Τηλεκοντρόλ:Νέα σειρά στον ALPHA(ποια ήμερα θα παίζει)-Eurovision show- Fatmagul:αλλαγή ώρας ή κόψιμο-Σε πρώτο πλάνο

9

Πέμπτη σήμερα και η καθιερωμένη στήλη Τηλεκοντρόλ είναι εδώ για να κάνει ζάπινγκ στην τηλεόραση και σε αποκλειστικές ειδήσεις. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα πάντα για τη νέα σειρά του ALPHA. Ποια ημέρα θα παίζει;-  Eurosong 2013 - Eurosong 2013 - A Mad Show - Πολύ καλή η  Βανδη, μόνο για τα κείμενα ο Καπουτζιδης -  Fatmagul:Όταν παίρνει φόρα, φόρα κατηφόρα...- Χόρεψε ΒΑΛΣ και το τούρκικο Κορίτσι του MEGA -Πάει για αλλαγή ώρας ή για κόψιμο; -Αρνητικό ποσοστό ρεκόρ για το MEGA.- «Σε πρώτο πλάνο»: η μοναδική ευχάριστη έκπληξη  - Έρχεται νέο show στον ΑΝΤ1 μετα το DWTS 3 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Τα πάντα για τη νέα σειρά του ALPHA. Ποια ήμερα θα παίζει;
Πυρετωδώς ετοιμάζει ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA τη νέα του σειρά που θα παίζει στην Prime Time και θα είναι τύπου Οικογενειακές Ιστορίες. Το TvNea σήμερα θα σας αποκαλύψει τα πάντα για αυτή την σειρά,
Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο TvNea η σειρά δεν θα είναι καθημερινή αλλά εβδομαδιαία και θα έχει τίτλο Όσα μου κρύβεις. Θα είναι καθαρά δραματική σειρά και θα έχει πολύ έρωτα ίντριγκες και σκληρές καταστάσεις της ζωής. Η σειρά αυτή θα παίζει σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάθε Δευτέρα στις 22:00. Δεν θα συμμετέχουν επαγγελματίες- γνωστοί ηθοποιοί.

Έχουμε δει και καλύτερα show...απο το  Eurosong 2013 - A Mad Show
Eurosong 2013 - A Mad Show: Σίγουρα ήταν καλύτερα από την περσινή χαζομάρα που παρακολουθήσαμε, σίγουρα όμως δεν ήταν η καλύτερη μετάδοση. Αν και μικρό σε διάρκεια το show κούρασε αρκετά.
Η σκηνή ίσως ήταν από τις χειρότερες που αντικρίσαμε , μια μικρή οθόνη πάνω σε αυτή με κάκιστο φωτισμό και μια πολύ άσχημη σκηνοθεσία. Όσο για τον ήχο το αφήνω ασχολίαστο.. Η καημένη η Τζιορτζινα τα τράβηξε όλα. Ούτε άκουγε, ούτε ακούστηκε, ούτε βρήκε φωτισμένη και με κάκιστο μακιγιάζ.

 Πολύ καλή η  Βανδη, μόνο για τα κείμενα ο Καπουτζιδης 
Όσο για τους παρουσιαστές του Eurosong 2013 - A Mad Show έχω κάποιες ενστάσεις. Δεν θα πω ότι ήταν και το καλύτερο μου, μιας και θεωρώ ότι ο Φώτης και η Μαρία , όπως και οι αδελφές Μαγγιρα ήταν τα καλύτερα ζευγάρια και παρουσίασαν πραγματικό show. Έκπληξη ήταν η Δέσποινα Βανδη που τελικά τα είπε αρκετά καλά.. Από την άλλης ο Καπουτζιδης κάνει μόνο για τα κείμενα. Sorry guys αλλά με εκνευρίζει παρα πολύ σαν παρουσιαστής, δεν αντέχω την φωνή του..

Αρνητικό ποσοστό ρεκόρ για το MEGA.
Για πρώτη φορά στα χρονικά του Mega, βλέπει ποσοστά κάτω του 5% στα νεανικά κοινά και μάλιστα σε μια ζώνη που οι τηλεθεατές είναι στην τηλεόραση. Φυσικά μιλάω για την εκπομπή ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ. Με ποσοστό 3,2 έκλεισε η Δευτέρα για την εκπομπή ενώ την Τρίτη πήγε στο 4,4.

«Σε πρώτο πλάνο»: η μοναδική ευχάριστη έκπληξη  
Είναι ίσως η μοναδική ευχάριστη έκπληξη για την φετινή τηλεοπτική χρονιά. Η εκπομπή «Σε πρώτο πλάνο» με την Κατερίνα Αντωνοπουλο. Είναι μια από τις ελάχιστες εκπομπές που έχω δει φέτος κι έχουν κάτι να πουν και που γίνεται εξαιρετική δουλειά σε όλους τους τομείς. Ευτυχώς οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 το κατάλαβαν και το έβαλαν στην Prime time. Έτσι από την Κυριακή θα παίζει κοντά στις 23:00 (για αυτή την Κυριακή στις 23:30).

 Fatmagul:Όταν παίρνει φόρα, φόρα κατηφόρα...-Πάει για αλλαγή ώρας ή για κόψιμο;
Δε λέει με τίποτα να ανεβάσει νούμερα η τουρκική σειρά Fatmagul. Δεν συζητάμε για να περάσει τον Σουλεϊμάν που κατάφερε να είναι πρώτος ακόμα και στην βραδιά του Ελληνικού τελικούς για την Eurovision.Η σειρά δεν συγκίνηση καθόλου το τηλεοπτικό κοινό, καθώς τα νούμερα με δυσκολία φτάνουν στο 16% στο σύνολο και το 14 στο νεανικό κοινό. Την ίδια ώρα ο Σουλεϊμάν σαρώνει με 35αρια στο σύνολο και 25αρια στο νεανικό κοινό .Μην σας φανεί παράξενο αν η σειρά κατεβάσει τελικά ρολά και δεν αλλάξει ώρα μετάδοσης, καθώς κάτι τέτοιο έφτασε στο αυτάκι μου.

Το ίδιο και η σειρά SON που και αυτή με  αργούς ρυθμούς μιας και ο ΑΝΤ1 κόβει τα επεισόδια σε μονά από διπλά. Και μπορεί να παίζει με το Master Chef απέναντι (ελληνική παραγωγή) δεν έχει συγκίνηση το κοινό.

Χόρεψε ΒΑΛΣ και το τούρκικο Κορίτσι του MEGA
Ξεκίνησε αρκετά δυνατά, στην συνέχεια έπεσε λίγο και τώρα απολαμβάνει μεγαλοπρεπή νούμερα κυρίως στα νεανικά κοινά. Φυσικά μιλάω για την σειρά Βάλς με 12 Θεούς που συνεχίζει την ανοδική του πορεία χτυπώντας μάλιστα χθες (κανονική ημέρα χωρίς απεργίες) 25% στο νεανικό κοινό, μια θέση παρακάτω είναι το Δέστε τους, ενώ το τουρκικο Κορίτσι του MEGA κατεδαφίστηκε στα νεανικά κοινά με νούμερα  λίγο πάνω από το 10%, συγκεκριμένα 11,4%.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρχεται νέο show στον ΑΝΤ1 μετα το DWTS 3 
Μετά τον πετυχημένο κύκλο του DWTS 3, ο ΑΝΤ1 επεξεργάζεται ένα ακόμα show. Και μπορεί σε αυτές τις δύσκολες ήμερες κάποια κανάλια να χαροπαλευουν κυριολεκτικά, ο ΑΝΤ1 αν και χωρίς σειρές, κατάφερε να κάνει ήδη ένα show αξιοπρεπώς, και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TvNea ετοιμάζει και το 2ο. Το show δεν έχει πάρει ακόμα το τελικό πράσινο φώς, αλλά σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TvNea, θέλουν τον ΑΝΤ1 να το βγάζει προς τα τέλη Μαρτίου .Αν και αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό το όλο σκηνικό με αυτό το show, θα σας αποκαλύψουμε και κάποιες λεπτομέρειες. Και αυτό το show έχει να κάνει με STARS .Όχι ,δεν θα είναι χορευτικό, θα είναι τραγουδιστικό με κάτι ακόμα... Αν όλα πάνε καλά πολύ σύντομα θα έχουμε και την ανακοίνωσή του, ίσως και μέσα στην επόμενη εβδομάδα...

Περιμένουμε τα mails σας στη διεύθυνση tvnea@hotmail.com για σχόλια παρατηρήσεις,προτάσεις η οτιδήποτε άλλο...

Γιώργος Π.


MHN ΞΕΧΝΑΣ:ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ TV ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ TVNEA. ΚΑΝΕ ΑΠΛΑ LIKE ΣΤΟ OFFICIAL FAN PAGE ΕΔΩ .

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. gia allh mia fora super h sthlh sou giwrgo me polla nea, mhpws omws o alpha tha prepei na skeftei na mhn to balei deutera stis 22? tha paeizie h nea siera tou mega mallon alla kai neo programam ston ant1 (ektos to son)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MAKAΡΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ Η ΦΑΤΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6:31
    Μακαρι να ξερες τι γραφεις.Βλεπω τουρκικα αλλα εφ'οσον βλεπω πρεπει να επικροτησω αυτο το ακρως υπεροχο εργο που ειναι υπερ των γυναικων.κυπριακο δε θα το σχολιασω σιγα τα ποσοστα του βαλς,ο αντ1 που εβαλε χιλιες και μια νυχτες 1η φορα εκανε 40αρια γι αυτο συνεχισε αλλα το 16-19 %δε μου λεει τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και Πότε θα βγει η σειρά;; Από Οκτώβρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kana neo apo tis nees ekpompes ston ant1;exoume neotera;pote ksekinane;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα!Πολύ καλή η στήλη και σήμερα!Απλώς σε σχέση με το πρόγραμμα του ant1 μένει ως έχει μέχρι πότε?Εννοώ πότε θα προστεθούν καινούριες εκπομπές, Λιανός, Πλάκα Κάνεις?
    Συμφωνώ για τη βραδιά της eurovision απόλυτα και για τον Καπουτζίδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8:56 μ.μ.8:58 μ.μ.

    Δεν υπάρχει κάποιο νεότερο. Αυτο που μου λένε ειναι πως δεν βιάζονται.. αλλά θα βγουν φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. teleia i despina stin eurovision. despina for ever. oraio to vals, einai kati diaforetiko!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !