Ξεκινά γυρίσματα ο Γιάννης Πλούταρχος!

Καρακασίδης Γιάννης
0
Την ώρα που άλλοι παρουσιαστές "ξεροσταλιάζουν" πάνω από το τηλέφωνό τους, περιμένοντας αγωνιωδώς να ακούσουν κάποια χαρμόσυνη είδηση, ο Γιάννης Πλούταρχος, που καθόλου παρουσιαστής δεν είναι, ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το εξωτερικό! Τι εννοούμε;

Όπως σας είχαμε - εμείς πρώτοι! - κάνει γνωστό πριν από καιρό, ο δημοφιλής τραγουδιστής πρόκειται να παρουσιάσει ένα ντοκιμαντέρ για τη μεσογειακή διατροφή, το οποίο θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Εν όψει, λοιπόν, αυτής της παραγωγής, ο Γιάννης Πλούταρχος θα βρεθεί τους επόμενους μήνες σε επτά μεσογειακές χώρες, εστιάζοντας σε τροφές που είναι πλούσιες σε ω-3 λιπαρά.

Ο ίδιος δηλώνει άκρως ενθουσιασμένος με το project, ενώ δεν αποκλείεται το εν λόγω ντοκιμαντέρ να προβληθεί σε δύο - αντί για ένα - επεισόδια. Καλοτάξιδος, βρε Γιάννη!

# ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:00! Η ΑΞΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΣΟΦΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΜΙΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ "TALK" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ "ΔΕΝ ΑΠΕΧΩ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΑΛΛΑ...". ΜΟΝΟ ΣΤΟ TV NEA!!!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !