Μega-Ant1 συνεχίζουν τους...περίεργους προγραμματισμούς.

Χρηστος Γ
9
Με μεγάλη ικανοποίηση υποδεχτήκαμε την απόφαση του Ant1 να προβάλλει τα νέα επεισόδια του 'Αμαρτήματος'.Η κακή πορεία της prime time ανάγκασε τους υπεύθυνους να... ξεχάσουν τα άλλοθι του παρελθόντος, επαναφέροντας την πολύ καλή κωμωδία του Αλ.Ρήγα.Φυσικά,εξεπλάγην όταν είδα την οριστική μέρα προβολής του σήριαλ,δηλαδή Παρασκευή στις ΕΝΤΕΚΑ το βράδυ!Sorry,το πρόγραμμα του καναλιού είναι τόσο... φουλαρισμένο που οι θεατές θα βλέπουν ΤΗ ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ Α' μισό εκεί κατά τις...23.20?Πως θα δείξουμε εμπιστοσύνη σε ένα πρόγραμμα....πετάζοντας το μετά τις 23.00?
Προφανώς,η Δευτέρα (22.00) θα καλυφθεί μετά το Γενάρη από κάποιο φθηνοreality.Μόνο την  Τετάρτη 21/11 υπάρχει Ch.League στη ΝΕΤ (και μετά καλό...Φλεβάρη!).Προφανώς,οι υπεύθυνοι δε θέλουν την οποιαδήποτε 'μετωπική' σύγκρουση με το ΜC,φοβούμενοι μήπως η σειρά κάνει τα περσινά νούμερα.Εμείς ως θεατές-αλλά και η σειρά-αξίζουμε κάτι καλύτερο.Εξάλλου,ο Alpha προβάλλει κάθε Παρασκευή το πολλά υποσχόμενο 'Φως στο Τούνελ'...
Από την άλλη,τι σχόλια να κάνουμε για τις επιλογές του Mega,με την....back to back overdose από τούρκικα που θα πάθουμε στη ζώνη 17.00-19.00? Είναι τόσο 'άφθαρτη' η επανάληψη των 'Βασιλιάδων' (που πέρσι έπαιζαν ΠΑΝΤΟΥ,σε tv,web,blogs,εκπομπές κτλ),ώστε να μπει στο slot 21.00-22.00 του ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ?Δεν ξέρουμε τι έχουν οι υπεύθυνοι κατά νου,αλλάζοντας τη 'Σιλά' λίγο πριν το τέλος,ένα πρόγραμμα που κερδίζει το Σουλειμάν στον ανταγωνισμό...
DARWIN

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μια χαρά θα τα πάει ο ΑΝΤ1 με το αμάρτημα ! Θα σκίσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετσι νταργουιν τον κερδιζει η σιλα......γιατι βλεπουμε κι περιεργες δηλωσεις εδω.......επισης στα νεανικα εσχατως προηγειται κι οταν υπολειπεται η διαφορα ειναι μικρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι τόσο χαζοί στο Mega και στον Ant1. Το πρόγραμμα το αποφασίζουν κατόπιν μελέτης ποιου κοινού θέλουν να στοχεύσουν. Για παράδειγμα, η Asi μπορεί να έκανε ικανοποιητικά ποσοστά στο σύνολο, αλλά στα νεανικά ήταν στα ίδια επίπεδα με την επανάληψη του Greys Anatomy. Γενικά τα τούρκικα πρέπει να τοποθετούνται εκτός prime, αν λάβουμε υπόψη ότι εξαιτίας τους πολλοί νέοι σβήνουν τις τηλεοράσεις, και χάνονται διαφημιστικά έσοδα. Οπότε είναι αφελές να μιλάμε για απερίσκεπτες κινήσεις όταν υπάρχει ολόκληρο προσωπικό να μελετά δείκτες, τηλεθεάσεις και επιπτώσεις στο προφίλ του κάθε καναλιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού στις 21 έχει το Σουλεϊμάν, στις 22 έχει το Grey's Anatomy, Dευτέρα - Τετάρτη έχει στις 23 Ράδιο Αρβύλα, τις Πέμπτες συνήθως έχει Europa League (οπότε χάνεται η μέρα), βλέπεται άλλη μέρα και ώρα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε 8.48 πιστεύω ότι το Mega κινείται κατ' αυτό τον τρόπο, συνήθως κάνει στρατηγικές κινήσεις που του βγαίνουν. Για τον Αντ1 δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Έχει αλλάξει σε κατάσταση πανικού τον προγραμματισμό του περισσότερες φορές από κάθε άλλο κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης τον τελευταίο χρόνο. Φαίνεται ξεκάθαρα πια ότι φοβάται τον ανταγωνισμό και προγραμματίζει αμυντικά, όμως παρ' ότι δεν έχω την καλύτερη άποψη για την σειρά (δεν μου αρέσει προσωπικά, γούστα είναι αυτά) θεωρώ αδιανόητο να αντιμετωπίζεται μ' αυτό τον τρόπο. Το κανάλι δείχνει ότι δεν την πιστεύει ιδιαίτερα, παρ' ότι είναι η μόνη νέα ελληνική σειρά που έχει εντάξει στο πρόγραμμα του. Και πιστεύω ακράδαντα ότι η Νικολούλη θα σκίσει, με όποιο αντίπαλο. Έχει λείψει πραγματικά στους τηλεθεατές κι έχει ομολογουμένως μια πολύ καλή εκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Giati exoun tin entyposi oi Antennikoi oti to tounel den tha kanei kala neanika? Sigoura den tha kanei 20aria kai 30aria to tounel sta neanika, omws ta panta metrane...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μα ρε παιδια κυριακη και 11 η ωρα για την μοναδικη σειρα του καναλιου ακυρος προγραμματισμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια χαρά είναι η κίνηση του ΜΕΓΚΑ ! Ενισχύει την απογευματινή ζώνη με δύο τουρκικά κλεμμένα όνειρα κ δύο ξένους κάτι που θα στεφθεί με επιτυχία! Και βάζοντας τους βασιλιάδες στην ουσία θα κάνει τα ίδια και πολύ πιθανόν πολύ καλύτερα νούμερα σε σχέση με την sila !οπότε στην ουσία το βράδυ μένει ίδιο! Εγώ χαζή θεωρώ την κίνηση το ότι τώρα που τελειώνουν τα μαύρα μεσάνυχτα δε βάζει άλλη σειρά! Ο ΑΝΤ1 πολύ καλή κίνηση με το αμάρτημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. επι εποχης λατσιου ο αντεννα εχει κανει πολλες επιτυχιες....μη του επιρριπτεται ευθυνες επειδη το μεγκα εκανε καλυτερη δουλεια αναλογα με οτι ειχε ν αντιμετωπισει......το μεγαλο καναλι ειναι το μεγκα κακα τα ψεμματα.....η πραιμ ταιμ του μεγκα...βλεπει εδω κι πολλα χρονια πενηνταρια κι μονο αυτο το αποδεικνευει....βεβαια εχει κανει κι τις αποτυχιες του αλλα σε σχεση με αλλα..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !