BouBaStick -Χάσαμε τη "χρυσή κοπέλα"...Στοπ.

7

Ειρήνη, αγνοείται

Πριν τέσσερις περίπου μήνες, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωνε κατηγορηματικά ότι η ομάδα του «Δέστε τους» ανανέωσε το συμβόλαιό της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, προκειμένου να συνεχίσει με την ίδια σύνθεση να χαρίζει γέλιο και χαρά στους τηλεθεατές οι οποίοι πέρυσι τους εμπιστεύτηκαν για τη ψυχαγωγία τους αναδεικνύοντας τους «βασιλιάδες» του απογεύματος στους πίνακες τηλεθέασης. Ωστόσο, στην πρεμιέρα της εκπομπής την περασμένη Τρίτη πέρα από τις αλλαγές στο σκηνικό και τις όποιες προσθήκες στις δημοφιλείς στήλες της, υπέπεσε στην αντίληψή μας μία απώλεια… και δεν αναφερόμαστε φυσικά στον Λέλο τον Κούνελο, αλλά στην Ειρήνη Γκανιάτσου, η οποία αναμφισβήτητα κατάφερε πέρυσι να κλέψει τις εντυπώσεις στα δύο λεπτά της εμφάνισής της στην εκπομπή, αποκτώντας μάλιστα χιλιάδες θαυμαστές. 

Και ενώ περιμέναμε τη συμπαθή δημοσιογράφο να εμφανιστεί στην απονομή της «Χρυσής τηλεόρασης» εντυπωσιακά και θεαματικά όπως μας είχε συνηθίσει την περασμένη χρονιά, μείναμε με το… τηλεκοντρόλ στο χέρι. Η Ειρήνη δεν εμφανίστηκε ποτέ και αντί να ακουστεί μία σειρήνα, να πέσει ένα amber alert με σχετικό τηλέφωνο, ή να ακουστούν εκκλήσεις για βοήθεια αναζήτησής της, κανείς μπροστά από τις κάμερες δεν έδειξε σαστισμένος, πανικόβλητος ή αγχωμένος. Κανείς δεν βγήκε με τηλεβόα να τη ψάξει. Κανείς δεν αναρωτήθηκε αν έχουν ξεχάσει κάτι παραπίσω. Η ροή της εκπομπής συνεχίστηκε κανονικά, χωρίς να ακουστεί από τα χείλη κάποιου για ποιον λόγο η Ειρήνη δεν εμφανίστηκε ποτέ στο πλατό.

 Από την άλλη, τα αναπάντητα ερωτηματικά στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να πληθαίνουν και να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. «Πού πήγε η Ειρήνη, οέο»; Μήπως τελικά η ταυτόχρονη απουσία της Ειρήνης και του Λέλου του κούνελου δεν είναι τυχαία; Μήπως η Ειρήνη έπεσε σαν άλλη «Αλίκη» μέσα στο βαθύ λαγούμι και βρήκε εκεί τον Λέλο, ο οποίος την οδήγησε στην Κόκκινη βασίλισσα για να νικηθεί από τον στρατό της; Πώς προέκυψε όμως η πτώση αυτή  μέσα στο τηλεοπτικό λαγούμι του ALPHA; Η ανερχόμενη παρουσιάστρια, η οποία το καλοκαίρι παρουσίαζε μαζί με τον Γιώργο Δάσκαλο τη ραδιοφωνική εκπομπή «Τα Αλφάδια» στον Alpha 98,9, έπεσε μόνη της ή κάποιος εμπλεκόμενος έβαλε το χέρι του για να βοηθήσει στην κατρακύλα; Όπως και να ‘χει, οι παρουσιαστές της εκπομπής μετά τις υποσχέσεις τους ότι η ομάδα θα επιστρέψει σύσσωμη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το Σεπτέμβρη όφειλαν να ενημερώσουν γιατί κάποιες φανέλες έμειναν κρεμασμένες στα αποδυτήρια. Και το τοπίο εξακολουθεί να είναι θολό, διότι δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι σήμερα εάν η Ειρήνη Γκανιάτσου παραμένει στην εκπομπή αλλά πίσω από τις κάμερες ή αν έχει φύγει για άλλες πολιτείες… τηλεοπτικές, χωρίς φυσικά να έχει την ευκαιρία να αποχαιρετίσει το κοινό της εκπομπής το οποίο την αγάπησε και τη στήριξε. 

Το λυπηρό είναι ότι την ίδια στιγμή που η ελληνική τηλεόραση δέχεται ισχυρό πλήγμα-απόρροια της μεγάλης οικονομικής κρίσης της χώρας που έχει παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά της-εκτός από τα μεγάλα ονόματα των media που σιγά-σιγά καταπίνονται από το σύστημα, τραβιέται εξίσου το χαλί και από τα πόδια νέων προσώπων, φρέσκων, πολλά υποσχόμενων, που θα μπορούσαν να φέρουν έναν άλλον αέρα στο γυαλί, κάνοντας τη διαφορά. Και ενώ θα μπορούσε κανείς να πει ότι η απουσία της Ειρήνης Γκανιάτσου από την τηλεόραση δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα πρόσωπα που μετά από μια μακρόχρονη πορεία έμειναν τελικά εκτός tv, το θέμα είναι αν η συγκεκριμένη αλλαγή παίζει κι αυτή το ρόλο της τόσο στη νέα εικόνα που παρουσιάζει από την προηγούμενη εβδομάδα το «Δέστε τους» όσο και στα ποσοστά τηλεθέασης.

 Γενικότερα, η εκπομπή ξεκίνησε δυναμικά με τους παρουσιαστές να επιστρέφουν με τον αέρα θριαμβευτή που κατάφερε να βγει αλώβητος από την «τηλεοπτική κατοχή» των ημερών και να κατοχυρώσει τη θέση του, έχοντας τερματίσει πρώτος στη μάχη της τηλεθέασης. Το νέο σκηνικό με κυρίαρχο το μπλε χρώμα παραπέμπει σε προέκταση του πλατό της Ελένης Μενεγάκη, ενώ τα σκαμπό που αντικατέστησαν τους καναπέδες αλλοίωσαν την παρείστικη και  ζεστή ατμόσφαιρα της εκπομπής μέχρι σήμερα, μετατρέποντας το πλατό σε ένα ανανεωμένο μεν, αλλά πιο ψυχρό και απρόσωπο χώρο στον οποίο οι παρουσιαστές δεν έχουν ακόμη εγκλιματιστεί. Όσον αφορά τη θεματολογία της εκπομπές, πέρα από κάποιες προσθήκες, κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με αρκετές δόσεις υπερβολής που δεν προσφέρουν όμως κάτι καινούριο.

 Κόβοντας πρώτη το νήμα των ζωντανών εκπομπών στον ALPHA, η ομάδα του «Δέστε τους» πήρε την κρυάδα η οποία δυστυχώς κουκούλωσε και τα ποσοστά τηλεθέασης των πρώτων εκπομπών αφού οι μέσοι όροι είναι σαφώς μικρότεροι συγκριτικά με πέρυσι. Ωστόσο, σήμερα το κανάλι της Κάντζας φοράει τα καλά του και απαριθμεί πρεμιέρες. Την αρχή έκανε η ανανεωμένη Ελένη Μενεγάκη, ενώ μετά το «Δέστε τους» ακολούθησαν νέες «Οικογενειακές ιστορίες», αλλά και καινούρια επεισόδια του «Κάτι Ψήνεται» μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τον Αντώνη Σρόιτερ.

 Από αύριο θα αποδειχθεί αν η Ελένη Μενεγάκη και η παρέα της κατάφερε να δώσει την ώθηση που είχαν τόσο ανάγκη οι συντελεστές της απογευματινής εκπομπής του ALPHA στους πίνακες τηλεθέασης. Όπως και να ‘χει, η ανανέωση δε βλάπτει… αντίθετα ανεβάζει το ηθικό των παρουσιαστών και βοηθά τους τηλεθεατές να αλλάξουν παραστάσεις. Άλλο όμως οι ουσιαστικές και εύστοχες αλλαγές και άλλο οι πρόχειρες λύσεις που θυμίζουν έντονα τη λαϊκή παροιμία, «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς».

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ MEDIA,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ TVNEA,MAΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ SHOWBIZ!ΚΑΝΕ LIKE ΕΔΩ 

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το Δεστε τους μου αρεσει πολυ,παρα πολυ!!Αλλα οσον αφορα την Ειρηνη εχεις απολυτο δικιο!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν βλέπατε του τίτλους που έχουν στο τέλος θα παρατηρούσατε ότι η Ειρήνη είναι ακόμα στην δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής. Μην κάνετε θέμα χωρίς να έχετε ψάξει πρώτα. Η Ειρήνη δεν ήταν ποτέ παρουσιάστρια της εκπομπής, μια δημοσιογράφος ήταν που απλά έβγαινε και παρουσίαζε ένα θέμα από τα πολλά που έφτιαχνε, συνήθως η ίδια, μιας και ήταν η κύρια υπεύθυνη για τα αποσπάσματα της Χρυσής τηλεόρασης. Τώρα αν από μόνη της αποφάσισε να μην εμφανίζεται στην Χρυσή τηλεόραση ή το αποφάσισαν άλλοι δεν ξέρω πάντως είναι ακόμα στην θέση της σαν δημοσιογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομιζω οτι αρκετοι τηλεθεατες θα ηθελαν την Ειρηνη και φετος στο Δέστε Τους,αλλα..πραγματικά,δεν ενημέρωσε κανείς για την ξαφνική απουσία της.Το άρθρο είναι πολύ καλο,Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλό το άρθρο σου!! Για ακόμα μια φορά! Το αγαπημένο μου άρθρο σου όμως είναι αυτό με την λογοκρισία κ τα απαγορευμένα επεισόδια σε σειρές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τβ νέα ο άλφα θα προβάλλει ξανά το δύο και κάτι άντρες στην πραιμ τάιμ; Γιατί είδα πως θα έχει ταινίες τώρα! Έχεις κάποια πληροφορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΙΔΙΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.. ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΜΑΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΥΘΜΟ..ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !