Έλενα Παπαβασιλείου: Όλα όσα αποκάλυψε λίγο πριν την πρεμιέρα του “D.W.T.S”!

2

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του “Dancing with the stars” η Έλενα Παπαβασιλείου μίλησε στο Γιάννη Βίτσα και στο ΕΓΩ WEEKLY.
Από την πρώτη στιγμή που είδα το Dancing with stars μου άρεσε και με κέρδισε. Συζητούσαμε καιρό τώρα μια πιθανή συμμετοχή μου. Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη τώρα που οι συνθήκες το επέτρεψαν.
Τι φοβάστε περισσότερο στο παιχνίδι;
Αυτή τη στιγμή, πέρα από την αγωνία του πρώτου live, αναρωτιέμαι αν θα προλάβω να μάθω μέσα σε 6 μέρες τον καινούργιο χορό για την επόμενη εβδομάδα.
Να φανταστώ ότι θα σας στοιχίσει αν είστε από τις παίκτριες που θα βγουν από τα πρώτα επεισόδια;
Νομίζω πως κανείς μας δεν  θα ήθελε να αποχωρήσει από τους πρώτους και να τελειώσει αυτό που ζούμε, πριν καλά- καλά αρχίσει. Φυσικά και θα στεναχωριόμουν. Μακάρι να μπορούσαμε να χορεύουμε όλοι μέχρι το τέλος της σεζόν, μέχρι και το καλοκαίρι! Η διαδικασία του “Dancing”  με έχει κάνει να χαρώ σαν μικρό παιδί.
Με ποιον από τους συμπαίκτες σας έχετε δημιουργήσει μεγαλύτερη χημεία και επαφή;
Σε αυτήν τη φάση είμαστε ακόμη  όλοι μαζί μια ομάδα. Δεν έχουμε προλάβει να δημιουργήσουμε πιο στενές σχέσεις, αφού έχουμε βρεθεί ελάχιστα όλοι μαζί. Φαντάζομαι όμως πως με το πέρασμα του χρόνου, με κάποιους θα δεθούμε περισσότερο.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θέλω να σχολιάσω κάτι για την κ.Παπαβασιλείου αλλά και για άλλους συμμετέχοντες.Καταρχάς, είναι πάρα πολύ εκνευριστικές οι δηλώσεις του τύπου: "είμαστε όλοι φίλοι" "μακάρι να μην έφευγε κανείς" κλπ. Έτσι και αλλιώς, όλοι ξέρουμε γιατί συμμετέχει η Παπαβασιλείου στο show και σε τι αποσκοπεί. Κάτσε να μπουν οι πρώτες βαθμολογίες και ξεχνιούνται ακαριαία οι φιλίες και οι αγάπες. Είναι υποκριτικό να το παίζουν όλοι αγαπημένοι και να το διαλαλούν τόσο...Φαίνεται τόσο πολύ ότι οι περισσότεροι ήταν άνεργοι και απελπισμένοι για λίγα λεπτά δημοσιότητας, που ανεβάζουν κάθε δευτερόλεπτο αν τους χτυπάει το παπούτσι ή αν έβγαλαν κάλλους. Ψυχραιμία παιδιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαι να προσθέσω κάτι. Στην τηλεόραση γενικά η λέξη ''φίλος'' χρησιμοποιείται πάρα πολύ επιφανειακά και υποκριτικά...Αρκεί να δει κάποιος πόσοι από τους συμμετέχοντες στους δύο κύκλους του show κράτησαν επαφή μεταξύ τους μόλις έσβησαν τα φώτα...Ελάχιστοι...
    Οπότε, ας κοιτάξουν όλοι να προσφέρουν απλώς κάποιο θέαμα στους τηλεθεατές και ας αφήσουν τις βαρύγδουπες δηλώσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !