TOP TV:ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤOY MC.Πότε κάνει πρεμιέρα το show?

Χρηστος Γ
14
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:ΤΟ MEGA ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΟΥ MASTER CHEF.(+) Ο Θέμος στο πρωινάδικο.ΑΝ ο Παπακαλιάτης δεν είχε τον Κοντομηνά.Η βασιλόπιτα της Τατις.Η Λίντα Ε(Βαγγελή)στα της Ελλάδας & ο μάγκας Δημάδης.

Το τελευταίο TOP 10 της σεζόν έφθασε & σας καλεί να το ξεφυλλίσετε!
10.Μάγκες,το Ναταλάκι το είπε ξεκάθαρα:Δεν απαιτεί η Σπυροπούλου στήλες, της δώσαΝε! Τι άλλο πια να σχολιάσει για το νεοσσό,το όνομα της οποίας κοντεύει να γίνει πιο δημοφιλής web-αναζήτηση & από τον PSY. Πόσο περισσότερα δημοσιεύματα,εξώφυλλα & σχόλια??
9.Κι εκεί που απολάμβανα την φρεσκότατη prime του Mega,βλέπω σε σποτάκι Γερονικολού,Αθερίδη, Συνατσάκη να προσκαλούν σε έρανο!Είπα κι εγώ,θα δώσουμε κάτι στον Μπόμπολα & το Βαρδινογιάννη μπας και ξεκινήσει το MC,οι Βασιλιάδες,το 'Σπίτι'....Φευ.Φιλανθρωπία αγάπης είναι για άπορους.Μακάρι να ανακουφιστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι,αλλά ας μην ξεχνάμε τα προκλητικά επικονωνιακά 'τερτίπια' των καναλαρχών...Απλήρωτοι & απολυμένοι τόσοι εργαζόμενοι,αλλά η Κυριακού & η Βαρδινογιάννη μοιράζουν second hand ρουχαλάκια μέσα από τα Chanel συνολάκια τους...
OΡΙΣΤΙΚΟ:TO ΘΡΙΛΕΡ ΤΟΥ MC ΕΧΕΙ ΑΙΣΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.ΤΟ SHOW ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ MEGA ΣΤΙΣ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!TO ΜEGA ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ & ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE. (Ειρωνεία του ρεπορτάζ?Οταν γράφοταν η στήλη περί εράνου για το MC στις 23.12 στο Σύνταγμα, αποφασίζονταν οριστικά τι θα γίνει,υπήρχαν ακόμα σκέψεις για τις 23/12 αλλά & το trailer.)
8.ΑΝ...Η νέα ταινία του Παπακαλιάτη δεν απολάμβανε τέτοιας ιλιγγιώδους προβολής από τον όμιλο Κοντομηνά,θα είχε αυτή την εισπρακτική επιτυχία?
Αν ο Αnt1 μας σέρβιρε ένα ακόμα σκουπίδι μετά τον Τηλεκύβο & τη γραμμή 'Perfect Date',θα γλύτωναν (!) τις απολύσεις οι 8 τεχνικοί? 
Αν ζούσαμε σε ένα αξιοπρεπές κράτος, θα υπήρχε στις οθόνες μας το Mega,το ΠΑΣΟΚ,η ΝΔ που φτάνουν σε 'φέσια' τα 200 εκατομμύρια (και βάλε...)?? Αν,Αν...
8.Eλλείψει πρωινάδικου,ο Θέμος ανέλαβε στα γεράματα να γίνει Σκορδολιάγκας. Κάθε Δευτέρα λιώνουμε στις περιλήψεις του DWTS,με καλεσμένο κριτή,αλλά και τον αποχωρήσαντα του live.Λογικό,το Ολα 'Μπάχαλο' χτυπά 35άρια.Η Σταματίνα από την άλλη που παλεύει στα 15άρια,βολεύτηκε με μια Λίτσα Πατέρα. Δεν είναι κι άσχημα... 
6.Είχες καμιά αμφιβολία κυρία μου ότι θα φύγουμε από τη Eurovision?Καλά τα είπε η Γκολεμά...(αναφέρω την πηγή,ως 'ανώνυμος' blogger του περιθωρίου) 'πάμε να χάσουμε το Euro,ε όχι & τη Eurovision! Mε πρωθυπουργό Σαμαρά & τη χώρα 'βουτηγμένη' στη φτώχια,ο αποπροσανατολισμός επιβάλλει τέτοια 'πανηγυράκια'...Why not? Αφου χτυπά 70άρια...
5.2012 απορίες: ΟΚ,είπαμε,ΘΕΑ Η Τριφύλλη,με πνεύμα & μπρίο που τσακίζει.. αλλά για τους Μήτσους του Λάκη.Το βλέπω το σενάριο...να φεύγει η Παπαβασιλείου & ας τρίζουν τα πατώματα όταν εμφανίζεται...Με τόσο άχαρη επιτροπή & stars,μην προσπεράσει & το 'Καράτε Κιντ' την άλλη εβδομάδα.Ηδη τα 'μηχανάκια' καταγράφουν επιδόσεις...Οn Ice!
4.Η Λίντα ε(ΒΑΓΓΕΛΗ)στα της Ψωροκώσταινας:Για σου ρε Βάνα ΘΕΟΥΜΠΑ. Μετά την original Evangelista που σηκωνόταν απ'το κρεβάτι με 10 χιλιάρικα,ήρθε & η αποχωρήσασα Βάνα να σοκάρει:'Mόνο με μια επιταγή πολλών μηδενικών θα έβαζα flat παπούτσια στο Dancing'!Tι κι αν κοντεύε να πληρώσει & από πάνω για λίγα live δημοσιότητας,η Μπάρμπα είναι all-classic,και η μόνη-πραγματική-star που διαγωνίζεται φέτος.
3.Λαικισμός εστί φιλοσοφείν:Mε κουβέρτες σκεπάζεται -κατά δήλωσή του-ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης,Γιάννης Μπουτάρης.Δε θέλει να αισθάνεται κορόιδο, πληρώνοντας 500 ευρώ πετρέλαιο...Ελα όμως που υπάρχει στο λέβητα σου πετρέλαιο John...έτσι για μια φορά που θα θες να πλύνεις τις κουβέρτες στη νεροτριβιά.Ο ίδιος βέβαια,τόνισε πως το σχόλιο έχει δόση υπερβολής...
@Συνταγή για τηλε-βασιλόπιτα:500 gr Μικρούτσικος,2 κουταλιές (της σούπας) Αννίτα & 1 κούπα Μενεγάκη σε ταψί Νικολούλη.Αν δεν σας πετύχει στο ψήσιμο, στείλτε ένα mail στην Τατιάνα,αυτή κάπως τα κουτσοκατάφερε φέτος...
1.Φυσικά,η τηλε-πρωτιά δε θα μπορούσε παρά να μην αφιερωθεί στην αξιοπρεπή στάση του ανταποκριτή Θάνου Δημάδη,που παραιτήθηκε από τον όμιλο ΣΚΑΙ. Πολλοί δημοσιογράφοι 'ασφυκτιούν' στο κοστούμι που ράβουν τα κανάλια για χάρη της Τρόικας,αλλά ελάχιστοι βρίσκουν το θάρρος να φύγουν,ειδικά σε εποχές που η δουλειά προσφέρεται με το σταγονόμετρο.Ας παραδειγματιστούν οι 'εντολοδόχοι' Καψήδες,Πρετεντέρηδες,Παπαχελάδες,ακόμα ακόμα & οι μετρ του λαικισμού Παπαδάκηδες...Αν και δεν το νομίζουμε.Ενας κούκος δε φέρνει την άνοιξη...

Αυτές οι ημέρες είναι πάντα,μια αφορμή προσφοράς & αγάπης προς το συνάνθρωπο.Μην ξεχνάτε να χαρίσετε μια αγκαλιά σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που το έχουν τόση ανάγκη,προσμένουν ένα χαμόγελο & λίγη κουβεντούλα.Καλές γιορτές!Darwin.
 

     

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. 24 δεκεμβριου ξεκιναει το μαστερ σεφ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία ΚΑΙ σήμερα η στήλη σου !!!
    τα νούμερα του dancing ήταν άσχημα με τέτοιο ανταγωνισμό;;;το dancing on ice δεν έκανε τέτοια ούτε στα καλύτερα του (που λέει ο λόγος :p) !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Gia na doume, lete kai pali o ANT1 na kanei allo ena moiraio lathos, na eksakolouthei na isxyei o programmatismos na paixei stis 24/12 kseni tainia kai mousiko programma meta? Ena tou lew... Xtypise to sta isia, tirontas ti roh tou kanonikou programmatos (Souleiman, Deixe mou to filo sou, Arbyla, Themo -as einai best of ta duo teleutaia-)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Koita na deis oi atheofovoi... Den xathike o kosmos na kanei premiera apo ti nea xronia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Pantws to gegonos oti to lead in pou tha pairnei tha einai mikrotero apo 20%, mikrainei tis pithanotites to MC na xtypa 25aria kai 30aria... Min ksexnate pws kai perysi to MC Junior epaize meta tin Zoi tis Allis kai tous Basiliades kai pws to MC1 epaize meta apo to Nisi, tin Polykatoikia, tis Koukles kai tin Genia twn 592 poy xtypagan kaloutsika pososta (ektos apo to proto pou kata-sarwne...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Darwin,τι θα βαλλει το μεγκα απο τις 17/12 μεχρι να αρχισει το masterchef αφου τελειωνει το πισω στο σπιτι;Και υπαρχει περιπτωση να ξεκινησει στις 23/12 απεναντι απο το ντανσινγκ;Ποιες μερες θα παιζει το masterchef;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελπιζω οντως ο αντ1 να κρατησει το κανονικο του προγραμμα και να βαλλει το μουσικο προγραμμα στη θεση του θεμου που δεν θα παιζουν απεναντι.Παντως σουλειμαν,φιλο και αρβυλα πρεπει να παιξει σιγουρα.Αλλιως θα ναι αξιος της μοιρας του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικα αληθευει δαρβινε οτι ο αντ1 θα παιξει το dwts3 στις 31/12 αντι στις 30/12 για να κανουμε με αυτο πρωτοχρονια;(Ελπιζω να μου απαντησεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελεος για μια βδομαδα γιατι δεν κανουν την πρεμιερα του χρονου;Τα νουμερα του ντανσινγκ ειναι μια χαρα και δεν θυμιζουν σε τιποτα το on ice.Ειπαμε...η ταινια ηταν εξαιρετικη...αυτο ελειπε να κερδιζε,σταθηκε ομως με αξιοπρεπη ποσοστα,μην ξεχνατε οτι μια χαρα τα πηγε με τους πεφωτισμενους.Την κυριακη εχει καρατε κιντ και αποκλειεται να χασει ο αντ1!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Darwin,ΠΟΛΎ ΦΑΡΜΆΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤ1,ΠΡΌΣΕΧΕ ΜΗΝ ΔΑΓΚΏΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΏΣΣΑ ΣΟΥ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Darwin κάπου μπερδεύεσαι... Το 30 του dwts το θεωρείς μικρό;; Για ένα σοου που παίζει 3η σεζον με συγκεκριμένο concept μόνο λίγο δεν είναι. Όσο για την μπηχτούλα για το doi δεν νομίζω ότι πήγε άσχημα με 30αρια κάτα μέσο όρο. Το dancing να ενημερώσουμε ότι γενικά στα πρώτα live έχει μια τάση να πέφτει στο 30%! Από την δεκάδα και μετά αρχίζει και φορτσάρει πάντα. Τα λέω αυτά γιατί παρακολουθώ το σοου από την πρώτη σεζον και στα νούμερα τηλεθέασης! Οπότε πριν γράψουμε μια κακία χωρίς λόγο κάνουμε μια έρευνα... Στα υπόλοιπα συμφωνώ και μάλιστα είναι πολύ ωραία η στήλη όπως πάντα απλά στο θέμα dancing διαφωνώ κάθετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kai sto Ice kapws etsi pige... Apo ta Xristougenna kai pera fortsare plisiazontas kai to 30%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Kala ti sto kalo, Xorafa sto tetragono eixe h simerini mera? To proi sto Proino Mou kai to brady ston Themo (les kai itan synennoimenoi diladi)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ξεχνάμε τα νούμερα του just .ΕΛΕΟΣ παιδιά η ταινία ήταν μέσα στο θέμα των ημερών και το Dancing δεν έπεσε κάτω του 30% μην τα ξεφτυλίξουμε όλα και μην κάνετε το ίδιο με κάποιους τηλεγαμελους.Η σύγκριση με το Ice υποθέτω πως εγινε μονο και μονο να προκαλέσει σχόλια και ενδιαφέρων η στήλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !