Tι συμβαίνει τελικά με το Alter και ποιοί κοροιδεύουν ποιούς;

0
Την ώρα που δικάζεται ο Κώστας Γιαννίκος ένα πλήρες αδιέξοδο παραμένει στο κανάλι του Μπουρναζίου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου. ...
Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού Άλτερ εξετάζει πλέον το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, καθώς εδώ και ένα χρόνο το κανάλι παραμένει κλειστό και οι περίπου 600 εργαζόμενοι παραμένουν σε άτυπη ομηρία.
Αυτό ανέφερε χθες ο πρόεδρος του ΕΣΡ κ. Λασκαρίδης μετά τη συνάντηση που είχε η διοίκηση του οργάνου με τη διοίκηση της ΕΣΗΕΑ, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στον τηλεοπτικό σταθμό.
Στη συνάντηση εξήγησα ως εκπρόσωπος των δημοσιογράφων του Άλτερ πως με την τακτική της η εργοδοσία αφήνει στο ...
δρόμο και χωρίς λεφτά πάνω από 350 από τους περίπου 600 εργαζόμενους, μετά και τη συμφωνία που κατέληξε ο μεγαλομέτοχος Γ. Κουρής με μερίδα συνδικαλιστών.Επεσήμανα επίσης πως ήδη 220 εργαζόμενοι όλων των ειδικοτήτων έχουν ταχθεί υπέρ της υποβολής αίτησης πτώχευσης του τηλεοπτικού σταθμού, εφόσον η εργοδοσία δεν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την καταβολή των δεδουλευμένων σε όλους τους εργαζόμενους.
Ο κ. Λασκαρίδης ανέφερε πως θα θέσει στην ολομέλεια του ΕΣΡ το θέμα ανάκλησης λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού. Όπως είπε, είναι το μόνο που μπορεί να κάνει πλέον το όργανο για να αντιμετωπίσει την κατάσταση στον Τ/Σ Άλτερ… Η χθεσινή συνάντηση έγινε μετά από επιστολή που έστειλε η διοίκηση της ΕΣΗΕΑ στον Πρόεδρο του ΕΣΡ κ. Λασκαρίδη με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις.
Στην επιστολή η διοίκηση του σωματείου των δημοσιογράφων αναφέρει:
«Για μια ακόμη φορά απευθυνόμαστε προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και σε σας προσωπικά ζητώντας την παρέμβασή σας για το θέμα της λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού «ALTER» και των σχέσεων της ιδιοκτησίας του σταθμού με τους εργαζόμενους.
Όπως γνωρίζετε οι δημοσιογράφοι, οι τεχνικοί και οι διοικητικοί υπάλληλοι στον τηλεοπτικό σταθμό «ALTER» βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, επειδή παραμένουν απλήρωτοι από τον Ιανουάριο του 2011.
Από τις 5/5/2011 η επιχείρηση έχει υποβάλλει αίτηση υπαγωγής στη διαδικασία του άρθρου 99 του Πτωχευτικού Κώδικα, η οποία ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί αλλά βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο ψηφιακός πάροχος «DIGEA» «κατέβασε» το σήμα του «ALTER», όμως, ο κύριος μέτοχος του σταθμού Γιώργος Κουρής εκμεταλλευόμενος την ανέχεια και την απελπισία των εργαζομένων, που αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα επιβίωσης επιχειρεί την επαναλειτουργία του σταθμού. Για την επίτευξη των επιδιώξεων του επανέρχεται στην προσφιλή του τακτική της παροχής απατηλών υποσχέσεων σε ορισμένους από τους εργαζόμενους.
newspistol.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !