Τηλεκαρφώματα «14» : Πάμε Eurovision? – Αυτοψία στα ενέχυρα – Μες στη χαρά στο Πρωινό μου – Κλεμμένα Όνειρα με γέλιο

2

Άλλη μια δύσκολη εβδομάδα φτάνει στο τέλος της, όμως εμείς δεν παύουμε να χαμογελάμε μέσα από τα Τηλεκαρφώματα.

Ε, ναι λοιπόν είναι γεγονός! Η Ελλάδα θα πάει στη Σουηδία! Μπορεί ο κόσμος να μην έχει να φάει, αλλά η χώρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού τελικά πήρε το πράσινο φως και θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό της Eurovision. Ευτυχώς λεφτά βρέθηκαν και όχι από το ταμείο της ΕΡΤ, αλλά από χορηγούς, οπότε μένει να δοθεί και το τελευταίο οκ.  Έχουμε να δούμε και φέτος μπόλικο λαμέ και κιτσαριό, οπότε υπομονή μέχρι τότε!

Αυτή την εβδομάδα κατάφερε να μου κρατήσει το ενδιαφέρον η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Αυτοψία». Η εκπομπή πρόβαλε την αγορά των ενεχυροδανειστηρίων και το πώς λειτουργούν μέσα από ένα μικρό κατάστημα της Αθήνας. Αν και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος τα παρουσίαζε όλα ρόδινα δε φάνηκε να μας πείθει ότι είναι πράγματι έτσι. Πολλοί είναι αυτοί που χάνουν οικογενειακά κειμήλια για ελάχιστα χρήματα, ενώ οι έλεγχοι από το κράτος είναι σχεδόν ανύπαρκτοι. Αυτό όμως που μου έκανε περισσότερο εντύπωση ήταν ότι μας παρουσίασε αναλυτικά το πόσο εύκολο είναι να ανοίξει κανείς τέτοια επιχείρηση. Αναρωτιέμαι, μήπως τελικά προτείνουν και νέες ευκαιρίες για τους νέους?

Εκεί στο «Πρωινό μου» περνούν μια χαρά και είναι όλοι τους ο εαυτός τους, παραείναι θα λέγαμε. Ο Γιώργος Λιάγκας λέει ότι του συμβαίνει, αποδοκιμάζει τα φαγητά που δοκιμάζει, λέει τη γνώμη του απότομα και πολλές φορές προσβάλλοντας. Η Σάσα Σταμάτη δε, δεν είναι να ανοίξει το στόμα της, οι βωμολοχίες της φεύγουν αβίαστα, ενώ τα χνάρια της ακολουθεί και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Το πιο αστείο είναι αντίδραση της Φαίης Σκορδά σε όλα αυτά, που πάντα προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Χαλάρωσε Φαίη και απόλαυσέ το καλύτερα!

Αυτό το σίριαλ του Mega, Κλεμμένα Όνειρα, όσο πάει με κάνει να γελάω και περισσότερο, όσο δραματικό κι αν προσπαθεί να είναι. Από τη μια, κάθε φορά που μια σκηνή διαδραματίζεται στη φάρμα ακούγεται πάντα ένα χλιμίντρισμα, στο σπίτι της «λαϊκής» Μαρίας (κοπέλα του Σταύρου) ακούνε μόνο Χαρούλα (Αλεξίου) και το πιο ωραίο ήταν όταν τα ελίτ παιδιά του κολλεγίου Άρης και Άντα, ανταλλάσουν δυο φράσεις στα Αγγλικά και το Mega δεν παραλείπει να βάλει υπότιτλους! Έλεος!

Αυτό ήταν και σήμερα. Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα σε ακόμη πιο γιορτινό κλίμα!


effiek33@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Από το «Πρωινό mou», μόνο η Φαίη Σκορδά & ο Άκης Πετρετζίκης αξίζουν!Οι άλλοι δεν κάνουν για τηλεόραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η eurovision φερνει κερδη-εσοδα στην ΕΡΤ αρα ειναι κερδοφορο προγραμμα και εχει τηλεθεαση! το να παμε δεν ειναι κακο. Οσο για τις σπαταλες να τις αναζητησετε στα υπολοιπα προγραμματα... ποσους μαζεψε η ΕΡΤ φετος..."αστεγους" τηλεαστερες ενω ποσες εκπομπες μπαινουν μεσα απο θεμα εσοδων?? Αυτο ειναι το Θεμα... Οποτε εαν ειναι αν δωσει 100.000 και αν βγαλει έστω και 1 ευρω κερδος τοτε ναι να παει! Εξαλλου την ΕΡΤ την πληρωνουμε ολοι μας οχι για να κανει "ψεθτο-κουλτουριαρικες" εκπομπες και να προβαλει ατομα για να κανουν καριερα... Οποτε εαν ειστε αντικειμενικοι τηλεκριτικοι... αυτα πειτε... ποσα παιρνει ο ταδε και ποσα φερνει στα ταμεια... πως μπηκε ο ταδε κτλ΄...ΑΛΛΑ στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ το παιζουμε κουλτουρα...αρκει να ειναι κουλτουριαρης ο αλλος ας τρωει απο τον κρατικο κοβαρνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !