάκη Λαζόπουλο και την εκπομπή του και τώρα με τον Ζαφείρη Μελά που τον αποκάλεσε μαϊμού και εκείνος έσπευσε να απαντήσει ανάλογα, σιγά μη δεν το έκανε άλλωστε! Μήπως ήρθε η ώρα να ασχοληθεί λίγο με το τραγούδι και την παρουσίαση, γιατί έτσι που το πάει τελευταίοι θα βγούμε…

Η τελευταία μόδα της εποχής είναι άνθρωποι του χώρου της τηλεόρασης, όπως ηθοποιοί, παρουσιαστές, να ασχολούνται με άλλο επάγγελμα, αφού πλέον δεν βρίσκουν δουλειά στο αντικείμενό τους. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο Γιώργος Παρτσαλάκης που άνοιξε κρητικό εστιατόριο στην Αθήνα, η Κατερίνα Καραβάτου ασχολείται με θεατρικές παραγωγές, ο Γιώργος Σεϊτερίδης που ασχολήθηκε με τη μελισσοκομική, ενώ το μοντέλο Βάσω Κολλυδά το γύρισε στο σχεδιασμό ρούχων και κοσμημάτων. Φυσικά η λίστα είναι αρκετά μεγάλη και αναμενόμενη με την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση. Πάλι καλά που κατάφεραν να βρουν έστω και κάτι άλλο ν’ ασχοληθούν.

Αυτό ήταν και για σήμερα! Ετοιμαστείτε για ένα όμορφο και ανοιξιάτικο σαββατοκύριακο και χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες!

effiek33@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !