Ποια Ελένη και ποιά Ελεονώρα; Kωνσταντίνου και Ελένης λέμε! Με 35άρια σαρώνει ό,τι βρει μπροστά του!

8
Είναι η ελληνική σειρά που παίζει σε επανάληψη περισσότερο από κάθε άλλη. Προβάλλεται επί 12 χρόνια κάθε μέρα. Έχουμε μάθει οι περισσότεροι όλους τους διαλόγους απ' έξω και ξέρουμε κάθε στιγμή την επόμενη ατάκα. Κατακουζηνός, Βλαχάκη, Πέγκυ Καρρά, Μάνθος Φουστάνος και Ματίνα Μανταρινάκη είναι από τα πιο γνωστά ονόματα στην Ελλάδα. Τα ξέρουν και οι πέτρες. Και όμως! Όχι απλά δεν το έχουμε βαρεθεί, αλλά επιμένουμε να το βλέπουμε μετά μανίας. Συνεχίζει να χτυπάει κάθε μέρα πάνω από 20% στο σύνολο και 30-35% στα νεανικά. Νούμερα που οι υπόλοιποι ούτε με τα κυάλια δεν τα βλέπουν. Εκεί στο Mαρούσι, αν φτιάξουν ανδριάντα στο Χάρη Ρώμα να είναι η επιγραφή. Πόσα έσοδα επί πόσα χρόνια από αυτή τη σειρά; Mη γίνει αναφορά και στο άλλο σήριαλ που σκίζει επίσης, το "Καφέ της Χαράς"..
_tyler durden

MHN ΞΕΧΝΑΣ:ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ TV ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ TVNEA. ΚΑΝΕ ΑΠΛΑ LIKE ΣΤΟ OFFICIAL FAN PAGE ΕΔΩ .

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το "Κωνσταντίνου και Ελένης" είναι αποδεδειγμένα η καλύτερη κωμική σειρά του ANT1 και μια από τις θρυλικότερες της ελληνικής τηλεόρασης, και δεύτερη καλύτερη κωμική σειρά "Το καφέ της Χαράς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι το μονο σηριλ που παιζει 12 χρονια και δεν μπορεις να το αποκαλεσεις υποτιμητικα κονσερβα ενω στην ουσια ειναι..Θεωρω οτι αν πηγαινε στις 23:00 θα εσκιζε, αλλα καλυτερα μην πηραχτει...δεν θα χουμε κατι της προκοπης να δουμε εκεινη την ωρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai h elenh mia xara paei tis pio polles fores sta neanika kanh 25% opote mia xara oso gia tin elewnora kalutera na tin kopsoun ....opws ekopsan kai tin ralli ta idia noumera kanh !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Natasa sumfwnw mazi s alla den einai oti kalutero ena xiliopaigmeno sirial na se pernaei 10-15 monades...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναμφισβήτητα η πιο αξιόλογη κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης που μόνο ο Ρώμας θα μπορουσε να γράψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτο τι δειχνει? οτι ο κοσμος διψαει για καλες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ σειρες που φυσικα να μην ειναι του ποδαριου αλλα να αξιζουν πραγματικα.Μακαρι να γινει αυτο για να βγει απ την σημερινη καταντια που ειναι σημερα η τηλεοραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9 και 24 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για αυτό κ ο κόσμος επιβραβεύει τις καλές και ποιοτικές σειρές !εμείς και εμείς παρά πέντε στάβλοί Κωνσταντίνου και Ελένης καφέ της χαράς ευτυχισμένοι μαζί λατρεμένοι γείτονες singles κόκκινο δωμάτιο δύο ξένοι απαράδεκτοι εγκλήματα ! Ελλείψει λοιπόν των ελληνικών σειρών ο κόσμος επιβραβεύει τις επαναλήψεις θέλοντας να δείξει ότι επιθυμεί καλές ελληνικές ποιοτικές σειρές! Και μετά από αυτό λοιπόν στρέφονται στα τουρκικά!καθώς πολύ μαγεύονται από την υπόθεση κ από την ποιότητα κ σε σκηνές κ σε ερμηνείες!το κοινό έχει ανάγκη την μυθοπλασία! Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Pantws prepei na einai pagkosmio fenomeno .seira me 60 epeisodeia peripou na paizei sinexeia epi 12 xronia xwris diakopi kathe mera se epanlipsi kai na kanei 35 se tiletheasi.leei para polla auto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !