Τηλεκοντρόλ:Πλάκα κάνεις2 -Με τα παντελόνια κάτω-WipeOut-οι Κηπουροί του MEGA-Αλλαγές στην Prime Time

13
Πέμπτη σήμερα κι άλλο ένα Τηλεκοντρόλ είναι εδώ για να κάνει ζάπινγκ στην τηλεόραση και σε αποκλειστικές ειδήσεις.Όλο το ρεπορτάζ για το νέο Πλάκα κάνεις,τι συμβαίνει με την νέα σειρά του Mega , την νέα πρεμιέρα του ΑΝΤ1 σήμερα στις 23:15, τους Κηπουρούς του Mega και το πότε κάνει τελικά πρεμιέρα,το Βάλς των τηλεθεατών αλλά και οι αλλαγές στην Prime Time.

Πλάκα κάνει Hotel Edition..
Kαι ήρθε η ώρα να σας το αποκαλύψω. Όπως σας είπαμε σε ανάρτηση μας πριν έναν μηνά, η εκπομπή Πλάκα Κάνει πήρε πράσινο φως για ξεκινήσει τα γυρίσματα. Η αλήθεια βεβαία είναι πως τα γυρίσματα τώρα τελειώνουν μιας και κρατήθηκε με νύχια και με δόντια για να μην αποκαλυφθεί καθώς το νέο concept είναι πιο δύσκολο από μια καφετερία. Ναι, η εκπομπή έχει κάνει γυρίσματα σε Ξενοδοχεία και συγκεκριμένα σε δωμάτια..
Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα εκτός απροόπτου τον Μάρτιο

Σχέδια για Μάρτιο με πολλά ερωτηματικά..
Μια ακόμα είδηση για τον Μάρτιο. Δεν έχει πάρει ακόμα πράσινο φως η νέα σειρά του Mega «Με τα παντελόνια κάτω».
Η σειρά συνεχίζει κανονικά τα γυρίσματα του, αλλά ακόμα δεν έχει προγραμματιστεί ούτε σε ποια ημέρα θα παίζει, ούτε τι ώρα θα βγει. Οι άνθρωποι το Mega κάνουν σχέδια για να βγει κάποια στιγμή προς το τέλος τις τηλεοπτικής χρονιάς χωρίς όμως να έχει παρθεί η τελική απόφαση.

Πρεμιέρα με πολύ γέλιο σήμερα στις  23:15 στον ΑΝΤ1 
Πρεμιέρα κάνει σήμερα το πετυχημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 WipeOut στην χειμωνιάτικη έκδοση. Το WIPE OUT επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και είναι super… winter! Μείνετε συντονισμένοι και ετοιμαστείτε να απολαύσετε τις πιο συναρπαστικές δοκιμασίες που είδατε πότε, αλλά και τους πιο τολμηρούς παίκτες να τα δίνουν όλα για τη μεγάλη νίκη. Στα ολοκαίνουργια επεισόδια θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε και νέες χειμερινές δοκιμασίες, που δεν έχουν προβληθεί ξανά στην ελληνική τηλεόραση. Το παιχνίδι θα παίζει από σήμερα και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 23:15.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΝΟΥΝΟΣ

Πότε θα κάνουν πρεμιέρα οι "Κηπουροί του MEGA" ;
Οι "Κηπουροί του MEGA", Μάκης Τσόκας, Σωτήρης Βρεττός και Γιάννης Παναγιωτόπουλος επιστρέφουν στις οθόνες, με περισσότερες ιδέες και προτάσεις. Η εκπομπή αποκτά ακόμη πιο χρηστικό χαρακτήρα με πολλές συμβουλές και πληροφορίες για το πώς μπορούμε να φροντίζουμε μόνοι μας τον κήπο μας. Οι "Κηπουροί του MEGA", έρχονται από τις 12/2/2013 στις 18:00 για να μας μάθουν τα μυστικά της κηπουρικής τέχνης από το Α μέχρι το Ω.

Χορεύουν Βαλς οι τηλεθεατες
H σειρά Βάλς με 12 Θεούς έχει καταφέρει να ανεβάσει την συγκεκριμένη ζώνη του καναλιού χτυπώντας 19αρια στο σύνολο και 23αρια στο νεανικό κοινό δίνοντας πολύ μεγάλη χαρά στους Αντεννικους αλλά και μια ανακούφιση σε εμάς μιας και πρόκειται για μια πολύ καλή και καλογυρισμένη Κυπριακή σειρά με Έλληνες ηθοποιούς και εργαζόμενους σε αυτή. Άντε να παίρνουν σειρά και τα άλλα κανάλια μπας και γλιτώσουμε έστω κάποια χαζά τουρκικα..
Η σειρά μάλιστα χθες κατάφερε να περάσει και την εκπομπή Δέστε τους τόσο στο νεανικό όσο και στο σύνολο του κοινού.

Αλλαγές στην Prime Time
Πρωτιά πήρε χθες και η prime time του καναλιού μετά το Black Out που τίναξε στον αέρα προχθές ολόκληρη την Prime Time.
Σύνολο-νεανικό κοινό
ANTENNA 24,9 21,7
MEGA 17,8 20,8
ALPHA 13,2 14,0
STAR 9,6 12,2
NET 4,4 3,0
ET-1 2,1 2,0
ET-3 4,6 2,6
MAKTV 0,7 1,2
SKAI 6,3 6,5
ΠΗΓΗ: AGB Nielsen Media Research
Ωστόσο η σειρά Σουλεϊμάν χθες κατάφερε και κράτησε τα ιδία μεγάλα νούμερα παρά το γεγονός ότι ήταν σε επανάληψη. Στα ιδία νούμερα (περίπου με μικρή πτώση στα νεανικά κοινά) με τις Δευτέρας έκανε και το 2ο επεισόδιο του Son που προβλήθηκε χθες στο ΑΝΤ1. Την ιδία ώρα και το Master Chef είχε μικρή πτώση σε σχέση με προχθές και την Δευτέρα.

Περιμένουμε τα mails σας στη διεύθυνση tvnea@hotmail.com για σχόλια παρατηρήσεις,προτάσεις η οτιδήποτε άλλο...

Γιώργος Π.


MHN ΞΕΧΝΑΣ:ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ TV ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ TVNEA. ΚΑΝΕ ΑΠΛΑ LIKE ΣΤΟ OFFICIAL FAN PAGE ΕΔΩ .

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ωραία τα νέα για το Πλάκα Κάνεις, που τελικά εκτός των άλλων αποδεικνύει ότι αν θες να μείνει κρυφό κάτι, έστω και με τα χίλια ζόρια μένει..Γιώργο συγχαρητήρια για τη στήλη και σήμερα!Να σε ρωτήσω μόνο κάτι: Ποιο ακριβώς είναι το concept του Πλάκα Κάνεις στο ξενοδοχείο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟ 'ΒΑΛΣ',ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΣΗΡΙΑΛ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΞΗΣ
    :1.ΑΛΛΟΥ ΞΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ,2.ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ & 3.ΕΛΕΝΗ,Η ΠΟΡΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 7:15 μ.μ.

    Αυτό καλύτερα να το δούμε στις οθόνες μας.. Νομίζω πως ήδη είπαμε αρκετά.. Θα έχει πολύ πλάκα πάντως απ ότι έμαθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργο καλησπέρα κ συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά! Κ εγώ χαίρομαι για το βαλς! Το πλάκα κάνεις δε με πολυνοιαζει άλλα πολύ ευχάριστο που γίνονται ελληνικές παραγωγές! Το wipe out πρέπει να χει πολύ γέλιο! Συμφωνώ φίλε για το Ελένη η πόρνη μακάρι να το πάρουν άλλα είναι πολύ σκληρό για τα ελληνικά δεδομένα! Γιώργο Τι θα γίνει με το αμάρτημα λες να συνεχίσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχει μια πιθανότητα ναι. Σύντομα θα ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε ανώνυμε 7 κ 56 θέλω να συμπληρώσω επίσης ότι ναι μεν θέλω να παίξει η Ελένη η πόρνη αλλά δε νομίζω να έρθει στην Ελλάδα γιατί υπάρχει φόβος από το παλαιολιθικο ΕΣΡ να μην φάνε πρόστιμο μιας κ η σειρά μιλάει για πουτανες ! Θα το θεωρήσουν και καλά ανήθικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι πρώτο κανάλι που πρέπει να πάρει '΄σειρά' είναι ο ίδιος ο Ant1,όχι κανάλια που στήριζαν τη μυθοπλασία. Ενδεχόμενη επιτυχία του σήριαλ,(γιατί ακόμα έχει πολύ δρόμο μπροστά κυπριακή σαπουνόπερα είναι,ο πήχυς δεν είναι να κάνει απλά 20%) θα ενθαρρύνει το κανάλι να μην έχει 2 τούρκικα στην prime (και απορώ πως ο διευθυντής προγράμματος που δίνει δεκάδες συνεντεύξεις δεν έχει δώσει απάντηση γιατι μια ΕΛΛΑΔΙΤΙΚΗ σειρά δεν μπήκε στην prime)και να κάνει σήριαλ.Είναι σα να λέμε ας ενθαρρύνουμε τη ΝΕΤ να κάνει ντοκιμαντέρ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Φίλε ανώνυμε 7 κ 56 θέλω να συμπληρώσω επίσης ότι ναι μεν θέλω να παίξει η Ελένη η πόρνη αλλά δε νομίζω να έρθει στην Ελλάδα γιατί υπάρχει φόβος από το παλαιολιθικο ΕΣΡ να μην φάνε πρόστιμο μιας κ η σειρά μιλάει για πουτανες ! Θα το θεωρήσουν και καλά ανήθικο!"Α)ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟ?Β) ΩΡΑΙΑ
    ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ. ΚΑΙ?ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΥΔΑΙΟ Ή ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΟΥΤΕ "ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ" ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΠΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. klaiw apostate tar gelia me to wipeout den uparxei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι πολύ δύσκολο το χειμωνιάτικο .Έχει πολύ γελοίες φασεις κι έχει και πολύ μεγάλο πόσο για έπαθλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είδαμε κι αυτούς που έκαναν σειρές τι τραβάνε ακομα ..Δες Νησί... δες Εδεμ κτλπ ... Λογια ακούμε από τα κανάλια που κάνουν σειρες ,το θέμα είναι να βγουν κιολας.

    Ναι Νίκο είναι μεγαλύτερο το έπαθλο και πολυ πιο δύσκολο.

    Υπάρχει μια είδηση βόμβα με μια νέα σειρά... Προσεχώς περισσότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. pragmatika mpravo gia to plaka kaneis. xairomai para polu. eida prin to wipe out winter kai pragmatika entyposiastika. einai apla teleio!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργο,η σειρά 'Είναι μακριά ακόμα Μπαμπαστρούμφ' τελικά θα προβληθεί από την ΕΡΤ?
    Επίσης η νέα σειρά που λες είναι ελληνική ή κυπριακή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !