Τηλεκαρφώματα "24" : Μαγειρική Παντού! - Η επιστροφή του Λάκη και ο Αγάθωνας - Πώς είδαν τα Όσκαρ οι Έλληνες παρουσιαστές? - Σύλληψη και ποινή Σοκ!

0
Αρκετά έντονη η εβδομάδα που μας πέρασε, με πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά και απρόοπτα! Ας πάρουμε μια γεύση λοιπόν εδώ στα Τηλεκαρφώματα και στο Tv Nea.

Αποφάσισα αυτή την εβδομάδα να μετρήσω τις εκπομπές μαγειρικής που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση και κάπου άρχισα να χάνω το μέτρημα. Reality μαγειρικής, εκπομπές αφιερωμένες στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική, ξεχωριστές στήλες μέσα σε άλλες εκπομπές, ακόμη και ξένες εκπομπές και reality μας κατακλύζουν καθημερινά. Τόσο που εκεί που ήμουν εντελώς άσχετη τώρα μπορώ να ξεχωρίσω τις μυρωδιές και τα αρώματα, αλλά και να φιλετάρω σωστά ένα λαυράκι. Αναρωτιέμαι όμως σε τι χρησιμεύει τόση μαγειρική και μάλιστα εξειδικευμένη; Στο τέλος ή θα γίνουμε όλοι σεφ ή όλοι χοντροί έτσι όπως μας τρέχουν τα σάλια όταν τους βλέπουμε, με αποτέλεσμα να καταλήγουμε στο ψυγείο!

Την επανεμφάνισή του μετά από πολύ καιρό έκανε αυτή την εβδομάδα ο Λάκης Λαζόπουλος και ήταν απολαυστικός κυρίως στο κομμάτι της σάτιρας και λιγότερο στην κριτική του. Λογικό βέβαια, αφού μετά από τόσους μήνες είχε μαζέψει αρκετό υλικό. Αρκετά διασκεδαστικό ήταν και το σκετσάκι με τον Σωτήρη Καλυβάτση και τον Κώστα Κόκλα στη φυλακή, καθώς και η εμφάνιση του Αγάθωνα με τους Cosa Mostra. Η καλύτερη ατάκα βέβαια ήρθε από τη γυναίκα του Αγάθωνα, Ερωφίλη, που σε τηλεφωνική συνέντευξη στην Μεσημεριανή Μελέτη, είπε ότι ενώ ήταν αντίθετη στο θεσμό της Eurovision, διότι έχει τελειώσει κι ένα Πολυτεχνείο, τελικά λόγω ανάγκης άλλαξε γνώμη. Συγκεκριμένα δήλωσε με παράπονο: «αυτή την εποχή δεν έχει καθόλου δουλειά. Να το πούμε κι αυτό! Πουθενά δεν βρίσκεται αυτή την περίοδο. Στο σπίτι και κάθεται!» Μάλλον βρήκε τον τρόπο για να τον ξεφορτωθεί!

Με το δικό τους τρόπο σχολίασαν τα πρόσωπα τα εγχώρια τηλεοπτικά πρόσωπα τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ. Η Ελένη Μενεγάκη ενθουσιάστηκε με το φόρεμα της νικήτριας στον Α’ γυναικείο ρόλο, Jennifer Lawrence και παρέβλεψε την τούμπα της, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας (όπως και πολλοί άλλοι βέβαια) εστίασε στο μπούστο της δεύτερης βραβευμένης με Όσκαρ, Anne Hathaway, λέγοντας με το γνωστό αυθόρμητο τρόπο του: "Φαίνονται οι ρώγες της...είναι στον ουρανό...δείκτες". Τέλος η Ανθή Σαλαγκούδη αποκάλεσε τη βραδιά των Όσκαρ, φεστιβάλ! Πάντως πρέπει να τονίσουμε ότι ήταν μια χρονιά που βραβεύτηκαν πολύ καλές ταινίες, χωρίς φοβερές υπερβολές και υπερπαραγωγές.

Τέλος, δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο γεγονός της χρονιάς, για να μην πω της δεκαετίας. Διότι αυτό κι αν είναι είδηση και μάλιστα για την Ελλάδα! Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης.  Πρωτοφανής ποινή για πολιτικό πρόσωπο στην ελληνική ιστορία, αλλά πρωτοφανείς και οι αντιδράσεις του κόσμου, που περιμένουν καιρό να τιμωρηθούν όλοι αυτοί που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Ίσως αυτή η ποινή να είναι μόνο η αρχή και όλοι εύχονται να ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες δίκες. Εις αύριον τα σπουδαία..



Κάπου εδώ σας αφήνω. Σας εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο και καλό μήνα!


effiek33@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !