Νέες ανατροπές στην prime time

Χρηστος Γ
2
'Ανάβουν' τα αίματα στους πίνακες της Agb... έστω και λίγο πριν το κλείσιμο του 2012.Οι τηλεθεατές χάρισαν την πρωτιά της prime στον Ant1,αν και το κανάλι του Αμαρουσίου έμεινε πίσω από Μega & Star στα νεανικά κοινά.Οι υπεύθυνοι του Μεγάλου Καναλιού είδαν τις επαναλήψεις να χτυπούν άνω του 20%,ενώ το Star 'έσκισε' χάρη στο Sex & the city (κι ας έπαιξε 2η φορά μέσα σε 1.5 μήνα...)
-Kατά τα άλλα,ο κύριος προβληματισμός των υπευθύνων του Ant1 αφορά το lead-in του δελτίου.Το Adanali σημείωσε νέο αρνητικό ρεκόρ με 7,2%...
Darwin

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πιστεύω τα νούμερα του Adanali οφείλονται στη μονοψήφια πάσα που παίρνει από τα 40 κύματα... Μην ξεχνάμε πως στο παρελθόν η Λάμψη και ο Έρωτας έπαιρναν πάσα 30% και πάνω από την Καλημέρα Ζωή και το Deal αντίστοιχα. Γι΄αυτό η Λόλα και το Είναι Στιγμές που έπαιρναν μέτρια πάσα γύρω στο 10% δεν πήγαν τόσο καλά και δεν συνέχισαν για δεύτερη σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σειρά Adanali κανονικά είναι 2ωρη.Ο ANT1 το ένα επεισόδιο το κόβει σε 2 μέρη με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καλή ροή του έργου και η πρώτη ώρα να προσπαθεί να σε βάλει στο κλιμα και να σε αφήνει αδιάφορο και η άλλη η ώρα να έχει την δράση.Μια κρύο,μια ζέστη δηλαδή.Αυτό δεν παίζει τόσο πολύ ρόλο στα νούμερα αλλά άμα έπαιζε 2 ώρες όπως είναι τα επεισόδιο ίσως υπήρχε καλύτερα αποτέλεσμα.Δεν βρίσκω τον λόγο να παίζουν επανάληψη τα 40 κυμματα και να μην αρχίζει απο της 6 τπ Adanali.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !