Ποια παίχτρια του DWTS ΔΕΝ θα χορέψει την Κυριακή?

Χρηστος Γ
0
Εδώ και δύο εβδομάδες έχει ξεκινήσει η περιπέτεια της.
Η δημοφιλής παίχτρια ταλαιπωρείται από ένα βαρύ κρύωμα και δεν θα μπορέσει να χορέψει OΡΙΣΤΙΚΑ αυτή την Κυριακή στο live του DWTS. Συγκεκριμένα, η
Βάσια Τριφύλλη ταλαιπωρείται από κρύωμα στους βρόγχους, ένα είδος ψύξης, και δεν μπορεί να αναπνεύσει καλά, συνεπώς δεν θα καταφέρει να βγάλει εις πέρας τη χορογραφία.
«Έχω ένα κρύωμα το οποίο όμως αν το αφήσω να εξελιχθεί θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα. Το στούντιο δεν ευνοεί και πολύ τη διαβίωση όλων μας. Όλοι είναι κρυωμένοι και μάλιστα εγώ έπεσα τελευταία. Τώρα ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή και όλοι με προσέχουν λες και θα σπάσω. Όπως και να έχει όμως είτε καλή χορεύτρια είτε κακή αν δεν έχεις καλή αναπνοή δεν μπορείς να χορέψεις», δήλωσε και συνέχισε λέγοντας: «Δεν θα χορέψω αυτή την Κυριακή και οι άνθρωποι της παραγωγής με βοήθησαν πάρα πολύ και μου είπαν «Δεν πειράζει Βάσια, δεν έγινε κάτι για μια Κυριακή απλώς την επόμενη εβδομάδα θα χάσεις δύο βαθμούς. Τον παν είναι να γίνεις καλά».
Η Βάσια Τριφύλλη ξεκαθάρισε ακόμη ότι δεν είναι θέμα δειλίας αφού δεν αρρωσταίνει κανείς επίτηδες. «Ελπίζω ο κόσμος την επόμενη εβδομάδα να με βοηθήσει με την ψήφο του και να παραμείνω μέσα στο παιχνίδι γιατί πραγματικά περνάω υπέροχα» συμπλήρωσε ενώ όπως επίσης είπε της λείπει ήδη η Κυριακή και μελαγχολεί που θα τους βλέπει από την τηλεόραση.
Η ηθοποιός δήλωσε επίσης πως έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για να χορέψει αλλά κατέστη αδύνατο. «Το προσπάθησα ξεκινήσαμε πρόβες αλλά την Τετάρτη κατάλαβα ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω και αποφασίσαμε να μην χορέψω. Η μαμά μου έλεγε ότι «από τη βρώμα δεν πέθανε κανείς από το κρύωμα όλοι» και είπα να την ακούσω», ανέφερε με το γνωστό της χιούμορ η Βάσια Τριφύλλη. (Gossip-tv)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !