Με 30% το Βάλς με 12 Θεους-Δειτε σήμερα στις 5μμ στο Βαλς με 12 Θεούς του ΑΝΤ1

9
Συνεχίζει με άνοδο η σειρά  Βαλς με 12 Θεούς του ΑΝΤ1 κι αυτή την στιγμή που μιλάμε σαρώνει κερδίζοντας το νεανικό κοινό και την πρώτη θέση στη ζώνη μετάδοσης του. Η Κυπριακή και άκρως πετυχημένη σειρά και εδώ στην Ελλάδα κατάφερε χθες να χτυπήσει στο νεανικό κοινό το αξιοζήλευτο  30% στα νεανικά κοινά ενώ στο σύνολο έκανε 21,7%.
Δειτε σήμερα στις 5μμ στο Βαλς με 12 Θεούς του ΑΝΤ1
Η Αντιγόνη παίρνει το Μηνά απ΄ το νοσοκομείο και του λέει να πάει να μείνει λίγες μέρες σπίτι της για να τον φροντίζει, αφού κανόνισε να μείνει η Σοφία με τους γονείς της. Ο Μηνάς, όμως, δε θέλει να ζούνε άλλο σαν παράνομοι κι η Αντιγόνη του υπόσχεται ότι θα του γνωρίσει τη Σοφία. Η Ναταλία βρίσκει τον Κωστή πιωμένο στο ξενοδοχείο του και του δίνει συμβουλές για να πλησιάσει τη Σοφία. Πάνω στην κουβέντα, έρχονται κοντά κι η Ναταλία αναστατώνεται πολύ. Η Αλίκη πετάει μπηχτές στο Δημήτρη για το διαμέρισμα που αγόρασε και ο Δημήτρης υποψιάζεται ότι κάτι ξέρει για τη Μίνα, ενώ η Μαρίνα ζητάει τη βοήθεια του Δημήτρη για να πιάσει το Νικήτα στα πράσα με την ερωμένη του. Στο μεταξύ, ο Λευτέρης κάνει πρόταση γάμου στην Ελπίδα, ενώ η Κλαίρη ψάχνει να βρει σε ποιον ανήκει το κινητό της Ναταλίας.

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Epitelous arxizoume na ksupname, h seira ta spaei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετσι μπραβο, αρκετα πια με το μιζερο τουρκικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο πολυ καλα...δεν το βλεπω καθε μερα λογω δουλιων αλλα χτες που το ειδα ειχε πολλη αγωνια.....μακαρι να παει κ καλυτερα γιατι ειναι συμπαθητικη σειρα με ωραια σκηνοθεσια...πολλα εξωτερικα γυρισματα και εχει κ λιγο γελιο σε καποιες φασεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η σειρά ειναι πολυ προσεγμένη, η αρχικά παράξενη αισθηση με την προφορά, με την εξοικειωση στο άκουσμα φευγει και γινεται ευχάριστη κι ενδιαφέρουσα. Παράδειγμα προς μιμηση για την μαμά~Ελλάδα που η κόρη~Κυπρος της έβαλε τα γυαλια!
    Κι επισης το ενδιαφέρον ειναι τα νέα πρόσωπα γιατι εδώ όλους τους ιδιους και τους ιδιους βλέπουμε χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3:43
    sorry alla i kori kipros den evale kanena giali.Stin kipro provallode sxedon ola ta elinika sirial kai kanoun polu megalitera noumera.Enw se emas to vals einai to prwto kipriako sirial pou(an de kano lathos)kai kanei kala noumera men alla efigan ta misa epeisodia mexri na kanei ena 30ari.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποτε εφυγαν τα μισα επεισοδεια;;;;; αν δεν ξερετε μην μιλατε....η σειρα παιζει απο τον οκτωβριο στην κυπρο 4 φορες την εβδομαδα και θα συνεχιζει να παιζει ως το τελος της σεζον...οποτε θα κρατησει πολλους μηνες ακομα μιας και εδω παιζει 1μηνα μονο και τωρα ξεκινανε οι εξελιξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ithela na po 6:44 oti ekane kairo na kanei 30ari eno tha eprepe noritera giati eini kl seira eno i tourkiki tou mega einai athlia.Den to eipa gia kakko kai emena mou aresei i seira kai tin parakoloutho opote prolavaino,alla tha borouse na paei kalitera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λογικά στην Κύπρο θα πάει και για 2η σεζόν!!Αφού είναι φθηνή παραγωγή και κάνει 30αρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !