Πολιτικές παρεμβάσεις πίσω από την ακύρωση της συμμετοχής Χατζηγιάννη στη Eurovision?

Χρηστος Γ
1
Και ενώ όλα τα sites σε Ελλάδα και Κύπρο περίμεναν από μέρα σε μέρα την επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ για τον φετινό μας εκπρόσωπο στον 58ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με επικρατέστερη τη Βαλάντω Τρύφωνος με τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη, εντούτοις οι δύο καλλιτέχνες φαίνεται να έκαναν δεύτερες σκέψεις και αποχώρησαν από τη διαδικασία επιλογής τους.
Η Βαλάντω Τρύφωνος και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν οι επικρατέστεροι καλλιτέχνες για τη φετινή μας εκπροσώπηση στο Μάλμε της Σουηδίας, μιας και είχαν στα χέρια τους την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στο τραπέζι επιλογής του διοικητικού συμβουλίου του ΡΙΚ.
Yπάρχουν υποψίες για πολιτικές παρεμβάσεις στο ΡΙΚ απόφαση από τα πολιτικά κόμματα, καθώς και από χορηγούς,σύμφωνα με ρεπορτάζ του oikotimes. Τις φήμες πυροδότησε η εμφάνιση του τραγουδιστή στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του προέδρου του ΔΗΣΥ Νικου Αναστασιάδη,για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Συγνώμη, δεν κατάλαβα. Επειδή λέει "φετινή μας εκπροσώπηση" και "εκπρόσωποί μας", αλλά μιλάει για το ΡΙΚ και την Κύπρο, ποιον ήταν να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ή την Κύπρο; Εκτός αν είναι Κύπριος ο συντάκτης και εμείς έπρεπε να το ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !