Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Τι θεωρεί κατάντια της τηλεόρασης;

4

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε στο περιοδικό Τηλεθεατής και μέσα σε όλα μίλησε για την κατάντια της τηλεόρασης.
“Η συνεργασία μου με τον Γιώργο Καπουτζίδη και η συμμετοχή μου στο “Πάρα πέντε” ήταν ένα μεγάλο γεγονός στην τηλεοπτική  μου διαδρομή. Ανέτρεψε τη ζωή μου. Νιώθω τυχερή που συμμετείχα σε αυτή τη σειρά. Ήταν πολύ πιο μπροστά από την εποχή του το σίριαλ. Φυσικά θα ήθελα να υπάρχει ελληνική μυθοπλασία και να μην κατακλυζόμαστε από τουρκικά σίριαλ. Είναι η κατάντια της τηλεόρασης, για την οποία υπάρχουν οι υπαίτιοι”.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Παλι τα τουρκικα σηριαλ φταινε για ολα. Ελεος πια με αυτη την καραμελα. Ας καταργησουμε καθε ξενη σειρα λοιπον για να εχουν δουλεια οι ελληνες ηθοποιοι., να φτιαχνονται ελληνικα αρισοτουργηματα κ να εχουν δουλεια οι κιτρινιαρικες εκπομπες. Η ιδια ειναι τυχερη που επαιξε σε μια πολυ πετυχημενη σειρα αλλιως δεν θα την ηξερε ουτε η μανα της. Αν δε της αρεσει η τηλεοπτικη κατασταση εδω τι να κανουμε? Νισαφι πια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον δε κατάλαβες τι είπε ! Εννοεί ότι υπάρχουν οι υπαίτιοι για αυτή την κατάσταση όχι ότι τα τουρκικά είναι οι υπαίτιοι! Κ όντως είναι κατάντια να μην υπάρχει ελληνική σειρά στην ελληνική τηλεόραση! Αυτό δε προυποθέτει ότι δε θα υπάρχουν ξένα σήριαλ !μην φανατιζομαστε ! Και γενικά όσοι είναι φανατικοί των τουρκικών ας μην προσβάλονται με το παραμικρό ! Κ δεν νομίζω ότι δε θα την ήξερε κανείς! Μην τρελαθούμε! Απλά το παρά πέντε ανέβασε τις μετοχές της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ειναι Γιαννης ειναι Γιαννακης, δεν ειπε αυτο ειπε το αλλο η ουσια ειναι οτι παλι τα συγκεκριμενα σηριαλ παλι για κατι ευθυνονται. Εχει καταντησει κουραστικο πια αυτο το πραγμα. Δεν ειναι θεμα φανατισμου αλλα αντικειμενικοτητας πραγμα που μαλλον λειπει απο πολλους απο σας μεταξυ των οποιων κ της συγκεκριμενης ηθοποιου. Κανεις δεν ειπε οτι τα τουρκικα σηριαλ ειναι τελεια καθε αλλο, πολλα ειναι πολυ κακα απο πλευρας κυριως σεναριου αλλα απο πλευρας παραγωγης ειναι μερα με την νυχτα σε σχεση με τα δικα μας. Στα πρωτη δεκαετια της ιδιωτικης τηλεορασης φτιαχναμε κ εμεις εφαμιλλα σηριαλ με τα τουρκικα αλλα πλεον δεν γινει κατι τετοιο γιατι λειπει το χρημα κ πολυ απλα περιοριζομαστε σε ελληνοφωνα σηριαλ 3 κ τεταρτης κατηγοριας τα οποια τα παρουσιαζουμε σαν αριστουργηματα. Εσυ πριν το Παρα Πεντε την ηξερες?? Μπορει να ειναι πολλα χρονια στο χωρο αλλα σε μικρομεσσαιους ρολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AMAN ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ. ΕΛΕΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ? ΔΗΛ. ΤΙ? ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΙΡΙΑΛ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ? ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΡΩΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ. ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΠΙΑ. ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΕΙΣ 25-30% ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΙ 1Ο ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ, ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ (ΑΚΡΩΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΙΑ) ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΕΛΕΝΗΣ. ΗΜΟΥΝ ΝΕΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΑ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !