Από το Σάββατο 24-11 στις 16:00 «ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ»

0

Από το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 16:00, o νέος κύκλος της εκπομπής «ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ» αρχίζει μέσα από τη συχνότητα της ΝΕΤ.

Η Έλενα Κατρίτση παρουσιάζει προσωπικές ιστορίες με την υπογραφή των ανθρώπων που τις έζησαν, ανθρώπων που έχουν ξεχωρίσει με τις σκέψεις, τα έργα και τις πράξεις τους· υποθέσεις που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη, με τους πρωταγωνιστές να καταθέτουν τις δικές τους μαρτυρίες και έρευνες για μεγάλα κοινωνικά θέματα που μας αφορούν όλους. Η εκπομπή θα μας μεταφέρει σε τόπους μαγικούς, με έντονες μνήμες, μέσα από τα μάτια ανθρώπων, οι οποίοι αφηγούνται τη δική τους ξεχωριστή ιστορία…

Αρχισυνταξία-Παρουσίαση: Έλενα Κατρίτση
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Επιμέλεια εκπομπής: Ιωάννα Λουλούδη
Διεύθυνση Παραγωγής: Γιώργος Γκεζερλής

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Σάββατο 24/11/2012, στις 16:00

Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα με ένα εξαιρετικά ευαίσθητο κοινωνικό θέμα: την έγκλειστη μητρότητα και την επόμενη μέρα για τις φυλακισμένες μητέρες.
Παιδιά που γεννιούνται και κάνουν τα πρώτα τους βήματα μέσα σε ένα κελί. Παιδιά που είναι αναγκασμένα να ζήσουν διαφορετικά από όλα τα άλλα. Για αυτά τα παιδιά η φυλακή είναι ο κόσμος τους και το κελί το δωμάτιό τους.
Η Έλενα Κατρίτση φέρνει στο φως συγκλονιστικές μαρτυρίες γυναικών που πρόκειται να γεννήσουν μέσα στη φυλακή. Γυναικών που μεγαλώνουν τα παιδιά τους μέσα στα κελιά, που περιμένουν να τα δουν μια φορά το μήνα, έστω και για λίγα λεπτά, ενώ άλλες δεν τα βλέπουν καθόλου. Αλλά και ιστορίες γυναικών που προσπαθούν να βρουν μια θέση όχι μόνο στην κοινωνία, όσο – κυρίως – στις ζωές των παιδιών τους…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !