Ντόρος για τα...νούμερα του Λάκη

Χρηστος Γ
3
Πολλή κουβέντα γίνεται για τις τηλεθεάσεις του φετινού Τσαντιριού.Οι τηλεκριτικοί αποδείχθηκαν 'σκληροί' φέτος με το Λάκη Λαζόπουλο,τόσο για το περιεχόμενο της εκπομπής όσο & για τα πεσμένα ποσοστά.Ποια είναι η αλήθεια?Πέρσι,στο αντίστοιχο διάστημα, η σατιρική εκπομπή άγγιζε το εντυπωσιακό 44%.Φέτος,σημειώνει
37,4%.
Σαφέστατα,το δημοφιλές 'Τσαντίρι' διαγράφει μια πτώση της τάξης του 15%.Ωστόσο,η φθορά είναι αναπόφευκτη για ένα ζωντανό-ΠΟΛΥΕΤΕΣ- show.Ο ανταγωνισμός είναι υποδεέστερος φέτος,καθώς με εξαίρεση τον Σουλειμάν,δεν υπάρχει ο ανταγωνισμός της 'Ζωής της Αλλης',αλλά & του Champ. League. Οπως & να'χει,τα 40άρια μόνο αποτυχία δεν χαρακτηρίζονται,τη στιγμή που άλλα κανάλια στέλνουν μακροσκελή Δ.Τ σε λιγότερο δημοφιλείς περιπτώσεις.Μην ξεχνάτε,το Τσαντίρι είναι το πρόγραμμα που πλασάρεται (μονίμως) στην κορυφή του TOP-20 τηλεβαρόμετρου της εβδομάδας...
Darwin

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το κακο με τους τηλεκριτικους ειναι οτι κρινουν παντα η σχεδον παντα με βαση τα νουμερα!Λαθος!Φετος τους ξυνισε ο Λαζοπουλος ξαφνικα...Ετσι κανουν με ολους τους τηλεαστερες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασικα οι τηλεκριτικοι κρινουν για να γινει ντορος,να ακουστουν τα ονοματα τους και να διαβαστουν τα σαιτ τους ή τα περιοδικα τους.Φετος ποσες φορες κατεκριναν τσαντιρι,αρβυλα και dancing!Αντι να χαιρονται που υπαρχουν ακομα εστω και λιγες ελληνικες παραγωγες..ψαχνουν να βγαλουν απ'τη μυγα ξυγκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8:04 μ.μ.ποσο δικιο!!Νοραμλ.Αμα κατακεραυνωσουν την Μπιλιω του 4% ποιος θα τις διαβασει?Κανεις!!Οποτε βουρ στο ψητο και σε οτι πουλαει,Μενεγακη Λαζοπουλος Αρβυλες,dwts!Ας λενε οτι θελουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !