Το 'Κορίτσι'...χορεύει βαλς τη Δανδουλάκη

Χρηστος Γ
18
Δικαιωμένοι πρέπει να αισθάνονται οι ιθύνοντες του Ant1 με την τοποθέτηση του 'Βαλς' στο slot 17.00-18.00.Ο λόγος? Οι αρχικές σκέψεις περί προβολής της Κυπριακής σαπουνόπερας στη ζώνη 18.00-20.00 ή ακόμα και στην prime time. Το κοινό δε συγκινείται,διαίτερα,μέχρι στιγμής παρά τη δυνατή 'πάσα' του Καφέ της Χαράς.Το 'Κορίτσι' που αγάπησα' προηγείται με εντυπωσιακή διαφορά στους πίνακες της Agb,που ξεπερνά τις 10 μονάδες.Παρηγοριά στο σήριαλ?Η άνετη (και αναμενόμενη) πρωτιά στο κοινό 15-44.
Το κοινό-δύσκολα-αλλάζει αγαπημένες συνήθειες,ειδικά στη μέση της σεζόν. Παρόμοια εικόνα αναμένεται και για τη νέα σειρά του Mega (Fatmagul),που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 11/02.Οι...Agbiκή λογική δύσκολα θα ανατρέψει τον 'τυφώνα' Σουλειμάν,ειδικά σε μια περίοδο με συγκλονιστικές  εξελίξεις.Οι περιπέτειες του..γκομενιάρη Σουλτάνου καθηλώνουν το 35% των θεατών,και μιλάμε για ένα σήριαλ δυνατό παγκοσμίως,όχι για το υπερ-αποτυχημένο 'Κορίτσι' του Mega..

Δημοσίευση σχολίου

18Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. darwin o souleiman pote teliwnei??? padws i ellada paizei na einai i moni xwra pou ekane epityxia to koritsi pou agapisa gia mena einai to pio asximo tourkiko pou exei provlithei akomi kai tou alpha ta tourkika kalutera itan.oso gia ti fatmagul ti vlepw na pigainei grigora stis 6 pou tha xtypa 30aria giati einai endiaferon tourkiko.to mega stis 9 as valei i 50-50 i eftyxismenoi mazi eidika to prwto exei kairo na to deixei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελαφρως αστοχες οι παρατηρησεις σου darwin.1ον)το βαλς ηρθε να παλεψει ενα σηριαλ που εκανε 30% και μια πολυ επιτυχιμενη εκπομπη(βλ.δεστε τους),και κανει πολυ καλα νουμερα.Αν υπηρχε διαφημιση θα κανε παραπανω,αλλα οι κυριες 50+ που βλεπουν κυριως τα τουρκικα δεν αλλαζουν.2ον)Σε πραιμ ταιμ θα κανε πολυ καλυτερα νουμερα.3ον)Απαξιεις πολυ τα νεανικα του για καποιο λογο.Λες και τα θεωρεις ασημαντα,την ωρα που θεοποιεις το μαστερ σεφ(που ειναι στο ΜΕΓΚΑ!!!)για τα νεανικα του.4ον)Πως και αλλαξες γνωμη για σουλειμαν που το εθαβες σε κριτικες σου(δεν αναφερομαι στα νουμερα);;;Ελπιζω να δημοσιευτει το σχολιο μου.
    Φιλικα ολα αυτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μερικοί εδώ μέσα το κουράζετε.Έίναι απλό.Η Σταματίνα έκανε 10% και τώρα το βαλς κάνει 17%(7 μονάδες άνοδο).Στα νεανικά έκανε κανα 14% και τώρα το βαλς κάνει 25%(11 μονάδες άνοδο).Αυτό δεν είναι επιτυχία?Όπως και ότι στο 6 με 8 ο Ant1 έκανε 5αρια και στο νεανικό 4αρια και τώρα με τις ταινίες κάνει 13% και στο νεανικό 22%.Αυτό και αν θα πει τεράστια άνοδο.Επίσης το Adanali στο 11 με 12 έκανε 11αρια και τώρα η Σταματίνα το πρωί κάνει 18αρια(7 μονάδες άνοδο) και τέλος το las vegas έκανε 10αρια και τωρα το son 17αρια.Ολο αυτό μας λέει πως ο Ant1 έκανε τις σωστές κινήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To bals einai poli kali seira kai adikeitai me tin ora pou provaletai.Pistevo tha itan kali idea na paei o souleiman stis 5:00 apenadi apo to koritsi pou fisika etsi tha eksolothreftei kai to vals stis 21:00 apenadi apo tin nea seira fatmagioul pou k afti tha eksolothreftei.Den exei na xasei tpt o ant1 an kanei aftin tin allagi isa isa se kalo tha tou vgei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε-η 6.44,ξεκινώντας απ'το τέλος δεν θεοποίησα σε κανένα σημείο το 'Σουλειμάν',αλλά αντικειμενικά είναι μια ΠΟΛΥ δυνατή παραγωγή και έχει πολλά στοιχεία που συγκινούν ένα θεατή.Οσο για τα 'κοινά',αν τύχει να έχεις διαβάσει σχόλια-αναρτήσεις μου, δεν έχω υπάρξει ποτέ ανακόλουθος. Δεν είναι δυνατόν ένα πρόγραμμα που μένει πίσω 10-12 μονάδες,και έχει 'πάσα' την πλέον δυνατή ζώνη του Ant1 να θεωρείται πως είναι hit!
    Σε απάντηση,για το αν 'θεοποιώ' κοινά-επιλεκτικά-θα ήταν αστείο αν βάζαμε ανάρτηση πως σήμερα οι 'Βασιλιάδες' πέρασαν τον Σουλειμάβ λόγω 15-44!!!!Στο μυαλό κάποιων 'ανώνυμων' η επανάληψη προσέφερε στο Mega ποιο πολλά έσοδα,κι ας έμεινε 18 μονάδες πίσω στο σύνολο????Φίλε μου είναι σεβαστές οι επιυμίες στελεχών,συντακτών ή όσων απλών θεατών ενθουσιάζονται όταν ο Ant1 αποκτά 'ένα νέο κανάλι στα Βαλκάνια' ή το Mega πρωτεύει, αλλά τα νούμερα έχουν και την αντικειμενικότητά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια χαρα νούμερα κάνει το Βαλς ακομα και στο σύνολο του κοινου. Σαρωτικα είναι τα νουμερα στο νεανικό κοινό αν σκεφτεί κανείς ότι εκείνη την ώρα όλα τα κανάλια έχουν πρόγραμμα κι έχουν φτιάξει το δικό τους κοινό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mια χαρά είναι τα νούμερα του Βαλς.

    Απλά να σας πω ότι στην Αμερική δεν κοιτάνε τα συνολικά ποσοστά αλλά τα νεανικά 18-49 (αυτοί τα λενε adults) kαι εκεί δίνουν βάση όχι όπως εδώ στην Ελλάδα που είναι το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 7:51
    αυτα που λες τα πιστευεις;σορρυ κιολασ,δεν ειρωνευομαι ρε φιλε αλλα οταν ενα σηριαλ κανει 40αρια ε δε μπορεις να το αλλαξεις.γιατι ο σουλειμαν παει για 40αρι.
    οσο για το κοριτσι,γιατι ρε παιδια τοσο ντορος;τι εχει η παραγωγη;α και το η ελλαδα ειναι η μονη χωρα που εκανε επιτυχια το κοριτσι ,δεν εχει προβληθει και αλλου.εδω και στην τουρκια.παντως δεν ειναι και τοσο χαλια κουλαρετε λιγο.τουλαχιστον πειτε και γιατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εντάξει....τότε μάλλον είναι προβληματισμένοι στον Ant1 για τα 'σαρωτικά' νεανικά των Βασιλιάδων. Ευτυχώς τελειώνουν,γιατί θα είχαμε αλλαγές!!!!! Οταν μια σαπουνόπερα μένει πίσω 12 μονάδες,έχοντας τέτοια πάσα (μετά από ένα άκρως επιτυχημένο πολυετές 2ωρο),και σημασία έχει και ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΝΕΙΣ ΠΙΣΩ (όχι πχ τα 'Κλεμμένα Ονειρα),τότε ας ρίξουμε μια ματιά και στο 25-35 και το 15-24. Ισως εκεί είναι ακόμα σαρωτικόΤΕΡΑ τα νούμερα...
    (ΥΓ.Οι εκτιμήσεις όλων μας δε σημαίνει ότι υιοθετούνται από τα κανάλια,είναι αυτονόητο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. να μην ξεχναμε ομως οτι και ο Σουλειμαν με δεκαρια ξεκινησε και επισης δεν ειναι δυνατο να προσπαθουμε να βγαλουμε συμπερασματα απτην πρωτη κιολας βδομαδα προβολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σορρυ Darwin άλλα δεν μπορούμε την μια να λέμε για νεανικά κοινά και την άλλη για συνολικά κοινά.

    Δεν μπορεί το Master Chef να σαρώνει σε αυτά τα κοινά και το Βαλς να το λέμε αποτυχία όταν είναι πάνω απο 10 μοναδες διάφορα από το τούρκικο και πρώτο στην ώρα του (με 25αρι χθες).

    Και φυσικά οι εκτιμήσεις όλων μας δεν σημαίνει ότι υιοθετούνται από τον κάθε συντάκτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από που κι ως που (και γιατί άραγε) γίνεται σύγκριση του 'Βαλς' με το Master Chef?Γιατί δεν γίνεται με ένα από τα δεκάδες άλλα προγράμματα της tv??
    Υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά Γιώργο. Το ένα πρόγραμμα συγκεντρώνει και στο σύνολο ποσοστά περί του 27% κάθε εβδομάδα,οντας σταθερά στο top 5 της ημέρας,και το αναφέρω μιας και 'ενδεικτικά' έγινε σύγκριση.
    Ούτε σημειώθηκε ποτέ πως το 'Βαλς' απέτυχε,απλά ότι είναι ΠΟΛΥ πίσω στον ανταγωνισμό.(Παρόμοιες αναρτήσεις γέμιζαν το διαδίκτυο και για το Σουλειμάν,ασχέτως αν αργότερα ανέβηκε το σήριαλ,ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ πρόβλεψη,αλλά διαπίστωση ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ).
    Τέλος,όταν σχολιάζω πως τα σχόλια δεν υιοθετούνται από τα κανάλια, μιλάω για τα περί 'σαρωτικών κοινών' κτλ.Αρκετές φορές γινόταν σχόλια περί 'πάτος' των νεανικών της Πάνια, της Sila,του Son κτλ κτλ.Το τι μπαίνει στο 'ταμείο' των καναλιών και τι είναι επιτυχημένο ανά ζώνη,με όλο το σεβασμό δε κρίνεται στον ελεύθερο χρόνο που σπαταλάμε σε ένα ιστότοπο,δίκην εντυπώσεων.

    ΥΓ.Η Τσιμτσιλή στα μάτια σας 'πάτωσε' σήμερα Γιώργο?Γιατί εμένα μου φάνηκε πως έκανε ρεκόρ τηλεθέασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μάλλον δεν κατάλαβες το σχόλιο μου. Φυσικά και δεν γίνεται σύγκριση του 'Βαλς' με το Master Chef. Αλλά δεν μπορούμε να λέμε την μια για τα σούπερ νεανικά κοινά και σε άλλα για το σύνολο κοινοί. Με την λογική αυτή το Δέστε τους και η Ελένη δεν είναι καλά στην τηλεθέαση κι ας έχουν μεγάλα νεανικά κοινά.Ε δεν είναι έτσι..

    Φυσικά και η Τσιμτσιλή δεν πάτωσε. Πήγε σε μια ζώνη που το Mega έχει χτίσει το κοινό του. Άλλωστε δεν νομίζω πως το FTHIS TV πήγε για να πάρει την πρωτιά. Αυτό είναι αδύνατον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΑΛΣ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ 25,2
    ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ 14,0

    Εάν δεν είναι αυτό επιτυχία τότε τι είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ Η ΜΕΝΕΓΑΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΟΙΝΑ ΑΛΛΑ ΣΚΙΖΕΙ ΣΤΟ 15-44. ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 10:35 μ.μ.
    μια χαρα ειναι και τα συνολικα της ειδικα αν σκεφτει κανεις οτι τα πρηγουμενα χρονια 3 εκπομπες μαζι δεν καταφερναν να κανουν 19% τις πιο πολλες φορες!Μιλαμε για 400 με 500.000 τηλεθεατες την ημερα μεσο ορο στο 3ωρο 1-4 παντα με βαση τα στοιχεια που δινει η agb καθημερινα στο συνολο!Ε δεν το λες και αποτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σορρυ αλλα,οποιος ανθρωπος εχει δει το κοριτσι του μεγκα καταλαβαινει πως η σειρα δεν ειναι για νεους.Τι συγκρινουμε τωρα,πλακα με κανετε;Εδω το δεστε τους το περνουσε,αναμενομενο ειναι να περασει το βαλς.Δεν ειναι αποτυχια ειναι υπεροχα νουμερα ΩΣΤΟΣΟ η πρωτια στο συνολο απεχρι πολυ ακομα.Καλως ή κακως ετσι ειναι οσο για το κοριτσι ειναι μια χαρα παραγωγη ο κοσμακης δεν ειναι χαζος.αν ηταν τοσο αδιαφορο δε θα χτυπουσε 30ααρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ούτε άσπρο ούτε μαύρο παιδιά. Έχει δίκιο ο Darwin ότι σωστά τοποθετήθηκε στις 5 το Βαλς και τα νούμερα είναι συμπαθητικά. Τα νεανικά έχουν σημασία αλλά όχι τη μεγαλύτερη. Ο αριθμός του συνόλου των θεατών με βάση τα δεδομένα της ζώνης προβολής είναι ο πρώτος δείκτης επιτυχίας (υπολογίζεται στο σύνολο) και στην συνέχεια τα ειδικά κοινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !