Τηλεκαρφώματα "8" - Τυφώνας και στην TV!

8

Ράδιο Αρβύλα ή Λάκης – Το comeback του Θέμου – Ατυχήματα στη showbiz – Πρεμιέρα για Αγγελική
  Σας καλησπερίζω και πάλι στα Τηλεκαρφώματα. Αρκετά έντονη κι αυτή η εβδομάδα από πολλές απόψεις, γι’ αυτό ήρθε η ώρα για διάλειμμα και χαλάρωση. Ας αρχίσουμε!

Η πρεμιέρα αυτής της εβδομάδας ήταν το «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1. Πολύ έσπευσαν να τη χαρακτηρίσουν ως «χαλαρή», με την παρέα να κυμαίνεται στα γνώριμα μεταξύ τους αστεία, χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές. Τέθηκε ακόμα και θέμα σύγκρισης με την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου και το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», θεωρώντας την τελευταία καλύτερη και περισσότερο ευρηματική. Ας μην ψάχνουμε τον καλύτερο όμως. Αρκετά «άδεια» είναι η ελληνική τηλεόραση για να θέτουμε και κόντρες. Η κάθε εκπομπή είναι διαφορετική και ο καθένας επιλέγει να δει αυτό που προτιμάει. Ας μην ξεχνάμε ότι και ο Λάκης έχει πέσει σε τέλματα πολλές φορές, γι’ αυτό επιλέγει πλέον να κάνει λίγες εκπομπές το χρόνο.

Επιστροφή έχουμε όμως και για το Θέμο Αναστασιάδη και το «ΟΛΑ 13» την ερχόμενη Δευτέρα στις 00:00. Η εκπομπή θα μεταδίδεται Δευτέρα και Τρίτη, αλλά και το Σάββατο το βράδυ με το «ΟΛΑ+». Στο πλευρό του θα βρίσκεται τελικά η πανέμορφη Δούκισσα Νομικού.  Μια χαρά έχεις βολευτεί εσύ Θέμο, εκπομπές κόβονται, τηλεοπτικές ζώνες καταργούνται, αλλά εσύ εκεί τόσα χρόνια, δε σε κουνάει κανείς. Ελπίζουμε φέτος να έχεις και κάτι διαφορετικό να μας δείξεις εκτός από τα καλλίγραμμα κορμιά που λικνίζονται ημίγυμνα στους ρυθμούς  κατάλληλης χορευτικής μουσικής.

Πολλά ήταν τα ατυχήματα αυτής της εβδομάδας στον καλλιτεχνικό χώρο. Στο τέλος της προηγούμενη εβδομάδας είχαμε το ατύχημα της κυρίας Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου, η οποία μετά από πέσιμο, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ. Στη συνέχεια είχαμε την πτώση της Άννας Βίσση στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται. Τελευταία και με μικρότερο τραύμα, ήταν η Χρύσα Ρώπα που χτύπησε το κεφάλι της με ένα τούβλο στον αέρα της εκπομπής του Λάκη Λαζόπουλου. Μα τι γίνεται, τους μάτιαξαν ή μήπως φταίει η πανσέληνος της περασμένης Δευτέρας? Και το είπε η Άση Μπήλιου να είμαστε προσεκτικοί, αλλά που..

Τέλος μη χάσατε τη σημερινή πρεμιέρα στις 23.00 της Αγγελικής Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ».  Η πρώτη υπόθεση θα μας καθηλώσει, αφού πρόκειται για την διπλή εξαφάνιση ενός  Αμερικανικού υπηκόου αλλά και μιας Ελληνίδας, υπαλλήλων των κεντρικών γραφείων την Νέας Δημοκρατίας. Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο Αμερικανός, ιερέας ενημέρωσε τους συγγενείς του στην Αμερική πως κινδυνεύει η ζωή του στην Ελλάδα και πως απειλούν να εκτελέσουν την φίλη του.
Αυτό ήταν λοιπόν! 

Καλή ξεκούραση και καλό σαββατοκύριακο. Επιστροφή την επόμενη Παρασκευή με περισσότερα Τηλεκαρφώματα!

effiek33@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ ωραία η σημερινή στήλη!Για τους Αρβύλα, αντικειμενικά ειδικά η πρεμιέρα ήταν λίγο ''κρύα'' και μουδιασμένη, αλλά νομίζω ότι σιγά σιγά βρίσκουν το ρυθμό τους. Θα ήθελα όμως να ρωτήσω κάτι, γιατί μόνο το tvnea προσφέρει έγκυρη ενημέρωση και επειδή θα ακολουθήσουν και οι διαδοχικές απεργίες μήπως μπορείτε να μας ενημερώσετε σχετικά με το backstage του dancing?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10:21 μ.μ.
    Δεν υπάρχει ακόμα κάτι... Οταν θα εχουμε θα το πουμε. Υπάρχουν βεβαια και νεα δεδομενα.
    Αργύρη Αγγέλου, Κώστας Μαρτάκης, Τρύφωνας Σαμαράς, Ειρήνη Περράκη, και η Βίκυ Κάβουρα ειναι αυτοι που εκαναν δοκιμαστικο.

    Παιζει δυνατα το κοριτσι απο το Αμαρτημα (Βίκυ Κάβουρα)...

    Το TvNea θα ειναι on LINE στις διαδοχικές απεργίες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι γυναίκα???Μακάρι όχι!Εγώ νομίζω ότι σωστά είχαν σκεφθεί άνδρα για το greenroom, αλλά δεν στράφηκαν σε δοκιμασμένες λύσεις και τώρα έχουν μπλέξει..Εσάς ποια είναι η γνώμη σας?
    Ευχαριστώ για την απάντηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ego tha evaza mia kopela kai enan nearo. P.x ton Sava Poumpoura kai tin patrizia milik.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω παντως θελω να παρουν την καβουρα για τρεις λογους:1)Εχει πολυ ταλεντο και αυτο φαινεται καθως πηρε χωρις καθολου εμπειρια πρωταγωνιστικο ρολο σε σειρα με μεγαλα ονοματα και ηταν παρα πολυ καλη οπως ειδαμε αρα θα ειναι εξαιρετικη και εκει,2)θα γινει πιο γνωστη και θα προμοταρηθει το αμαρτημα και 3)αγγελου-μαρτακης τις θεωρω αδιαφορες επιλογες και τους 2,την αλλη την περρακη δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να παρουν μια παντελως αγνωστη,και δεν θελω το σαμαρα,ο οποιοσς για ενα live ειναι καλος,εχει ταλεντο αλλα δεν αντεχεται για περισσοτερο και πιστευω πως γενικα ο κομος εχει κουραστει απ'την υπερβολικη του παρουσια στη τηλεοραση και θα το δειξει αυτο στις μετρησεις αμα ειναι ο σαμαρα και πρεπει για ενα διαστημα να απεχει παντελως γιατι εχει ηδη καει!Οποτε μακαρι να παρουν την καβουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ δεν θα ήθελα την Κάβουρα για διάφορους λόγους. Καταρχάς, έχω βαρεθεί τις επιλογές γυναικών,οι οποίες ''χάνονται'' λόγω της ακτινοβολίας της Ζέτας. Επιπλέον, δεν νομίζω ότι θα προσφέρει κάτι, θα είναι περισσότερο διακοσμητική και το θέμα είναι να υπάρχει ένα ''παιχνίδι'' με την κεντρική παρουσιάστρια για να μην είναι βαρετά τα backstage. Eπίσης, από τη στιγμή που βγαίνει το Αμάρτημα, καλύτερα να μην υπερπροβληθεί. Αν θέλει να διαφημίσει τη σειρά, ας κάνει ένα guest.Αρκεί...(εμένα δεν μου αρέσει και ερμηνευτικά ως ηθοποιός, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.)
    Εγώ θα ήθελα τον Βλάχο ή τον Πούμπουρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H Biky Kaboura exei paixei kai stis Oikogeneiakes Istories to 2010, se ena epeisodio, exontas protagonistiko rolo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την καβουρα να βάλουν! Είναι κούκλαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !