Τηλεκαρφώματα «23»: Με άρωμα Eurovision – Γουρλήδες οι Ράδιο Αρβύλα – Αυλαία για το DWTS – Η καλή χριστιανή Βίκυ Καγιά!

0

Μία ακόμη εβδομάδα τελειώνει και σιγά σιγά αφήνουμε πίσω και το χειμώνα, ημερολογιακά τουλάχιστον..

Επιτέλους έγινε ο ελληνικός τελικός της Eurovision και ήταν εντυπωσιακός! Από τη μια η Δέσποινα Βανδή σε ρόλο παρουσιάστριας να «παίζει» με τον παλιό πλέον Γιώργο Καπουτζίδη, από την άλλη οι καλεσμένοι της βραδιάς, Έλληνες τραγουδιστές και πρώην νικητές της Eurovision, η πίστα πήρα φωτιά. Τα τραγούδια που διαγωνίστηκαν ήταν όντως διαφορετικά μεταξύ τους (αν και όλα θυμίζουν παλαιότερες ευρωπαϊκές συμμετοχές) και ο νικητής Αγάθωνας, που είχε σηκώσει ψηλά τον αμανέ σύμφωνα με δηλώσεις του, φάνηκε να ρίχνει λίγο τους τόνους. Τέλος, δεν μπορώ να μη σχολιάσω την εμφάνιση της πρώην νικήτριας της Σερβίας Marija Serifovic, που όταν εμφανίστηκε στη σκηνή παρέπεμπε τόσο στον Κορεάτη PSY, που προς στιγμήν νόμιζα πως θ’ αρχίσει να χορεύει Gangnam Style!

Πολύ γουρλήδες αποδείχθηκαν οι "Ράδιο Αρβύλα" για τον Αγάθωνα και τους Cosa Nostra. Από τους 4 υποψήφιους της Eurovision φιλοξένησαν στην εκπομπή τους μόνο τους συγκεκριμένους και μία εβδομάδα μετά, ανακηρύχθηκαν νικητές. Ελπίζουμε το γούρι να συνεχιστεί και τη βραδιά της Eurovision στο Malmo της Σουηδίας. Κατά τα άλλα ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, συνεχίζουν την εκπομπή τους σε χαλαρούς ρυθμούς ως κλασικοί Θεσσαλονικείς, κάνοντας πλάκες μεταξύ τους και συχνά ξεφεύγοντας από τα θέματα που παρουσιάζουν. Ωραίο είναι κι αυτό βρε παιδιά, μήπως να το καθιερώσετε; Τι καθόσαστε τζάμπα και κουράζεστε ετοιμάζοντας τα θέματα της εκπομπής;

Και τώρα που τελείωσε το Dancing With the Stars τι θα βλέπουμε και κυρίως τι θα σχολιάζουμε; Υπομονή λοιπόν μέχρι να ξεκινήσει το επόμενο, που όπως το υπολογίζω και βάση του χάους που επικρατεί στην ελληνική τηλεόραση, σε 5-6 χρόνια θα είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Υποψήφιοι χορευτές, έχετε όλο το χρόνο να προετοιμαστείτε! Αρχίστε από τώρα τις πρόβες και τη Ντορέττα θα την παίζεται στα δάχτυλα!

Καλεσμένη ήταν η Βίκυ Καγιά στο «Πρωινό Μου», όπου εμφανίστηκε πιο σοβαρή, πιο θρησκόληπτη και με ελαφρώς πιο σκούρο μαλλί. Παρ’ όλη την εικόνα και τη διάθεση όμως, οι δηλώσεις της άλλα έδειξαν. Μεταξύ άλλων είπε απευθυνόμενη στη Φαίη Σκορδά: «Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε γεννηθεί ορθόδοξοι. Αν ήμασταν μουσουλμάνοι τι θα φοράγαμε Φαίη μου;» Πραγματικά πολύ σοβαρό πρόβλημα. Δηλαδή πώς φαντάζεται ότι εμφανίζονται τα μοντέλα στην Τουρκία στην πασαρέλα, με μαντήλες ή με μπούργκα; Αλίμονο αν επιλέγαμε τη θρησκεία σύμφωνα με το στυλιστικό κομμάτι!

Αυτό ήταν και σήμερα. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και όσοι έχουν τη δυνατότητα μη χάσουν τη βραδιά των Όσκαρ αυτή την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου.


effiek33@hotmail.com

MHN ΞΕΧΝΑΣ:ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ TV ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ TVNEA. ΚΑΝΕ ΑΠΛΑ LIKE ΣΤΟ OFFICIAL FAN PAGE ΕΔΩ .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !