Πληθαίνουν τα 'χαμόγελα' για το MC

Χρηστος Γ
6
Με το 'θρίλερ' του δανείου να έχει αίσιο τέλος, οι υπεύθυνοι του Mega βλέπουν το κανάλι να παραμένει άνετα στην πρώτη θέση της εβδομάδας,μόλις, με ένα πρόγραμμα στην prime.Το Master Chef χτυπά 35άρια στα νεανικά κοινά,ενώ στη ζώνη 17.00-21.00 που προσελκύει πάνω από 3.5 εκατομ κοινό,οι τηλεθεάσεις αγγίζουν 'κόκκινο'.
Το...ταμειακό κέρδος για το Μεγάλο κανάλι βέβαια,έχει να κάνει κυρίως με το slot 21.00-24.00,εκεί που είναι ανταγωνιστικό στο σύνολο χωρίς νέες σειρές,ενώ διατηρεί την πρωτιά των κοινών 15-44,αν και ο Ant1 έχει ρίξει στη 'μάχη' Σουλειμάν-Αρβύλα-DWTS.
Η αποψινή βραδιά είναι ένα ακόμα κρίσιμο crash-test,καθώς το reality show θα αναμετρηθεί για 40' με το 'Πακέτο'...
Darwin

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Χωρις να εχει κατι απεναντι ομως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαμόγελα δεν θα το έλεγα. Σωστο αυτο που λές 6:02 μ.μ..
    Αν κρινω οτι τις 2 ημερες που παιφτει λιγο σε Σουλειμαν και λιγο απο Αρβυλες και ανεβαζει μονο σε 2 15' νουμερα ανω του 30% (δηλαδη την ωρα που μπαινει η επαναληψη στον ΑΝΤ1 και χωρις Alpha ακόμα) μάλλον θα έρθουν δύσκολες ημέρες..
    Το καλο ειναι πως εχει σταθερο κοινο ειδικα στο συνολο εδω και 2 ημερες κόλλησε στο 28 απο το 22 που ειχε πριν λίγες ημερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν κάνω λάθος το Πακέτο δεν έχει ιδιαίτερα υψηλή τηλεθέαση στα νεανικά κοινά, στα οποία διαπρέπει το MC2. Επίσης προβάλλεται 1 φορά την εβδομάδα, σε αντίθεση με 7 φορές την εβδομάδα που προβάλλεται το MC2. Άλλωστε η λογική (και η εμπειρία μέχρι σήμερα) λένε πως όλα τα προγράμματα που προβάλλονται στην prime time θα υποχωρήσουν κάπως σε νούμερα απόψε λόγω Πακέτου (Σουλεϊμάν, ταινία Star κλπ). Οπότε, μικρό το (τυχόν) κακό για το Mega.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7:01 μ.μ
    Oλοι θα εχουν χαμηλοτερα ποσοστά...Και ειδικα το Master Chef (δες Star με Σεφερλή..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην tv-και ειδικά την ανάλυση των τηλεθεάσεων- δεν υπάρχει το 'όταν πέφτει λίγο'.Κάθε πρόγραμμα που ΕΠΕΤΑΙ κάποιου άλλου που ήδη έχει στον 'αέρα' 50-55 λεπτά(!) και έχει επιτυχία,λογικό είναι να μην κάνει υψηλά νούμερα.Τα νούμερα που κάνει τώρα το MC είναι πολύ καλά,φυσικά έχουμε τονίσει ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ πως όταν μπουν νέα προγράμματα δε γνωρίζουμε τι μέλει γενέσθαι.Ας μην προδικάζουμε αποτελέσματα,γιατί αρκετά προγράμματα 'ΘΑ ΜΕΙΩΝΑΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΗΡΙΑΛ-ΕΚΠΟΜΠΩΝ- και μεταφέρθηκαν άρον άρον το πρωί ή 23.30 ή κόπηκαν κτλ Βλέπε Adanali ή Αμάρτημα την περσινή σεζόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sorry gia ta greeklish.....re darwin xehnas ti elegan kapoioi gia to adanali oti tha kopsei polu apo ta klemmena oneira ki apla ekane pio xamila pososta ki apo ta egglimata;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !