Mεγάλες αλλαγές στον προγραμματισμό του κάνει ο ΑΝΤ1

10
Από αυτό το Σάββατο 22/12 ξεκινούν οι μεγάλες αλλαγές στον ΑΝΤ1. Κι οταν λέω μεγάλες το εννοώ, με 2 λόγια έχουν έρθει τα πάνω κάτω.
Συγκεκριμένα η σειρά Δείξε μου το φίλο σου αλλάζει ήμερα και ώρα μετάδοσης κι ετσι θα παιζει από αυτό το Σάββατο και καθε Σάββατο και Κυριακή στις 8:00 πμ με δίπλα επεισόδια.
Την θέση του Δείξε μου το φίλο σου στην Prime time απο αυτη την Τετάρτη 26/12 στις 22:15 έρχεται ο 5ος και τελευταίος κύκλος της επιτυχημένης ξένης σειράς LAS VEGAS .

Οι αλλαγές όμως δεν είναι μόνο εκεί.Το νέο τουρκικό ADANALI αλλάζει ώρα μεταδόσεις. Έτσι από αυτή την Δευτέρα η σειρά θα παίζει στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στις 11:00 απέναντι από το Πρωινό μου που έπαιζε μόνο του μπάλα μέτα το τέλος της ASI.
Στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1 στην θέση της σειράς 40 Κύματα θα παίζει η εκπομπή Με το δεξι , ενώ στην ώρα του τουρκικού η Εργαζόμενη γυναίκα.


Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εξυπνες οι αλλαγες. Το τουρκικο θα παει καλα το πρωι.Στις αλλες ζωνες μαλλον το εχει παρει αποφαση οτι δεν παιζει να παρει νουμερα ετσι οπως εγιναν τα πραγμματα περα απο την prime time που καλα εκανε κι αλλαξε την σειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Den paei kai toso xalia to Deikse Moy ton filo sou gia na tou allaxei ora... Aparadektos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2:49 μ.μ.
    Τι λες βρε, οχι μονο χαλια παει, εγω στην θέση τους θα την έκοβα την σειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστες οι αλλαγες θα χτυπησουν και το Λιαγκα ετσι αλλα ελεος με την ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!!! Εχει 20 επεισοδια ολα κι ολα και θα παιζει 9 την εβδομαδα? (5 επεισοδ τις καθημερινες και 4 το Σ/Κ) !!!!Τα εχουμε μαθει απεξω. Τουλαχιστον να σταματουσαν τις επαναληψεις το Σ/Κ και να εβαζαν ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ και WIPE OUT το απογευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προτεινω κι εγω τα διαχρονικα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ να επιστρεψουν στις 7 το απογευμα..Η ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ τις καθημερινες δεν θα κανει πανω απο 9-10%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΧΙ παλι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. Προτεινω το περσυνο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΙ ΩΡΑΙΟΣ για lead in..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι φαρσες του ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ θα ειχαν σιγουρο το 15αρι στα νεανικα κοινα απεναντι απο ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδιά το δείξε μου τον φίλε σου οχτώ το πρωί;;;; Αν είναι δυνατόν δηλαδή!!! Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια απάντηση στο φίλο Νικο που μας εστειλε μηνυμα.

    Διπλα ειναι τα επεισοδια για το Δειξε μου τον φίλο σου. Το κάθε επεισοδιο απο αυτη την σειρά ειναι 30' άσχετα αν ο ΑΝΤ1 στην Prime Time το ειχε 1 επεισοδιο 1 ωρα...
    Αυριο το πρωι θα παιξει το 9ο και 10ο επεισοδιο.
    Δειτε το δελτιο τυπου κανοντας κλικ εδώ

    http://2.bp.blogspot.com/-mZGFgs2YIjE/UNTPFqOhAgI/AAAAAAAAKBU/i6NjynplNlo/s1600/jhgjk.jpg

    Οσο για το δημοσιευμα, παλι εκτεθηκες τσαμπα φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Nτροπή που θάβουν μια ελληνική σειρά έτσι, για το δείξε μου το φίλο σου λέω. Βγάζουν μία σειρά τόσο καθυστερημένα και χωρίς καθόλου promotion, που αφορά το δύσκολο νεανικό κοινό που δε βλέπει και τηλεόραση, τη παίζουν μιάμιση βδομάδα οπότε δε προλαβαίνει καν να κάνει word of mouth δημοτικότητα που θα έκανε εάν έπαιζε ανά βδομαδα, και τους κάνει νούμερα λίγο κάτω από το μ.ο. τους, και μετά την εξορίζουν στη πρωινή ζώνη. Τουλάχιστον στο site που την είδα πάει καλά. Αυτά κάνουν για αυτό δεν έχουμε τηλεόραση και τόσα χρόνια προ κρίσης τους τα πλήρωνε ο έλληνας φορολογούμενος τα χρέη, ή αφήναν κόσμο στο δρόμο. Για αυτό δε ξέρουν οι άνθρωποι να φτιάχνουν κοινό και πρόγραμμα. Ας κάτσουν με το καταχραστή δημοσίου χρήματος Κωστόπουλο που το παίζει Conan o Brien, Κόναν ο βάρβαρος και ο βλαχότερος σε σχέση με το εκλεπτισμένο αμερικάνικο χιούμορ του Ιρλανδού. Αν αποφασίσουν ποτέ ότι θέλουνε να καλλιεργήσουνε και λίγο τη κουλτούρα στην Ελλάδα και να δούμε σίριαλ επιπέδου τρεις χάριτες, εκμεκ κανταίφι, ή και του πολύ καλού σε άλλο στυλ δείξε μου το φίλο σου, να μάθουν και να διαχειρίζονται το καλλιτεχνικό ταλέντο και να το τρέφουν.... και αυτό πρέπει να κάνουν όχι μόνο να τρώνε από τις κρατικές διαφημίσεις και να γεμίζουνε σκουπίδια το συλλογικό φαντασιακό. Αλλιώς μόνο τούρκικα, κατινιές, ριάλιτι, και κάντιντ κάμερα ή τηλεοπτικά σαρδάμ (θέμος, αρβίλα) εκπομπές να βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !