Με χαμηλά ποσοστά η δεύτερη εκπομπή του Master Chef 2

8
-Έκτακτη Ανάρτηση-
Δεύτερη ήμερα προβολής τους μαγειρικού ριαλιτι Master Chef και τα πράγματα όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης αρχίζουν να δυσκολεύουν.Η δεύτερη μέρα όχι μόνο δεν έφερε χαμόγελα στους ιθύνοντες του Μega, έφερε μεγαλύτερο προβληματισμός πως η ακριβότερη τους παράγωγη αυτή την στιγμή έπεσε κάτω από 20% στο δεύτερο επεισόδιο στο σύνολο και με νεανικά κοινά κατά πολύ κάτω από το 30%. Συγκεκριμένα η δεύτερη εκπομπή  έκανε μόλις 19,8%  στο σύνολο του κοινού, ενώ στο νεανικό κοινό το 23,2% σύμφωνα πάντα με τα 15'. Να σημειώσουμε ότι το ριαλιτι είχε απέναντι την συναυλία του Φοίβου στον ΑΝΤ1 που στο κοινό ανταγωνισμό έκανε 13,5% και στο νεανικό κοινό το πολύ καλό 16,2%. Μέτα το τέλος του  Master Chef η συναυλία χτύπησε 30νταρια (στο νεανικό κοινό)...
Λέτε τελικά να φταίει ότι το   Master Chef είναι στην ουσία κονσέρβα;  Όχι τίποτα άλλο ούτε αλλαγές δεν μπορούν να κάνουν αφού δεν έχουν γυρίσει μόνο τα 3 τελευταία επεισόδια.

Και μην ξεχνάτε το TvNea αύριο
επιστρέφει στην κανονική του ροή..

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. O ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΟΥΤΕ ΒΑΡΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ. ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΑΙΦΤΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΙΜΕ ΤΙΜΕ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΤΡΙΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι βαρετό και η Μαιρουλα δεν το εχει. Η επιτροπή μάλλον δεν ήθελε 3ο κύκλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den kserw na to proseksate to montaz den exei kamia sxesh me ta 2 prohgoumena master chef, mallon ola eginan toso grhgora pou kanoun ligo proxeira, den kserw ti mporei na kanei to mega auto pou kserw einai pws an twra den mporei na kanei noumera pou kai paiksoun kai oi arbules to paketo o lazopoulos alla kai to bals kai krata gera kai to paixnidi xwris sunora ston ant1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. APLA DEN EXEI WRAIES PAROUSIES (GIA TOUS SUMMETEXONTES ENNOW) KAI H PAROUSIASTRIA EINAI ANUPARXTH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. den exoun megalo endiaferon oi auditions.. nomizw oti otan mpoun sto spiti 8a anevei ligo se noumera...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αμα δεν πληρωνεις για παραγωγες και ριχνεις πολυ το κοστος εχεις κ τα αναλογα αποτελεσματα... ο κοσμος θελει λιγη λαμψη στις γιορτες και οχι πως θα ψησουν τη μπριζολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγώ νομίζω ότι θα παίζει κι άλλο ,είναιαπλά βαρετό καλυτερα κάποια επανάληψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα πέσει κι άλλο το MC... Δεν το είδα ούτε από περιέργεια κ ούτε σκοπεύω! Η Συνατσάκη είναι παρουσιάστρια κλάσης Νάντια Μπουλέ μόνο που η Νάντια έχει κ πλήρη στήριξη από το καναλι της και πλασάρετε καλύτερα ακόμα κ σε αποτυχίες όπως το Top Chef. Η Μαιρούλα θα γραφτεί στο άδοξο γκρουπ τπου πανελ δυστηχώς! Λάθος κίνηση της η μεταγραφή στο mega! Και νομίζω τώρα πρέπει να αναγνωριστεί η παρουσία της Μανωλίδου και της Μπεκατώρου στο MC για τις οποίες είχαν γραφτεί ότι η επιτυχία τους στηρίχθηκε σε ένα δυαντό concept!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !